Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיאט איביזה 3 דלתות 2003 הצבע של האוטו בשלבי קילוף מתקדמים באיזור הגג והקורות בצדדים/ספוילר

כמו כן לאחרונה החלו ״פיצ׳וצי״ צבע וסימני חלודה על המכסה מנוע, יש גם כמה מכות בפח האוטו

עקב המחשבה שהאוטו משרת אותי נאמנה ומגיע לו גם קצת פינוקים החלטתי לצבוע/לפחח אותו.

מחיפושים רבים בפורום הבנתי שמה שזול יקר אבל יש חבר׳ה שגם אמרו שעשו במקומות לא יהודיים, זולים ויצא טוב...

אשמח להמלצות למקומות אמינים וזולים, מה לעשות, אני סטודנט;/

האוטו בצבע תכלת מטאלי, אני גר בנס ציונה אבל בשביל הפרש גדול אוכל גם ליסוע רחוק...

תודה מראש!

פורסם

אם אני יעשה לבד יכול תהיות שבסוף תהיה לי סירה ולא אוטו :-D

מצאתי בחור מבוגר בשם וסילי בחולון שב2000 שקל יעשה לי העבודה, מישהו מכיר את הבנאדם?

פורסם

לא מכיר את הבנאדם, אבל מבחינת מחיר הכל תלוי במצב הרכב... 2000 ש"ח זה מחיר של פחחות וצבע לחצי רכב, במקום לא מקצועי (דוגמת מוסך פחחות וצבע וכדומה, שלוקחים כ-6000 שח לכללית במקומות הזולים יותר)

אם זה ממש שריטות ודברים כאלה אתה יכול גם לעשות לבד בלי שהרכב ישנה צורה זה ממש לא מסובך.. אבל זה לוקח קצת זמן למי שאינו בעל ניסיון אז ההחלטה היא שלך בלבד.

פורסם
לא מכיר את הבנאדם, אבל מבחינת מחיר הכל תלוי במצב הרכב... 2000 ש"ח זה מחיר של פחחות וצבע לחצי רכב, במקום לא מקצועי (דוגמת מוסך פחחות וצבע וכדומה, שלוקחים כ-6000 שח לכללית במקומות הזולים יותר)

אם זה ממש שריטות ודברים כאלה אתה יכול גם לעשות לבד בלי שהרכב ישנה צורה זה ממש לא מסובך.. אבל זה לוקח קצת זמן למי שאינו בעל ניסיון אז ההחלטה היא שלך בלבד.

זה שלוקחים 6000 ש"ח זה לא אומר שזה הכי זול ומיקצועי בגלל המחיר. אתה יכול לתת לי את ריכבך עם2500-2000 ש"ח ואני אחזיר לך אותו אחרי פחחות וצבע ברמה הכי מקצועית שאתה מכיר. בשביל מחיר טוב צריך לנבור וזו עבודה בפני עצמה.

פורסם

נכון,מחיר מינימלי לפחחות+צבע(3 שכבות)באחראיות וגימור מושלם

כולל צביעת פסי קישוט,ידיות של דלתות ויתר הפסטיקים

מינימום 6000-7000שקל

Picture 001.jpg

Picture 004.jpg

Picture 005.jpg

Picture 002.jpg

Picture 007.jpg

Picture 011.jpg

Picture 006.jpg

Picture 013.jpg

פורסם

יעקב, בהחלט תמונות מרשימות ונראית עבודה מקצועית אך תרשה לי שוב לחלוק על המחיר הדיי מופרך שנקבת שאין לי ספק שככה לוקחים במוסכי ארצנו הסטאנדארטיים אך אם אתה מעוניין לצבוע רכב בלא יותר מ-2500 ש"ח פנה אלי בפרטי ואפנה אותך לאומן בתחום. וזה גם כולל קפה שחור אמיתי, לא של עלית. אם הבנת את הכיוון... :)

• תוכן חדש...