Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205GTI 1988,תחילתו של סיפור אהבה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבאתי לפגוש אותך בלי להכיר אותך או את הפיג׳ו הזאת, דימיינתי בראש עוד 205 שנשאר מעט מאוד GTI ממנה והדרך להחזיר אותה להיות GTI כרוכה בהרבה כסף וכאבי ראש שלדעתי אתה תמנע מלהכנס אליהם.

תוך כדי שאני מחפש אותך במקום המפגש המסוכם פתאום אני קולט, GTI ! טמבון שלם , פנסי ערפל , מזכירה לי את הGTI של יונתן ובהחלט יש לה את הלוק המקורי והשמור ! סיבוב זריז מסביב לאוטו, כן יש כמה נקודות אבל הבודי ישר , נראה טוב ! מפה לשם בודקים שלדה הרצפה האחורית מקורית תפרים מקוריים נקיים, הפרונט כנ״ל ואפילו אין אזיקונים, חוטים מיותרים ואילתורים במנוע! עד עכשיו רק הפתעות נעימות !

מניעים אותה, הטורים מתייצבים די גבוה על 1300 -1400 אבל יציב לא משחק, לא רועד לא מגמגם, עגול לגמרי! בחיאת את פיג׳ו!!! ועוד GTI שנת 88 שראתה הרבה בעלים בחייה ! איך את עושה את זה? איך בשנת 2012 את עדיין 1.6 ולא הסבו אותך מזמן ל1.9 ? איך הצלחת לחמוק מידיים שיעשו לך שאסי ותהפכי לאחת מתוך רבות ...

סיבוב מאחורי האיזור תעשיה התרשמתי יש קרקוש שנכנסים בבורות, לדעתי הבולמים תקינים ומדובר באיזה תפוח או בושינג כלשהו אבל בהחלט האוטו מרגיש מהודק וטוב, זאת פעם ראשונה שנוהג ב1.6 GTI והמנוע מרגיש בריא סוחב לא רע עם צליל מגניב, ממש כיפי , מוריד הילוך לפני הסיבוב, נכנס, באמצע הסיבוב עוזב את הגז עם ליטוף על ברקס - התחת נזרק והחיוך עולה - זאת GTI. (מצטער אביאל הייתי חייב -)

לא הכל ורוד, כן תצטרך להרכיב את כל הדשבורד מחלה של כל הגיטיאיי, טוב לפחות שיש את כל החלקים. בחלודה תצטרך לטפל ועוד הרבה עצבים זמן וכסף ילכו על דברים שאתה עוד לא יודע, אבל לראות את החיוך שעולה לך בנסיעה באמצע הפקקים, בחום בלי מזגן והגה כוח מראה שזה הולך להיות שווה את זה, רכב ישן ועוד אייקון מוטורי יספק לך הנאה ששום קופרה או שירוקו TSI בחיים לא יספקו לך או לפחות לא ב20 שנה הקרובות .

נהנתי לעזור, מיכה.

נ.ב איך הסתדר עם ההעברת בעלות, ונסעת בערב בנס הרים? :)

מיכאל- נהנתי לקרוא את התגובה שלך.

חייב לציין את מיכאל, אני לא מכיר הרבה אנשים שיפנו חצי מהיום שלהם בשביל אדם שלא הכירו לפני, ויעזרו לו כמו שהוא עוזר רק בגלל האהבה המשותפת למכוניות.

אני גם חייב לו המון תודות על כל הפעמים שעזר לי עם הרכבים שלי, אז מיכאל על במה זאת- תודה!

אביאל- מאחל לך הצלחה עם הGTI שלך, שמחתי לעזור לך, בשביל מה יש חברים אם לא בשביל דברים כאלה.

כמו שכבר אמרתי לך בטלפון, GTI זה רכב מדהים, ואין לך מה לחשוש, לאט לאט אתה תסדר שם הכל (החלקים של הרכב הזה זמינים ולא יקרים, בעיקר באנגליה), ועם הזמן היא תהיה 1.6 מאוד נקיה ויפה, תשאיר אותה ככה, כולל הג'אנט שהוא כמובן פחות יפה מה-1.9, אבל זה המקורי.

ליסוע ולבדוק את הGTI שלך עשה לי עקצוץ בלב, עלו הגעגועים ל-GTI שלי.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר לי שאתם כל כך נגד ה1.9, אני ממש בעד איזו 205 mi16.

אבל לעבוד על הכל כמו שצריך.

אני נסעתי הרבה על כל מיני סוגים של 205, אני לא חושב שצריך יותר מזה, אבל ה1.6 היא לדעתי חלשה משהו.

פורסם

למה נגד?

מאוד בעד, אבל לדעתי המטרה של אביעד להשאיר אותה מקורית.

חוץ מזה שאני כבר לא אוהב יצורי כלאיים שלוקחים סרן אחורי של וולקן, גיר של 1.6, מנוע MI, כיסאות של אימפרזה,

מחברים את הכל וקוראים לזה 205 MI,

להיות עם רכב מקורי זה הרבה פחות כאבי ראש ופשוט כיף.

גם הערך של האוטו לאחר מכן יותר גבוה.

אבל שוב, כל בנאדם וטעמו הוא.

פורסם

אכן אני אוהב מקורי,בטח שמדובר ברכב כמו 205GTI,הדבר היחיד שאני מוכן לחשוב עליו שהוא לא מקורי-ג׳אנטים של 1.9,פשוט מדהימים ומשנים את כל המראה של הרכב למשהו שונה לחלוטין...

פורסם

ישבתי היום שוב עם כל חלקי הדשבורד,יש 2 חלקים שמתחברים יחדיו למין קופסא מסביב להגה,אחד מתחבר מלמטה ואחד מלמעלה,החלק שמגיע מלעלה פשוט בלתי אפשרי להכניס אותו למקום!

546ec9e7-62c7-e03f.jpg

סך הכל יש לי את כל החלקים,כולל את הישנים השבורים,והיום תוך כדי עבודה הבנתי למה הדשבורד הזה לא שורד את השנים!הוא פריך כמו פאקינג ביגלה!

546ec9e7-63ee-783d.jpg

פורסם

תתחדש ותהנה, זוהי גיבורת תקופה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אוטו אהוב ומעולה, עברו לי בראש עשרות פעמים כבר המחשבה לקנות אחת.

האוטו ממש יפה ואני אוהב אותו מאוד רק הג'אנט הזה מחריד, מעולם לא אהבתי אותו בטח לא לעומת הג'אנט של ה1.9 המדהים.

X2 :roll: :roll: :evil:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
למה נגד?

מאוד בעד, אבל לדעתי המטרה של אביעד להשאיר אותה מקורית.

חוץ מזה שאני כבר לא אוהב יצורי כלאיים שלוקחים סרן אחורי של וולקן, גיר של 1.6, מנוע MI, כיסאות של אימפרזה,

מחברים את הכל וקוראים לזה 205 MI,

להיות עם רכב מקורי זה הרבה פחות כאבי ראש ופשוט כיף.

גם הערך של האוטו לאחר מכן יותר גבוה.

אבל שוב, כל בנאדם וטעמו הוא.

בתור אחד שהחזיק 205 אני יכול לדיין איתך, אאני אולי חושב שאתה צודק, אבל כל אחד עושה שיפורים שתואמים לו.

למשל אם הכיסא לא אוחז מספיק, אז מביאים אחר, אם המנוע לא חזק מספיק מבאים אחר.

ולא סרן של וולקן סרן של קסרה HDI.

אני בונה משהו דומה למה שאתה מתאר, רק על מנוע ראלי, לכן הרכב שלי הוא 205 RALLYE MK2.

יש דברים שאם הזמן דורשים התאמה למשתמש וצרכיו.

פורסם
בתור אחד שהחזיק 205 אני יכול לדיין איתך, אאני אולי חושב שאתה צודק, אבל כל אחד עושה שיפורים שתואמים לו.

למשל אם הכיסא לא אוחז מספיק, אז מביאים אחר, אם המנוע לא חזק מספיק מבאים אחר.

ולא סרן של וולקן סרן של קסרה HDI.

אני בונה משהו דומה למה שאתה מתאר, רק על מנוע ראלי, לכן הרכב שלי הוא 205 RALLYE MK2.

יש דברים שאם הזמן דורשים התאמה למשתמש וצרכיו.

תראה...

לא שאני לא מעריך את הפרויקט שאתה מבצע והאמת נשמע לי די מדליק.

העניין הוא, שדי מדובר כאן ברכב שהוא מהוקני אחרון.

אני אנסה להסביר. כמו ששיתף כאן "מקלארן" בתהיות שלו איך זה שלא שינו את המנוע או מרחו את האוטו על הקיר או אי אילו בישין מריעין שרכבי ספורט מהשנים האלו סבלו. מריבוי בעלים "נהיגת מירוצים" אחזקה מינימלית והזנחה פושעת. אני די מבין אותו

קשה למצא רכבים שיש להם בסיס טוב לשיפוץ ושחזור. ולכן כאשר ברכב הנ"ל ישנו הבסיס הזה יהיה חבל להרוס אותו בכל מיני שדרוגים ולשמרו כפי שהיצרן הוציאו מהמפעל. והאמן לי הרכב הזה קנה את שמו קקלאסיקה מודרנית גם בתצורה זו שהיצרן יצר אותו.

וחוץ מזה זהו פורום אספנות ולא שיפורים כך שיסכימו איתי רוב קואי השרשור הנל להשאירו במצבו הנוכחי

שבוע טוב

N

פורסם

רכב מקורי וללא שינוי והתעללות "שווה" הרבה יותר בכל מקום בעולם.

ככל שהרכב שמור יותר ויש לו פחות "משחקים" הערך שלו בקרב מביני עיניין

עולה. -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טוב,הרכב במוסך כדי לסדר את כל הקשקושים והרשרושים,אני רוצה על הדרך לעשות טיפול תקופתי כדי להיות בראש שקט,ומאוד בא לי ללמוד לעשות טיפול כזה בעצמי.

מהיכן קונים את כל החלקים לטיפול כזה?

ואני מאוד אשמח אם יש חבר פורום מירושלים והסביבה שמכיר את הדגם ובא לו ללמד אותי(גם בתשלום!) איך עושים טיפול כזה.

תודה לכולכם!

פורסם

תהנה , רכב מדהים .

אחרי ניסיון עם כל צרפתייה אפשרית , אין רכב שנותן לך הנאה והתנהגות כביש יותר טובה משל ה205GTI .לא סתם יש לי 2 כאלו :)

אם תצטרך עזרה עם חלקים מכניים תדבר איתי .

• תוכן חדש...