Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האויר שיוצא ממדיד השמן זה חלק מהתהליך שנוצר מעבודת המנוע בבית הארכובה. לא אמור להיות שם לחץ רציני דרך המדיד כי עיקר הלחץ עובר דרך נשם מיכסה שסתומים אל סעפת היניקה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוסר סחיבה ברכב שלי בתחילת הנסיעה הוא די רציני,זה היה ככה מאז שקניתי את הרכב לפני 6 שנים, אבל חשבתי שהמצב תקין(רכב ראשון), עד לא מזמן שנתתי טרמפ לחבר שהוא מכונאי והסב את תשומת לבי לנושא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
חוסר סחיבה ברכב שלי בתחילת הנסיעה הוא די רציני,זה היה ככה מאז שקניתי את הרכב לפני 6 שנים, אבל חשבתי שהמצב תקין(רכב ראשון), עד לא מזמן שנתתי טרמפ לחבר שהוא מכונאי והסב את תשומת לבי לנושא.

אני מהמר על בעיה בממיר מומנט של תיבת ההילוכים, כנראה שמיסב חד כווני של הסטטור מחליק.

התיקון יהיה החלפת ממיר מומנט.

אני מציע שתכנס בהזדמנות למכון גירים אוטומטים לאבחון.

פורסם

דניאל שלום!

אני רכשתי את הרכב לא מזמן והוא נרכש עם הבעיה.

יש לך מושג כמה עולה החלפה של הממיר בערך?

שבוע טוב!

פורסם

עדכון

לאחר נסיעה של כמה ימים מסתבר שגם צריכת הדלק גבוהה , 100 ק"מ והמחוג על החצי.

הרכב עבר ראש מנוע וטיימינג לאחרונה האם יש מצב שפשוט לא כיוונו את השסתומים כמו שצריך??

פורסם
עדכון

לאחר נסיעה של כמה ימים מסתבר שגם צריכת הדלק גבוהה , 100 ק"מ והמחוג על החצי.

הרכב עבר ראש מנוע וטיימינג לאחרונה האם יש מצב שפשוט לא כיוונו את השסתומים כמו שצריך??

אם הבעיה החלה מייד לאחר התיקון חזור לשם וספר להם הכל. לדעתי לא עשו עבודה כמו שצריך אולי מבחינת כיוון הטיימינג עצמו או שפשוט אין קומפרסיה טובה שזה משהו שגם הם היו אמורים לבדוק.

פורסם

תראה כמה אתה עושה כשאתה מגיע לרבע,בדרך כלל זה יהיה 330 - 350 קילומטר והמיכל על הרבע.

אם אתה כבד על הגז האוטו הזה אוכל דלק כמו אוויר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

100 ק"מ והמחוג על החצי זו באמת הערכה לצריכה גבוהה. כדי לשלול תקלה בשעון ולמדוד את הצריכה באופן רציני יותר, פעל לפי השיטות שפורסמו בפורום (מלא, סע מאות ק"מ, מלא וחלק)

בדוק מה קורה מנוע/גיר בלי קשר...

פורסם

שבת שלום לכולם!

עדכון- יום שישי חזרתי למוסך הוא ביצע כיוון הצתה בחמש דקות והסחיבה השתפרה מאוד.

עכשיו רק נישאר לבדוק אם תצרוכת הדלק השתפרה

תודה לכולם !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

לאחר בדיקת צריכת הדלק בנסיעה עירונית עם מזגן לסירוגין יצא 1:10 סביר לא?

אך עדיין יש בעיה שמטרידה אותי והיא ריח של דלק בזמן הנסיעה במיוחד כאשר מדליקים את האוורור הריח נכנס לתא הנוסעים.

בית מצערת? צינורות ואקום?

תודה מראש

• תוכן חדש...