Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תומר, כדי לעשות שיפוץ בכמה בכמה עשרות אלפים הם ממש לא צריכים "לחסוך" במשהו.

זה כולה למכור פאסאט אחת TRENDLINE / COMFORTLINE

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מעדיף לחכות ליד המזכירה עם לובי מתפרק ולקבל שירות מעולה, מאשר לחכות בלובי מפואר ולקבל חרא של שירות (מאזדה לתשומת ליבכם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מעדיף לחכות ליד המזכירה עם לובי מתפרק ולקבל שירות מעולה, מאשר לחכות בלובי מפואר ולקבל חרא של שירות (מאזדה לתשומת ליבכם).

ללא ספק נכון! חוץ מזה קצת נסחפו כאן עם עניין הלובי, זה לא הילטון נכון אבל בסה"כ יש שם נוחות טובה וניתן להמתין בנחת. אפילו מחשב ישנו המיועד לאורחים.

חוץ מזה שהרכב שלי בטיפול, אני אישית עומד ליד המכונאי ועוקב אחרי הפעולות, כזה אני

פורסם

כזה אתה אבל רשמית זה אסור במוסכי היבואן ולרוב לא יתנו לך לעשות את זה. בנינו, הרכב שלך גם לא נכנס איך שאתה מגיע ולא נראה לי שמודיעים לך כשמתחילים לטפל ברכב רק כדי שאתה תעמוד ותראה מה עושים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שמשה לרכב היא זכוכית מחוסמת, שעם כל היתרונות שלה וכל החוזק שלה, מכה אחת קטנה וחלשה בפינה\שפה והיא נסדקת, זו הנקודת תורפה שלה.

תגיד תודה שלא התנפצה לרסיסים על כל האינטריור שלך..

פורסם

לפעמים נדמה לי שלזכוכית יש אישיות ונשמה משל עצמה. התנפצה לי פעם שמשה של דלת אחורית של ארגז מטען סתם ככה באמצע פתיחת הדלת. זה, יחד עם התהודה של הארגז הסגור יצר תחושה שמישהו זרק עלי רימון. כמובן שבחברה החליפו בלי לשאול שאלות אבל זכוכית זה דבר טריקי.

פורסם
שמשה לרכב היא זכוכית מחוסמת, שעם כל היתרונות שלה וכל החוזק שלה, מכה אחת קטנה וחלשה בפינה\שפה והיא נסדקת, זו הנקודת תורפה שלה.

תגיד תודה שלא התנפצה לרסיסים על כל האינטריור שלך..

אכן נקודת התורפה של שמשת החזית היא הסף שלה וכאשר הפלסטיק כיסוי של מגנון המגבים מפורק ושפת השמשה חשופה, די במכה קטנטונת בשפת השמשה והיא נסדקת. בקיצור מה שקרה פה לא חריג.

אך בשום מצב שמשת חזית אינה מתנפצת לרסיסים כמו שמשה אחורית או שמשות דלת, אלא רק נסדקת, בגלל מבנה השכבות שלה.

אהבתי את הקטע שנציג טכני של היבואן "קלט" את הרכב עוד לפני שהגיע למוסך לביצוע התיקון ודרש אבחון וטיפול יותר מעמיק.

• תוכן חדש...