Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני עובר לדירה שכורה , אני מעוניין להתייעץ אם כדאי לקנות מכונת כביסה , מקרר(מחפש משהו בסביבות 400 ליטר) - פשוט ואמין . האם כדאי לקנות חדש או משומש כמו מאתר יד 2 .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תלוי בתוכניותיך.

אם מדובר בשכירות לטווח ארוך ובמגורים עם בת זוג שלגביה תוכנית לחיים משותפים - בהחלט יש מקום להתחיל להצטייד למשק בית.

אם מדובר במגורים לבד אין לך הרבה ברירה אלא לרכוש מקרר (אפילו קטן, של 100-200 ליטר, יכול להיות יד שניה). אני, במצב דומה לשלך (אבללפני למעלה מ-25 שנה) המשכתי לנצל את שירותי הכביסה של אמי עד שפגשתי את אשתי לעתיד, שנהגה באותה דרך עד שהתברר שאנחנו ממשיכים יחד. למותר לציין כימאז כבר נרכשו 4-5 מכונות כביסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אני קניתי את מכונת הכביסה מהדייר הקודם ב-350 ש"ח,

ואת המקרר ביד שנייה ב-450 ש"ח.

מכונת הכביסה מכבסת כמו גדולה עם אפס בעיות למרות גילה המופלג,

למקרר (שנולד לפניי!!) יש אטימה בעייתית והצטברות קרח מדי פעם

שאותה אני "פותר" עם הפשרה מוחלטת פעם בשנה.

חוץ מזה, המקרר מקרר והמקפיא מקפיא.

 

כמו שאתה רואה, המחירים האלה לא מתקרבים למכשירים הכי פשוטים שתוכל להשיג בחנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשאני עברתי לדירה שלי הייתי בדיוק באותה הבעיה וחיפשתי מקרר ומכונת כביסה משומשים ביד 2.

 

בסופו של דבר, העובדה שלא הייתה לי דרך טובה להוביל את המכשירים (אלא בתשלום על הובלה, שהופכת את כל העסקה לפחות כדאית) בשילוב עם זה שלא מצאתי שום דבר נורמלי במצב טוב, הביאה אותי לקניה של מכשירים חדשים.

 

אם יש לך אפשרות לקנות מהדייר היוצא- לך על זה.

 

לי כל חווית החיפוש ביד 2 עשתה לא טוב והאמת היא שפחדתי לקנות משהו בלי אחריות.

 

הכל שאלה של תקציב. יש מכונות כביסה לא רעות במחירים לא כל כך יקרים (יחסית). מקרר זה סיפור יותר יקר, אבל גם שם זה לא נוראי, תלוי מה אתה מחפש.

פורסם

לדעתי לא כדאי להשקיע יותר מדי - קרוב לודאי שבאיזה שלב תפגוש בת זוג שגם לה יהיה ציוד כלשהו ואז חבל על הכפילות. תמיד אפשר לקנות חדש כאשר מתעורר צורך בכך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

קיימת בת זוג שאני חי איתה זה מפסר שנים , לכן אין את החשש של כפל ציוד .

 

באם אני יחליט לקנות מקרר חדש 400 ליטר לערך - מה מומלץ ? .

 

לגבי מכונת כביסה - מעדיף פתח קדמי , יש המלצה על חברה מסויימת .

 

האם באמת הכי זול זה במחסני חשמל ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עידכון בנושא , אני שוקל ברצינות לקנות מספר מוצרי חשמל חדשים , לשם כך אשמח לקבל המלצה - באם קיימת חנות יותר זולה מ - ZAP ? .

 

המוצרים הם :

 

מכונת כביסה : של בוש , דגם : WAE20262IL , פתח קדמי , מחיר : 1,992 ש"ח .

 

מקרר של אלקטרה : דגם EL1086 , ליטר 429 . מחיר : 1,535 ש"ח .

 

מיקרוגל של מורפי ריצ'רדס : דגם 44552 , מחיר 339 ש"ח .

 

מיקסר : מורפי ריצ'רדס 4890 , מחיר 185 ש"ח .

 

מעבד מזון משולב בלנדר - של חברת מולינקס , דגם FD6021 .

 

499 ש"ח .

 

אשמח לקבל המלצה על קומקום חשמלי שלא יעשה צרות .

 

באם למישהו יש המלצה על מוצר אחר שהוא יותר טוב ממוצר שהזכרתי כאן אשמח לקבלה .

 

מה כושר המיקוח באם אני משלם על כל המוצרים במזומן ? .

 

האם כדאי לקנות מגן ברקים למקרר - באם יוצע על ידי הטכנאי - כנ"ל לגבי מכונת כביסה , וגם לגבי מסנן אבנית למכונת כביסה ? .

 

האם המוצרים הנ"ל רצויים ? , והאם ניתן לקנות אותם לא אצל הטכנאי יותר זול ? .

 

שוב תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

1. מה שציינת כמקרר של אלקטרה זו מכונת כביסה. מכל מקום - אלקטרה היא מותג מדבקה של מוצרים סיניים עלומי שם. מקרר, שהוא המוצר הכי קריטי בבית, קונים רק מפירמה מוכרת עם שירות טוב. סאמסונג, LG, שארפ, אולי תדיראן (איני יודע מה מצבה כעת). השקעה של עוד כמה מאות ש"ח שתחסך במנת המוצרים הראשונה שתושלך לפח במקרה של תקלה.

2. לגבי ספקים למוצרים לבנים - יש לי נסיון טוב עם last price, חנות חיפאית ותיקה ("אריה מוצרי חשמל") שמוכרת גם באינטרנט, בד"כ במחירים נוחים ושירות טוב. יתרון חשוב - מקבלת PayPal.

3. לפני שאתה בוחר את המוצרים הגדולים ערוך סקר פנים אל פנים בלפחות חצי תריסר חנויות פיזיות והתרשם מהם. תשמע הרבה השמצות של המתחרים, בעיקר האינטרנטיים - אל תקח אותן יותר מדי ברצינות אלא בדוק פרטים באתרי הספקים. הדבר נוגע בעיקר לאחריות - יבוא רשמי מול יבוא מקביל. כמוכן - רכוש רק מוצרים המויים במלאי באספקה מידית (עד 24 שעות).

4. מוצרים קטנים לא צצדיקים יתר מדי מאמץ. המיקסר שציינת הוא כנראה מיקסר יד קטן לעבודות קלות (לפי המחיר) מיקסר ראוי לאפיה יעלה לפחות 1500 ש"ח.

5. קומקום חשמלי הוא מוצר חד פעמי שקונים תמורת 50-100 ש"ח, ולעתים נמכר בערכה זולה יחד עם טוסטר או מוצרים דומים. נסיוני הוא שקומקום של 60 ש"ח לא בהכרח פחות טוב מכזה של 400 ש"ח.

6. כושר המיקוח הוא קודם כל סקר שוק, אח"כ הבאת המחיר הזול ביותר מזאפ ובסופו של דבר היכולת שרכשת בשוק הטורקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אגיד לך משהו לגבי מכונת כביסה

לפני 3 שנים עברתי לדירה שכורה וקניתי מכונת כביסה ממישהו ביד 2, שילמתי על המכונה 600 שקלים ועוד שברתי את הגב ביחד עם אבא שלי בשביל להעביר אותה.

שנה אחרי זה המכונה מתה.

ואז קניתי מכונה של בקו 5 קג ב1100 שח כולל הובלה

הנה מצאתי אותה

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=TP15061

 

עם 5 שנות אחריות ותוכנית לפעולה של 30 דקות, מאז אשתי ואני מכבסים רק חציי מכונות 30 דקות כל פעם. להיט!!

 

אז יש מצב ליפול על מכונת מיד 2 שתחזיק שנים אבל גם יש מצב שיקרה לך כמו שקרה לי, אני ממליץ לחברים רק מכונה חדשה ולא יקרה.

פורסם

אני קניתי לפני כשנה מכונת כביסה חדשה מתצוגה של indesit בהנחה של כ 25% - 30% מהמחיר הכי זול בזאפ. ממליץ בחום להיכנס לניופאן אאוטלט (אני יודע שיש בראשון אבל אולי יש עוד סניפים). תרגיש חופשי להתמקח.

 

אסף

פורסם

חברים רב תודות על ההמלצות .

 

האם יש עוד אתרים או מקומות שמוסרים ספה משומשת , שולחן פינת אוכל - קטן , חוץ מיד 2 והאתר אגורה ? .

 

תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

יש לי מכונת כביסה חדשה יחסית לתרום לך, פעם אחרונה כיבסה לפני חצי שנה ועבדה לא רע.

מקסימום תעשה ממנה מעצור ענק לדלת.

נמצאת בנתניה, למעוניינים פרטים בה"פ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

×
×
  • תוכן חדש...