Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאירו לי רכב לאיסוף (סובארו אאוטבק) והחביאו את המפתח באגזוז.

כשהגעתי לא נמצא המפתח ומחיטוט בתוך האגזוז (עד כמה שניתן להגיע עם האצבע ועם מקלות שנמצאו בסביבה) הוא לא הורגש.

להערכתי הוא נפל לתוך האגזוז.

פניתי למוסך והוא טען שלא ייתכן שהמפתח נפל פנימה כי יש רשת שחוסמת כניסת עצמים פנימה.

משיטוט בתמונות וחתכים בגוגל לא ראיתי שום רשת כזו.

מישהו מכיר טוב מבנה של אגזוז ויכול להגיד לי אם יש סיכוי שהמפתח נמצא בתוך האגזוז ?

פורסם

היכן זה פנימה? אתה מתכוון לדוד(Muffler)? אם זאת הכוונה הסיכוי לכך נמוך.

תגגל את המילה באנגלית ותבין שהדוד עשוי בפנים ממחיצות כדי לעמם את הרעש שנפלט מהמנוע,לכן לא נראה לי שסט מפתחות של רכב(בהנחה שזה לא מפתח בודד ללא מחזיק) יכול ליפול פנימה.

אם זהו רק המפתח בודד ללא מחזיק,יש סיכוי שהוא נתקע בכניסה לדוד.תנסה להאיר פנימה עם פנס ולבדוק.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

כן הכוונה היא לתוך הדוד.

מדובר במפתח בודד.

חיפוש בגוגל העלה שיש הרבה סוגים של דודים כשבחלק מהם הצינור נכנס פנימה לדוד ובתוך הדוד יש מספר חדרים.

פורסם
בהנחה שהמפתח אכן באגזוז,

אתה צריך אנדוסקופ עם מגנט כדי להוציא את המפתח.

ייתכן שתצליח עם מגנט גמיש בלבד ("על עיוור").

גם את זה ניסיתי .. אבל בדיקה של המפתח הרזרבי מגלה שהוא לא מתמגנט (כנראה מפליז).

פורסם

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

טוב יש פתרון לשאלתי ...

בעקרון כתבתי את השאלה בקצרה בשביל לא להלאות בפרטים מיותרים. אני לא הייתי במוסך אלא אישתי היתה במוסך של חבר.

האגזוז פורק - מסתבר שאפשר בסובארו הנ"ל לפרק אותו ולהשאר ביד עם הדוד ועם פתחי היציאה.

הם הסתכלו פנימה ואכן יש שם רשת שלא היתה מאפשרת כניסת המפתח.

עכשיו השאלה לאן נעלם המפתח ...:|

פורסם

אם נסעת עם הרכב כשהמפתח בתוך הצינור לא צריך הרבה לקרות כדי שהוא יפלט החוצה מכוח האנרציה בתחילת נסיעה או אפילו מכוח גזי הפליטה בלחיצה על הגז.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כנראה מי שהמפתח בידיו, מחכה לשעת כושר...:lol:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ועכשיו ברצינות, אם נסעת עם הרכב כשהמפתח בתוך הצינור לא צריך הרבה לקרות כדי

שהוא יפלט החוצה מכוח האנרציה בתחילת נסיעה או אפילו מכוח גזי הפליטה בלחיצה על

הגז.

זה גם נלקח בחשבון. נתנו הרבה גז לפני שעזבנו את מגרש החנייה בשביל לוודא שכלום לא עף הלחוצה מהאגזוז.

• תוכן חדש...