Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שנסחפת קצת כשאתה אומר מגברים בני 20 :-) , יש פה מגברים "ותיקים" מסכים איתך.

מסכים איתך גם לגבי הדרישות , זה גם מה שאמרתי מקודם.

אין לי מושג איזה מונו יש לג'וניור אבל המונו שלך בהחלט לא צעצוע בהתאם לדרישות שלך , וזה בעצם כל העניין , הרי אין הרבה סאבים שהמגבר הזה לא ינצל במידה ותחליט על שדרוג בהמשך (למרות שלדעתי הסאב שלך מעולה ! :-) ) .

כל מה שאני מנסה להגיד הוא שלא כל כך הבנתי את הפליאה שלכם למה המגבר לא נמכר הרבה זמן למרות שהוא מגבר "מבית טוב".

ולמרות הכל , אני עדין חושב שהוא יתאים לבחור כל עוד הוא לא ישדרג את הסאב.

תסתכל קצת על מקינטושים שיש לאנשים כאן בפורום ותראה, לא סתם אמרתי כי אני גם מתעניין בדינוזאור כזה ;) .

בכל מקרה זה כבר תלוי בפותח השרשור ואיך הוא אוהב את המערכת שלו, אם הוא בחור של נטו sq ומחפש שהסאב רק ישתלב עם המוזיקה ולא יהיה כלכך מורגש אז המגבר הנ״ל יספק את הסחורה ולא משנה לאיזה סאב הוא ישדרג, אם הוא אוהב את הסאב אגרסיבי יותר זה כבר תלוי.

פורסם

חברים אני לא מבין על מה המהומה :lol:

זה ההספק של הסאב שלי, פשוט רציתי לנסות לנצל אותו קצת יותר ולראות מה יהיו התוצאות בבאס.

כמובן שמעתיד אני ארצה לשדרג לסאב אחר כדי לנסות משהו אחר אבל אין לי מושג מתי זה יהיה. בכול אופן מה שיכנס אצלי לרכב זה גג 10" כי פשוט אין מקום למשהו אחר. זה ההספקים בערך של הסאבים בגודל הזה ולפי דעתי זה מספיק.

כמובן שלא הייתי מוותר על מונו שמוציא יותר ושהוא גם של חברה טובה, כמו שיש לי בחתימה (חיפשתי ג'נסיס פרופיל סאב) אבל לא מצאתי כזה ובטח לא במחיר הזה.

לפי דעתי זה יספיק לפחות לתקופה הראשונה.:wink:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

ליביו הוא התכוון לסאב של ג׳נסיס אני חושב.

וpashok אין קשר בין הגודל להספק, שלי גם 10 והוא 650 rma אם אני לא טועה ויש גם מעבר לזה.

השאלה היא לא הגודל אלא איך אתה שומע נטו, חבר שלי מגביר w3 של Jl עם 150 rms והוא מנגן יפה מאוד, אבל בשביל להרגיש אותו יותר דומיננטי אין ספק שצריך יותר כוח, הוא מסתפק בזה.

פורסם
יש פה .

אם היה לי תקציב לזה הוא כבר היה אצלי מזמן :lol: .

דרל אגב הג'נסיס שלי עלה לי 800 שקל. נראה לי 1400 זה קצת יקר.

מור אני התקוונתי למגבר הזה שהוא פירסם שם. בכול מקרה אני לא מחפש סאב מפוצץ או משהו כזה, אני מחפש סאב בשביל SQ ומידי פעם שיתן קצת בבאס :wink: .

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

להגיד לך את האמת, אני חושב שלהוציא סכום נכבד על מונו בשביל השם שלו זה מיותר, כמה עידון כבר תשמע מסאב?

במונו מה שחשוב זה כוח ותו לא, אם המגבר אמין ומספק מבחינת הכוח אין שום הצדקה להוציא על מונו ממותג בוטיק.

על טוויטרים אני לא אתווכח, בסאב סתם בזבוז.

מתגובתך האחרונה אני משוכנע שהמונו המדובר יספק אותך ולא משנה לאיזה סאב תשדרג בעתיד.

פורסם
מתגובתך האחרונה אני משוכנע שהמונו המדובר יספק אותך ולא משנה לאיזה סאב תשדרג בעתיד.

בהחלט זה מספיק לי לפי דעתי. 8)

• תוכן חדש...