Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא קורולה 2008 רובוטית.

בעצירות רמזור וכאלו יש לפעמים ריח של "שרוף" - יותר דומה לריח של פן לשיער אחרי עבודה.

אני מנחש שזה או הקלאץ או הברקסים.

הבעיה שאין שום אינדיקטור מוחשי בנהיגה מעבר לריח..

יש למישהו ניסיון או מושג מה זה יכול להיות?

אגב, זוגתי לא מריחה כלום :/

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תבדוק שאין לך נזילת שמן כלשהי. יכול להיות מצב ששמן מנוע או גיר נוזל ונסחף על האגזוז ואז נשרף מהחום וזה מקור הריח. קרה לי לפני חודש, שמן מנוע היה נוזל ממש ממש בקטנה גם כשהרכב היה עומד וכשבדקתי שמן היה חסר, מילאתי ואחרי שבועיים עוד פעם היה חסר וזה מנוע שלא אוכל שמן כמעט בכלל, בסוף התגלתה כנזילה, תיקון של 5 דקות. אם לא הייתי מגלה בזמן היה יכול ללכת ראש מנוע משטות כזאת.

תבדוק שמן מנוע וגיר ואם חסר אז אולי זה זה, קורולה לא אוכלת שמן בכלל ואצלך רכב כמעט חדש אז אין סיבה. גם אני בהתחלה חשבתי על רפידות ברקסים או צמיגים אבל בסוף זה היה שמן, אם תעקוב אחרי נסיעה כשאתה נכנס למקום סגור תבדוק אם אתה רואה עקבות של שמן על המשטח (חניה או משהו כזה)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זה בהחלט יכול להיות עקב הברקסים שנשחקו יתר על המידה. אתה לא שומע רעשים מהבלמים?

אחרי שאתה מתחיל לנסוע, הריח נעלם? ההילוכים עוברים כרגיל?

כמה ק"מ עבר הרכב, ומתי בוצע איפוס לתיבה?

פורסם

האוטו עם 75,000 ק"מ, אצלי מ-22,000 ואף פעם לא הוחלפו ברקסים בכלל.

(כן, גם אני מופתע שבאף טיפול לא דרשו ממני את זה עדין).

מבתחילת הנסיעה הריח נעלם וזה קורה בדר"כ אחרי שקצת אימצתי את הרכב.

ההילוכים עוברים ללא מאמץ מיוחד, לרכב הוחלף המחשב גיר לדגם החדש יותר לפני שנה.

הרעיון של נזילה לא נפסל, מבדיקה שעשיתי בחודש האחרון חסר חמישית מדיד.

מצד שני זה נראה לי נורמאלי שאחרי הכל מנוע יצרוך קצת שמן אחרי כמעט 13,000 ק"מ מאז הטיפול האחרון.

אגב, התופעה חדשה ועניין הריח זה רק מהשבוע-שבועיים האחרונים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הריח מופיע כאשר יש המזגן עובד בסירקולציה פנימית/חיצונית, או שאתה מריח אותו גם כשהמזגן סגור והחלונות פתוחים?

עריכה: נזכרתי באנקדוטה קטנה שהיתה לי שאולי תספק את הפתרון לבעיה.

לפני שנה נתקלתי באותה סיטואציה כמוך-בהתחלה לא הרחתי כלום בזמן נסיעה וארוסתי התלוננה. אחרי זה גם אני התחלתי להריח ריח מוזר בעמידה אך לא בנסיעה.

אחרי שהכניסו לי את הרכב למוסך והרימו על הליפט, התברר שנכנסה לי שקית ניילון של סופר ממש מתחת לרכב באזור האגזוז, והסתבכה שם-ומהחום הניילון נמס והתחיל להסריח.

אם יש לך זמן, נסה למצוא מקום שתוכל להעמיד את הרכב בבטחה ונסה לבדוק מתחתיו.

יחד עם זאת, בשביל הבטיחות-קפוץ למוסך ובקש שירימו את הרכב על הליפט ושיתנו מבט מלמטה על הגחון. באותה הזדמנות בצע איפוס לתיבה אם לא איפסו אותה עדיין בביקור האחרון.

• תוכן חדש...