Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz HX250 או Hertz Energy ES250?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים :-D

רציתי לשאול לגבי הסאבים הנ"ל מה ההבדלים מבחינת אופי הסאונד והמחירים. והאם ההי אנרג'י הוא סדרה מעל האנרג'י?

בנוסף רציתי לשאול היכן אוכל להתרשם מהסאבים הללו או בכלל להתרשם מסאבים כאלו ואחרים באותה רמת קטגוריה..

התקציב שלי נע בין 800-1000.. אשמח לקבל הצעות בתחום והמלצות

בתודה עדן :-)

פורסם

חשוב שתספר לנו עם מה אתה מתכוון להגביר את הסאב והאם יש לך דרישה מיוחדת כגון עוצמה, איכות, סוג מוזיקה מסויים, מיקום מוגבל ברכב.

פורסם
חשוב שתספר לנו עם מה אתה מתכוון להגביר את הסאב והאם יש לך דרישה מיוחדת כגון עוצמה, איכות, סוג מוזיקה מסויים, מיקום מוגבל ברכב.

אוקיי אז ככה, קודם כל תודה על ההתייחסות.. :-D

אני בשלב ההתחלתי של בניית מערכת שתורכב ממגבר סאב וזוג קומפוננטים מקדימה ( אני מנתק את האחוריים ).

בעיקרון אני מתכוון לקנות את ה-JBL GTO1004 המליצו לי עליו (בגישור 350 RMS, תקנו אותי אם אני טועה) אליו אני מתכוון לחבר בגישור את הסאב וכל ערוץ לקומפוננט

בעיקרון אני מחפש איכות עם עוצמה בדגש על איכות.. בגלל זה הלכתי בכיוון הסאבים שאותם העלתי לשאלה

אני שומע לרוב מוזיקה רועשת כמו: מוזיקה שחורה, אלקטרו, טראנסים...

הסיבה שהלכתי על גודל סאב 10' אינץ' היא שאני נוהג בגטס וכידוע אין לה תא מטען גדול וחשבתי שהאפקט שייתן ה10' אינץ' יהיה שווה פחות או יותר לאפקט שייתן 12' אינץ' באוטו גדול יותר

פורסם

תודה על התיקון :-D

ורציתי לשאול האם יש עוד המלצות לסאבים/ מגברים שיוכלו לענות לצרכיי

תקציב למגבר 1000

תקציב לסאב 800-1000

לא יצא לי כל כך לשמוע סוגים שונים וחוות דעת שונות על סוגי רכיבים שונים אז אשמח אם תאירו את אוזניי :wink:

פורסם

לא תוכל להגביר את ה hx עם מגבר הנל. הוא צריך מונו או מגבר חזק 2 ערוצים יעבוד בגשיר. מסאב הזה בא ב2 גרסות 4 אום ו 2 אום. ל2 אום אתה חייב מונו בנפרד.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
ממליץ לנסות גם את הEBX250 (אם עדיין ניתן להשיג)

מה ההבדל בין הEBX250 ל- HI ENERGY HX 250 ל- ES250?

ותודה על שאר ההצעות אני אבדוק אותן :-D

עוד המלצות על מגבר וסאבים ייתקבלו בברכה

המשך יום נעים :-)

פורסם

ה-EBX הוא בעצם ES300 משופר בתיבה מקורית שבנויה במיוחד עבורו

הוא גם לא ניכנס בתקציב שלך למיטב ידיעתי

מה שכן יכנס עם תיבה מקורית הוא הפוקל SB25A1

או GTO1204BP JBL

גם דיגיטל דיזיין 510B יכנס בתקציב

• תוכן חדש...