Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 2005 ואבד לי אחד מהמפתחות

אני משתמש כרגע במפתח השני, אך אינני יודע האם הוא המפתח מאסטר או לא

אני צריך לשכפל מפתח אך גם אין לי את הקוד המסופק.

על המפתח של היונדאי לא מסומן כלום חוץ מ M על המפתח, האם זה אומר שהמפתח הוא מפתח מאסטר ?

מה היא הדרך הכי נכונה לשכפל מפתח בלי לדאוג שהרכב לא יניע ויחסם ?

ד.א.

יש לי קצת רעשים ולפעמים קשיים (לא פעולה חלקה) כשאני בא לפתוח את הרכב

האם ריסוס של WD40 יעזור ? האם זה יכול לפגום בפעולתו של המנעול ? ומה הדרך הנכונה לרסס ?

אודה לתשובות

פורסם

אתה זקוק לגולם מפתח מקורי שהמקט שלו הוא 81996-25010 ומחירו כ 65 ש"ח.

אחריי שתשכפל את המפתח, אתה ניגש למוסך מורשה, ושם יקדדו לך אותו בעזרת המחשב שלהם.

הם מוציאים את הקוד על פי מספר שלדה מהיצרן.

פורסם
אתה זקוק לגולם מפתח מקורי שהמקט שלו הוא 81996-25010 ומחירו כ 65 ש"ח.

אחריי שתשכפל את המפתח, אתה ניגש למוסך מורשה, ושם יקדדו לך אותו בעזרת המחשב שלהם.

הם מוציאים את הקוד על פי מספר שלדה מהיצרן.

אם הבנתי נכון אני צריך

1. לרכוש גולם מפתח שהמקט שלו הוא 81996-25010 שמחירו כ 65 ש"ח (האם קיים לכם גולם כזה בחנות ?)

2. ללכת לשכפל את המפתח עם הגולם מפתח המקורי (איפה אני עושה את זה ? האם בכל חנות שכפול ?)

3. ללכת למוסך מורשם והם עושים קידוד למפתח (האם אתה יכול להעריך בערך מה העלות של זה ?)

אודה לתשובות,

תודה רבה

פורסם

בדגם שלך אין צורך בקידוד של המפתח כי אין אימובליזר מקורי והמפתח הוא פשוט..מפתח m הוא מסטר תלך איתו לחנות שמשכפלת מפתחות הם יעשו לך את זה

פורסם

אם אתה גר באזור המרכז ומגיע לאזור פת אז גש לפאר מנעולים,יש שם בחור בשם יוסי. הוא מקצוען ויעשה לך הכול במקום כולל קידוד ציפ דרך המחשב כך שתחסוך הרבה זמן וכסף בחיפושים וכמובן שלא חייב לגשת למוסך מורשה בישביל זה! אני בזמנו הייתי זקוק לציפ להתנעה מרחוק והוא מכר לי ציף וקידד אותו דרך המחשב של הרכב בכמה דק בודדות :)

פורסם
בדגם שלך אין צורך בקידוד של המפתח כי אין אימובליזר מקורי והמפתח הוא פשוט..מפתח m הוא מסטר תלך איתו לחנות שמשכפלת מפתחות הם יעשו לך את זה

1. בדקתי את עצמי שוב ואתה טועה.

כן יש שם אימוביליזר מקורי וצריך לקדד.

2. מישהו כתב פה שיש מקומות לשכפול שעושים את הקידוד לבד.

אם יש להם דרך להשיג את הקוד (שמוציאים בעזרת המחשב ONLINE שקיים במוסך מורשה) - אז הם יכולים.

3. כמובן שניתן להשיג אצלנו את המפתח המקורי.

פורסם
1. בדקתי את עצמי שוב ואתה טועה.

כן יש שם אימוביליזר מקורי וצריך לקדד.

2. מישהו כתב פה שיש מקומות לשכפול שעושים את הקידוד לבד.

אם יש להם דרך להשיג את הקוד (שמוציאים בעזרת המחשב ONLINE שקיים במוסך מורשה) - אז הם יכולים.

3. כמובן שניתן להשיג אצלנו את המפתח המקורי.

תודה רבה לכל העונים,

למישהו יש המלצה לבנאדם מקצוען שמשכפל ומקודד במרכז (עדיפות לאזור בת-ים או ראשון לציון)

תודה,

• תוכן חדש...