Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי בערך 15-16 אלף

אני מחפש אוטו אמין חסכוני בלע הרבה כאב ראש לסטודנט .

הייעוץ שלי לבנתיים הוא "סוזוקי בלאנו שנת 2001" או ""דייהו לאנוס "

רציתי גם לדעת מה עדיף מבין השניים שרשמתי או אם יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה תודה :lol:

פורסם

מבין השתיים הסוזוקי עדיפה בהרבה.

אם בתקציב שלך עדיף לרכוש פיאט פונטו צעירה בשנים מספר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שומע הבנתי שבפונטו יש בעיות של התחממות ..והחלקים שלהם זולים מכיוון שמחליפים אותם בתדירות גבוהה..

אני גם חשבתי עליו השאלה אם יש עוד משהו בטווח מחירים הזה שעדיף?

פורסם

בהחלט הייתי בוחר אחרת:

יונדאי אקסנט 2001-2002.

אמין,חסכוני ולא יקר לאחזקה.

בתור בעלים של דייהו אחת מדור ישן יותר מהלאנוס-

האמינות הבסיסית של הרכב טובה. ככל שיהיו בו פחות "גאג'טים" הוא יפגין אמינות יומיומית טובה יותר.

חלונות חשמל, נעילה מרכזית, ושא חמוצים לא מחזיקים מעמד לאורך זמן ברכב הזה.

אם יש לך מושג בסיסי במכונאות וחשמל רכב, ידיים טובות וסבלנות, זו עשויה להיות בחירה לא רעה, אך לא במחיר שציינת, אלא ב30% פחות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מבין הבחירות שציינת- הבאלנו, ללא ספק.

בחירה טובה יותר בתקציב שלך- פונטו ידנית. היא תהיה צעירה יותר, חסכונית הרבה יותר, וזולה לאחזקה. לא שמעתי על בעיות התחממות מיוחדות בפונטו... צריך רק להקדיש את הזמן למצוא אחת שטיפלו בה היטב, עם נוזל קירור ייעודי ולא נוזל פשוט או חלילה מי ברז.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

סוזוקי בלנו רכב מצויין, אמין מאוד. ואם תמצא ידנית במצב טוב אז בכלל תרוויח (אם לא מפריע לך לנהוג בידני). הייתה לחבר שלי במשך שלוש שנים שהיה סטודנט, שנת 98 ידנית, טיפל בה כמו שצריך ובזמן, אפילו לא תקלה אחת רצינית (החליף פעם אחת משולשים או תפוחים אם אני זוכר טוב בגלל טסט וזהו). צריכת דלק משולבת (הוא היה נוסע הרבה ובערך 70% בינעירוני) באזור ה 1/15. לא תמצא כמעט רכבים בשנתונים האלו מנוע 1600 וכזו צריכת דלק.

לדייהו לאנוס אל תתקרב. זה כמו שברולט אוואו רק יותר ישן. אני מעדיף את הלנטרה 94 שהייתה לי עד לפני שנתיים על האוואו אז על הלאנוס אני בכלל לא רוצה לדבר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...