Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שבכותרת אני מחפש מונובלוק דיגיטלי, מה שחשוב לי שההספק יהיה 250 וואט RMS ב4 אום לפחות, שהוא לא ידרוש המון חשמל מהרכב כי הרכב הוא שברולט ספארק. האלטרנטור הוא 110 אמפר.

הסאב שיש לי כרגע זה כמו שבחתימה.

בעיקרון ראיתי פה ביד 2 JLAUDIO 250\1, מה דעתכם עליו?

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אלטרנטור של הספארק 110 אמפר?? ואתה מחפש משהו חסכוני?? זה המון לרכב כזה קטן, אתה בטוח שזה המספר המדויק?

בכל מקרה המונובלוקים של Jl מצויינים.

פורסם
אלטרנטור של הספארק 110 אמפר?

זה מה שהעלו ממצאים בגוגל :-D

למישהו יש מושג כמה אמפר המגבר הזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שוב פעם הדיגיטלי הזה? :roll:

זה פשוט הזוי שהמונובלוק המדובר נמצא כל כך הרבה זמן למכירה ועוד במחיר המגוחך הזה. כנראה שמוצר שלא כתוב עליו "קליקר" או "רוקפורט" אז דינו מיתה.

ואם זה לא היה ברור - המונובלוק הנ"ל מאוד איכותי ויעשה עבודה מעל ומעבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לטעמי , המחיר אכן בדיחה אם מסתכלים על המותג.

אבל מונו של 250 RMS ?! תעשו לי טובה.

אפילו הג'נסיס שיש לו כרגע (וזה ידוע שההצהרות שלהם מאוד צנועות) מוציא 150WRMS בגישור.

ושלא תבינו אותי לא נכון , לבחור פה ספציפית זה יכול מאוד להתאים כי הרכב קטן והוא לא חובב גדול של סאבים.

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

בוא נאמר שבגדול אתה צודק , אבל זה עוד לפני שדיברנו על גיל המוצר.

פורסם

ליביו יש פה מסתובבים בפורום מגברים בני 20 במכירות אז אני לא חושב שבמגבר הזה זאת צריכה להיות הבעיה, מעבר לזה אם אלו הדרישות שלו אין לו מה לחפש עם מונו חזק יותר.

זה כמו שתגיד שהמונו שלי צעצוע ליד המונו של ג׳וניור וזה נכון אבל חסר תכלית אם הוא מספק את הדרישות לסאב המיועד.

פורסם

bil, קשקוש.

250RMS זה די והותר ל 99% מהסאבים. אנשים יצאו לגמרי מפרופורציות ההספקים. אלא אם קוראים לך אליקו, ג'וניור או דייויד המגבר הזה יספיק לכל אחד מחברי הפורום, פלוס מינוס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ליביו יש פה מסתובבים בפורום מגברים בני 20 במכירות אז אני לא חושב שבמגבר הזה זאת צריכה להיות הבעיה, מעבר לזה אם אלו הדרישות שלו אין לו מה לחפש עם מונו חזק יותר.

זה כמו שתגיד שהמונו שלי צעצוע ליד המונו של ג׳וניור וזה נכון אבל חסר תכלית אם הוא מספק את הדרישות לסאב המיועד.

נראה לי שנסחפת קצת כשאתה אומר מגברים בני 20 :-) , יש פה מגברים "ותיקים" מסכים איתך.

מסכים איתך גם לגבי הדרישות , זה גם מה שאמרתי מקודם.

אין לי מושג איזה מונו יש לג'וניור אבל המונו שלך בהחלט לא צעצוע בהתאם לדרישות שלך , וזה בעצם כל העניין , הרי אין הרבה סאבים שהמגבר הזה לא ינצל במידה ותחליט על שדרוג בהמשך (למרות שלדעתי הסאב שלך מעולה ! :-) ) .

כל מה שאני מנסה להגיד הוא שלא כל כך הבנתי את הפליאה שלכם למה המגבר לא נמכר הרבה זמן למרות שהוא מגבר "מבית טוב".

ולמרות הכל , אני עדין חושב שהוא יתאים לבחור כל עוד הוא לא ישדרג את הסאב.

פורסם
bil, קשקוש.

250RMS זה די והותר ל 99% מהסאבים. אנשים יצאו לגמרי מפרופורציות ההספקים. אלא אם קוראים לך אליקו, ג'וניור או דייויד המגבר הזה יספיק לכל אחד מחברי הפורום, פלוס מינוס.

איתמר.

קשקוש זאת דעתך .

מספיק ?! , תלוי את מי אתה שואל , תשאל כל אחד פה בפורום שבא מתחום ה SPL , התגובה תהיה גיחוך (במקרה הטוב :-) ) .

אם תסתכל סביבך פה בפורום אין גם כמעט אף אחד מתחום ה SQ שיש לו מונו של פחות מ 400 WRMS .

ואם במספיק עסקינן , אז גם המגבר 4 ערוצים שלו מספיק כרגע 150WRMS ושנינו יודעים שהוא underrated .

• תוכן חדש...