Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב קטן (עד 30000 שח) עם הדרישות הבאות:

הרכב עתיד לעשות רק 2000 ק"מ בשנה - נסיעה משולבת.

לא מחפש נוחות יותר מדי או להיות תמיד הראשון בתור. בסה"כ הרכב אמור אמור לקחת אותי מנקודה A לנק' B.

1- ידני / אוטומת - לא משנה

2- צריכת דלת לא פחות מ1-11,12. מנוע לפחות 1200

3- אמינות גבוהה - אין לי זמן / כוח להתעסק עם מוסכים

4- רצוי בעלות פרטית

5- הרכב צריך לשדוד אותי בדיוק 3 שנים

נגיד שנתון 2006/7 בשביל הייחוס אבל לא אכפת לי השנה כל עוד הוא עמוד בדרישות.

תוכלו לתת המלצות?

תודה!

פורסם

לדעתי אתה צריך רכב מיני ידני וחדש יחסית שלרוב יציע הוצאות אחזקה מינימליות ויהיה חדש יחסית כך שאמור להפגין אמינות.

אלטו ידנית מהדגמים הראשונים יהיה קצת קשה להשיג בתקציב הזה אבל במתיחה קטנה זה אולי יתאפשר.

אפשרות שניה היא פיאט פנדה מ-2008, שוב קטנה חסכונית ותחזוקה זולה.

רכבים משומשים כאלה הופכים ונהיים פופולאריים בזכות מחירי הדלק והתחזוקה שרק עולים וכמו שזה נראה הכל ממשיך לעלות כך שהפופולאריות תגדל ושמירת הערך הפוטנציאלית תהיה טובה כמו גם הסחירות העתידית.

פורסם

בהחלט או אפילו לשכור מונית לצורכי נוחות,קח בחשבון עלות ביטוח,טסט,תיקונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בן אדם מבקש המלצה לרכב לא להמלצה כלכלית כלשהי , למה לסטות מהנושא?

לדעתי תילך על אוטו יפני אמין.

אם לא משנה לך הגודל אתה יכול לחפש לך טויוטה יאריס.

יש עוד אופציות: מיצובישי לנסר קלאסיק שאתה יכול לקחת משנתון גבוה יחסית של יוצאת ליסינג, החיסרון שלה שהיא זללנית יחסית אבל לדעתי זה לא יהיה מאוד קריטי עקב הנסועה שלך.

פורסם

לדעתי תילך על אוטו יפני אמין.

אם לא משנה לך הגודל אתה יכול לחפש לך טויוטה יאריס.

יש עוד אופציות: מיצובישי לנסר קלאסיק שאתה יכול לקחת משנתון גבוה יחסית של יוצאת ליסינג, החיסרון שלה שהיא זללנית יחסית אבל לדעתי זה לא יהיה מאוד קריטי עקב הנסועה שלך.

זה לא כזה סוטה מהנושא, המילים רכב והוצאות באות באותו משפט.

זה שהוא משמש לתחבורה זה מעולה וזה סבבה, אבל אם הקילומטרז' בהחלט לא מצדיק את זה ואין לבחור פה שגיאת הקלדה.

אז אין לו בשביל מה לקנות רכב...

אולי אופניים/ קורקינט חשמלי.

אני מצודד שאחת התגובות פנדה פנדה ושוב... פנדה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

ואם הייתי מתייעצת איתך איזו דירה אפשר לקנות ב-X כסף, אבל אני הולכת לגור בה רק שבועיים בשנה. לא היית אומר לי שעדיף לשכור חדר במלון?

אדם שמבקש רכב שינייד אותו מנקודה א' לנקודה ב' במינימום התעסקות וכסף הוא אדם עם שיקולים רציונליים בלבד, ובמקרה כזה- אם אכן הק"מ הכתוב נכון- צריך לשקול את כל האפשרויות, כולל אלו שמייתרות קניית רכב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...