Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת מרצדס SLK Roadster במינכן

milanista23
שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים עוד חודשיים אני באוקטוברפסט - פסטיבל הבירה במינכן.

בהזדמנות , חייבים לנצל את הרגע ולהשכיר שם רכב ספורט כדי להרגיש שם את הכבישים (יש שם הגבלת מהירות בכלל?).

התלבטות בין הבימר ROADSTER לSLK של מרצדס.

הדיל הכי טוב שמצאתי הוא של SIXT , משהו באזור ה170 אירו ליום(כולל ביטוח צד ג' וניתן גם להוסיף ביטוח עצמי בשווי 10 אירו וביטוח נזק בשווי 15 אירו), התכנון להשכיר ליומיים.

כיוון שמדובר ברכב קטגוריית ספורט/יוקרה, ישנה הגבלה של עד 500 קמ ליום, עד 1000 ק"מ ליומיים. על כל קמ נוסף 0.4 אירו.

2012_mercedes-benz_slk-class_convertible_slk250_fq_oem_2_500.jpg

אשמח אם מישהו התנסה, או ממליץ ממה כדאי להיזהר (ביטוחים, בטיחות ) וכמובן האם להתעקש על המרצדס או על הבימר. (הן תחת אותה קטגוריה , וצריך לציין העדפה בבחירה. מניח שאם אשריין מראש אז אקבל את ההעדפה)

*אין לי ניסיון עם רכבי ספורט

אלה הנתונים של גרסת הSLK250 ידנית, 200 כ"ס בSIXT

http://www.edmunds.com/mercedes-benz/slk-class/2012/features-specs.html?sub=convertible&style=101424366

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אגיב על המכוניות כי הן פחות מעניינות אותי (אני אקח R1200GS, תודה) אבל לגבי הגבלות מהירות - כן, יש הרבה מגבלות.

אם אתה בכביש בין עירוני מהיר קרוב לודאי שתראה 1) שאין הגבלה כלל - תן גז 2) הגבלה ל-130, די נפוץ 3) הגבלות שונות כמו 80-100 בהתאם למפגעי הקטע בו אתה נוסע.

בכבישים עירוניים וכפריים יש מגבלות של 30-50-whatever שאני ממליץ - בחום לוהט - להישמע להן. כן, גם אם יש לך שדה ראיה ואתה נוסע ב-A8, אתה תיסע כמו טאטלע על 50 אם אתה לא רוצה לחזור הבייתה עם ערימה של דוח"ות בשווי כמה אלפי יורו.

הכיף נמצא בכבישים הרריים (יש הרבה, ולא רק ליד האלפים) שלמרות מגבלת מהירות כלשהי הדרך כה צפופה שזה כמו לנהוג בקארטינג במסלול קטן - למצוא את הרגע הנכון לעקוף את אותה אופל אסטרה 97' שעושה לך בית ספר בסיבובים. כיף טכני ומדוייק אם אתה נהג טוב.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שבאיזור המחיר שציינת אפשר לקבל רודסטר יותר חזקה או קופה רצינית הרבה יותר,

אני שכרתי M3 דרך מוזיאון BMW במינכן, אם אני זוכר נכון לא משלמים על כל זמן ההשכרה אלא רק עד מס' שעות מסוים ביום ככה שהמחיר יוצא די טוב ביחס ל-SIXT וכו', הגבלת ק"מ די גבוהה (150 ק"מ פר שעה) אבל השתתפות עצמית של 750 אירו.

מה שכן כדאי לשריין מראש, אני הסתפקתי בצבע לא משהו...:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי ממליץ לפחות לעשות סיבוב כדי לדעת מול מה אתה מתמודד , במיוחד אם אתה הולך להרים , רכב עם הנעה אחורית , ולך תדע אם יהיה גשם או לא.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות, ספק אם נגיע עד ההרים , אבל התכנון לקפוץ לאזור "קן הנשרים" , אבדוק אם זה מסלול שכולל סיבובים.

למוזאון BMW כבר הזמנו מקומות.

לגבי הרכבים, אבצע בדיקה באתרים נוספים, לראות אם יש בתקציב דומה משהו יותר מרשים , למרות שלמישהו ללא ניסיון ברכבי ספורט, הROASTER נראת לא רע בכלל.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...