Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בד"כ אני שייך לחובבי רכבי הספורט בייחוד הצרפתיות , לפני מספר ימים פגשתי מישהו שהוא בעל מספר רכבי אספנות והוא הכניס לי את הג'וק הזה לראש.

בקיצור אני מעוניין לייבא רכב מארה"ב ומתמקד כרגע במוסטאנג V8 שנים 67-69 70-72 אני יודע שאלו דגמים שונים וכמובן אני מעוניין בגיר רגיל בלבד . מחיפושים שעשיתי עולה שייבוא רכב זול ככל שיהיה הינו כאב ראש במילים עדינות מצידם של עמיתנו מהשירות הציבורי של המכס ,עולה השאלה האם רכב כזה בארץ במחירים שבדקתי בסביבות 90-95K הינו מחיר סביר, כאשר המחירים בארה"ב ב E-BAY במכירות פומביות יכול להגיע לדגמים כמו מאך 1 שמורות ל 8000-15000 USD .

ההתלבטות היא האם לנסוע/לבצע קנייה און ליין או פשוט להתפשר על המוצע בארץ. אני בטוח שאיני הראשון ששואל אבל רכב אספנות זה עולם אחר מהרכבים שאני מכיר אז אני פונה למומחים המליצו אשמח לשמוע.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
שלום לכולם בד"כ אני שייך לחובבי רכבי הספורט בייחוד הצרפתיות , לפני מספר ימים פגשתי מישהו שהוא בעל מספר רכבי אספנות והוא הכניס לי את הג'וק הזה לראש.

בקיצור אני מעוניין לייבא רכב מארה"ב ומתמקד כרגע במוסטאנג V8 שנים 67-69 70-72 אני יודע שאלו דגמים שונים וכמובן אני מעוניין בגיר רגיל בלבד . מחיפושים שעשיתי עולה שייבוא רכב זול ככל שיהיה הינו כאב ראש במילים עדינות מצידם של עמיתנו מהשירות הציבורי של המכס ,עולה השאלה האם רכב כזה בארץ במחירים שבדקתי בסביבות 90-95K הינו מחיר סביר, כאשר המחירים בארה"ב ב E-BAY במכירות פומביות יכול להגיע לדגמים כמו מאך 1 שמורות ל 8000-15000 USD .

ההתלבטות היא האם לנסוע/לבצע קנייה און ליין או פשוט להתפשר על המוצע בארץ. אני בטוח שאיני הראשון ששואל אבל רכב אספנות זה עולם אחר מהרכבים שאני מכיר אז אני פונה למומחים המליצו אשמח לשמוע.

יש המון דעות לפה ולפה.

אני ללא ספק מעדיף את האופציה של יבוא אישי. למצוא רכב אספנות איכותי בארץ שלא מלא בשפכטל ואילתורים כמעט ולא

ניתן למצוא.

נושא כאב ראש מול המכס - אם אתה הגון ומגיע מסודר עם כל הניירת בצורה ישרה - סיכוי מאוד גבוה שתצא משם מהר מאוד.

רכב שקנית בארה"ב ב 10000 דולר יגיע בארץ ( "על הכביש", לפני שיפוץ נוסף כמובן ) בקלות למאה אלף ש"ח וקצת יותר.

רכב אספנות לדעתי לא קונים באתר EBAY !

מומלץ להיכנס לאתר CRAIGLIST ולמצוא רכבים באזור ניו ג'רזי ו/או מיאמי ע"מ להוזיל הובלות, מה גם ששם המחירים

בד"כ יותר נמוכים ותמיד ניתן לנהל מו"מ ( בארה"ב כסף ירוק מזומן נותן הנחה משמעותית ).

בהצלחה.

פורסם

אני חולק על דאטסון. יש בארץ היום די הרבה רכבים למכירה ויש בינהם גם רכבים מושקעים מאד למכירה ששוים את מחירם. כמובן שמי שרכבו במצב מעולה ירצה מחיר גבוהה, לדעתי עדיף מיבוא פה אתה יכול לבדוק עצמאית או ע"י אנשים שמבינים בתחום, וכמובן חיסכון של כל הברקורטיה של היבוא והרישוי תחסוך מעצמך שזה לא מעט בכסף וכאב ראש. באמריקה יותר מסובך כי אתה לא תהיה שם וצריך לסמוך רק על המוכר או התמונות שלו. כמובן אם תחליט לטוס מצבך יהיה יותר טוב אם אתה יודע לבדוק, זול יותר זה בטוח לא יהיה אם תצתרך לבדוק שם כמה רכבים.

דרך עגב יש לי ניסיון בשניהם גם בקניה בארץ וגם ביבוא מחול.

בהצלחה טל

נ.ב

גם באמריקה יש המון רכבים מפוצצים בשפכטל וקומבינות כמו בארץ, טיפה פחות !

פורסם

איך אתה משווה מבחר ,של הארץ לזה של חו"ל ?? פה בקושי יש לך 2 רכבים וגם הם בטח v6 .

אם אתה קונה בחו"ל אז בטוח תמצא רכב שיספק את צרכיך ,פה תצטרך להתפשר .

פורסם

חברים תודה רבה . לגבי הקנייה אני מעדיף לטוס ולקנות שם את הרכב ואולי גם לשפר במעט חלק מהמכלולים, לגבי בדיקה הבנתי משיטוט שיש מקומות שיודעים לבדוק רכבים ישנים כאלה (עדיין הכל בערבון מוגבל) ההיצע בארץ דל בייחוד שאני מעוניין רק בגיר ידני.

לגבי המכס ,יש אפשרות לשלם לחברת עמילות ע:מ לחסוך כאב ראש או שבכל מקרה אצטרך להתמודד מולם?

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

יש חברות יעודיות לבדיקת רכבים קלאסיים בארהב . אתה יכול להזמין את השירות שלהם מכאן לכל נקודה בארהב. מנסיוני לא בכל הבדיקות הם פוגעים במאה אחוז אבל את הדברים הקריטיים הם יחשפו תמיד - { רכב שעבר תאונה , רכב רקוב} אם אתה מחפש גם ביצועים ואתה מביא רכב מעבר לים תשתדל לעשות את כל ההסבות והשידרוגים כבר שם לפני שהוא עולה על אוניה לארץ . כאן הכל יעלה הרבה יותר בגלל עלויות היבוא וההובלה המופרכות שיש במדינתנו. אני ממליץ לך ללמוד היטב ולהתמקד בשנתון ותת דגם שאתה מחפש כך יהיה לך יותר קל לאתר רכב במצב טוב . { יש הרבה נבלות גם בארהב} .

אני מסכים עם קודמי - יש רכבים יפיפיים בארץ אבל להערכתי רכב כזה במצב טוב בארץ עם המנוע הנכון וברקסים שעוצרים יעלה מעל 100k

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

שאני ייבאתי את הרכב , כאשר הדולר עמד על 3.6 לערך עשיתי חשבון שהמחיר בדולרים , בכדי לקבל את הרכב על הכביש צריך להכפיל ב10

היות שהיום הדולר כבר חצה את ה 4 , אני מניח שהמקדם הוא גבוה יותר.

שנית קח בחשבון שמוסטנג ידנית היא הרבה יותר יקרה והרבה יותר נדירה.

המבחר בחול הוא גדול יותר , אבל גם שם יש הרבה זבל , והמחירים הזולים בד"כ מצביעים על זבל .

בהצלחה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני חולק על דאטסון. יש בארץ היום די הרבה רכבים למכירה ויש בינהם גם רכבים מושקעים מאד למכירה ששוים את מחירם. כמובן שמי שרכבו במצב מעולה ירצה מחיר גבוהה, לדעתי עדיף מיבוא פה אתה יכול לבדוק עצמאית או ע"י אנשים שמבינים בתחום, וכמובן חיסכון של כל הברקורטיה של היבוא והרישוי תחסוך מעצמך שזה לא מעט בכסף וכאב ראש. באמריקה יותר מסובך כי אתה לא תהיה שם וצריך לסמוך רק על המוכר או התמונות שלו. כמובן אם תחליט לטוס מצבך יהיה יותר טוב אם אתה יודע לבדוק, זול יותר זה בטוח לא יהיה אם תצתרך לבדוק שם כמה רכבים.

דרך עגב יש לי ניסיון בשניהם גם בקניה בארץ וגם ביבוא מחול.

בהצלחה טל

נ.ב

גם באמריקה יש המון רכבים מפוצצים בשפכטל וקומבינות כמו בארץ, טיפה פחות !

אני מסכים עם רוב הדברים...אבל!

כל רכב מושקע כפי שאתה קורא לו ובצדק, מושקע על פי השגעון והפנטזיות של הבעלים.

אני לדוגמה הייתי משקיע את החלק הארי בשיפוץ דווקא בעבודת הפחחות והצבע ופחות בשיפורים

מישהו אחר היה עושה בדיוק ההיפך...עכשיו אם הבעלים הקודם השקיע הון בשיפורים שלא מדברים

אלי אני לא אהיה מוכן לשלם את הסכום שמבקש המוכר בצדק מבחינתו, ולכן הרבה יותר מסובך למצוא

רכב בארץ שיענה על דרישותך והמחיר שאתה מוכן לשלם.

מה גם שהרכבים האלה נמכרים בארץ במחירים גבוהים ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו חליפה שנתפרה

למישהו אחר במחיר בוטיק...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כל מה שכתבת גם נכון רן אין פה מדע מדוייק, אבל גם ביבוא אפשר ליפול חזק מאד ודוגמא לכך יש כאן באחד השרשורים על יבוא מוסטנג קבריולט לפני כשנתים שכחתי איך קוראים לבחור הוא שיפץ אותה מהיסוד במוסך דרך השטח הרכב הגיע לפה בקושי בחלק אחד (גוש חלודה) ולדעתי השקיע המון כסף וזמן בשחזור הרכב וביבוא החלקים לשיקומו.

אם הבחור נוסע ליבדוק מספר רכבים באמריקה ויודע לבדוק רכבים יכול להיות שזה יהיה שווה, מה שבטוח עד שהוא לא ישחרר מהמכס הוא לא ידע אם זה יהיה שווה.

טל

• תוכן חדש...