Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2008 ברחה לN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אתמול בלילה נתקענו ברכב (רובוטי), האוטו החליף לN ולא הסכים להכניס להילוך.

אחרי כיבוי המנוע והמתנה של 10-20 דקות, עבד כשורה.

הק"מ של האוטו הוא כ115000 ק"מ.

נסענו ברכב בסהכ כ1000-1300 ק"מ מאז שרכשנו אותו.

הרכב עדיין באחריות אלבר (יש שנה אחריות), נאמר לי על ידי הנציג הטכני, שעד 150,000 ק"מ המוסכים והיבואן מכירים בתקלה של קלאצ ולכן במידה והבעיה בקלאצ ההחלפה תהיה ללא תשלום.

זאת פעם ראשונה שאני שומע על זה, מישהו נתקל באמירה כזאת בעבר?

לדעתי, אכן, במידה והבעיה בקלאצ, אלבר צריכים לספוק את זה, כי אין סיכוי שהבלאי נגרם ב1000 ק"מ, זה לא רכב ידני, שהנוסע יכול לשרוף קלאצ, הכל מתנהל על ידי המחשב.

אגב, האם למישהו יש ניסיון עם מוסך "מוסכי רכב נתניה בע"מ", הופננו אליו על ידי אלבר.

בנתיים אני מרוצה מאוד מהשירות של אלבר.

המון תודה מראש!

פורסם

מנסיון של קורולה דומה (רק חדשה מהחנות עם פחות מ20000) אני יכול לומר לך שהיו לי בעיות לשלב לR והרכב היה נכנס באמצע נסיעה לN. עדכנו תוכנה ולאחר כמה חודשים מכרנו את הרכב אז אני לא יודע אם זו בעיה בקלץ' למרות ששמעתי שכן.

לך לטפל ברכב,מה אכפת לך?

פורסם

הי,

יש לך מושג כמה אמורה לעלות החלפת קלאצ ברובוטי? / או שאולי זה כלול באחירות.

אתה זוכר אולי כמה שילמתם על העדכון תוכנה?

אני מת על האוטו הזה אגב :)

פורסם

אין לי מושג לגבי מחירים.

לגבי אחריות זה אמור להיות 3 שנים או 100000 קילומטר.

תברר עם אלבר לגבי העניין הזה.

עדכון תוכנה היה במסגרת אחריות.

אני אישית לא אהבתי את הרכב. בעיר מישורית ללא פקקים הרכב סביר. בעיר עם עליות או פקקים, הגיר הרובוטי זוועתי לדעתי.

פורסם

החלפת דיסקיות קלאץ' ביאריס שלי עלתה 1500 ש"ח (רובוטית כמו הקורולה רק עם 6+1). לא שילמתי כי הרכב היה באחריות. אני מניח שהמחיר יהיה דומה אצלך במידה ואלו רק הדיסקיות.

פורסם

מחבר שלטענתו מכיר את הרכב מצויין (עבד באחת מחברות הליסינג בארץ), הוא אומר שזה קורה המון בגלל לכלוך ובוץ שנכנסים לאיזור הגיר/קלאץ' בגלל שאין שם חיפוי מתאים, אולי שווה לבקש מהמוסך לבדוק את הנושא ואם מדובר בניקוי פשוט לחסוך כמה מאות/אלפי שקלים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תודה על הרעיון לגבי הליכלוך והבוץ, הרכב באמת עשה שטיפה שבוע שעבר.

אם אני מגיע למוסך של אלבר, אני צריך לשלם 300 ש"ח + מעמ על הבדיקה במידה והם לא מצאו תקלה/ או שהרכיב לא באחריות. (סביר להניח שלא ייראו כלום, כי לא תמיד המחשב מראה את התקלה, ואני מניח שהם לא יפרקו את הרכב כדי לראות את מצב הקלאצ)

בגלל זה אני מתלבט מה לעשות, אם ללכת למוסך של אלבר, או כבר ללכת למוסך באיזור שלי.

פורסם

אחלה רכב,אני מאוד נהנה לנהוג בו.

איפה זה קרה,בפקק או משהו בסגנון? אם כן אז יש אפשרות שהגיר התחמם ולכן הוא עבר ל-N

דבר שני זה גיר רגיל לכול דבר,אז המחיר של הקלצ הוא בהתאם. וגם בגיר הזה מאוד קל לשרוף קלצ למי שלא יודע איך להשתמש בו.

פורסם

זה קרה 5 דקות אחרי שהנעתי את המנוע, בלילה, היה קר בחוץ, בעצירה בצומת, עבר לנוטרל ולא הסכים לשלב להילוך. היינו צריכים לדחוף את הרכב.

אני לא בטוח שכל כך קל לשרוף את הלקאצ ברכב הזה, המחשב שולט בהעברת ההילוכים, וגם אם אתה עובד בM, הוא לא ייתן לך לשלב למשהו שלא מתאים.

פורסם

הרכב כבר לא באחריות יבואן, קח זאת בחשבון. כך או אחרת, בדוק בחוזה הרכישה אם יש אחריות על הגיר מטעם אלבר-ואם כן, אלבר צריכים לספוג את עלות התיקון במלואה.

שנית, אינני רואה שום סיבה מדוע אתה צריך לשלם לאלבר 300 שקל עבור עלות הבדיקה אם הם מצהירים שהם נותנים אחריות מטעמם על תפקוד המכלולים (שכשלו).

אותך רק צריך לעניין דבר אחד-שהנזק יתוקן לא במוסך של אלבר אלא במוסך מורשה יבואן.

פורסם

גיר ומכלולים כלולים באחריות במלואם, קלאצ אני לא בטוח.

האם "מוסכי רכב נתניה בע"מ" הוא מוסך מורשה יבואן? איך אפשר לבדוק?

פורסם
מחבר שלטענתו מכיר את הרכב מצויין (עבד באחת מחברות הליסינג בארץ), הוא אומר שזה קורה המון בגלל לכלוך ובוץ שנכנסים לאיזור הגיר/קלאץ' בגלל שאין שם חיפוי מתאים, אולי שווה לבקש מהמוסך לבדוק את הנושא ואם מדובר בניקוי פשוט לחסוך כמה מאות/אלפי שקלים.

1 - שטויות !!

2 - גש בבקשה לרכב נתניה ותרד מ "הסרטים " .

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אחלה רכב,אני מאוד נהנה לנהוג בו.

איפה זה קרה,בפקק או משהו בסגנון? אם כן אז יש אפשרות שהגיר התחמם ולכן הוא עבר ל-N

דבר שני זה גיר רגיל לכול דבר,אז המחיר של הקלצ הוא בהתאם. וגם בגיר הזה מאוד קל לשרוף קלצ למי שלא יודע איך להשתמש בו.

סליחה על ההקפצה של השירשור העתיק,

לא הבנתי איך אפשר לשרוף את הקלאצ ברכב , אין פה דוושה שהנהג יכול לשרוף, כמו כן גם אם הנהג מנסה להעביר ידנית להילוך לא מתאים מחשב הרכב לא מאפשר לו.

פורסם

אם יש לך רכב כזה אז אולי שמת לב לפעמים שההילוכים לא עוברים חלק (החלפת הילוך לוקחת קצת יותר זמן מהרגיל)במקרה כזה הקלץ משתפשף יתר על המידה. ניתן לעשות לימוד גיר וזה פותר את הבעיה. (מנסיון בעבודה במוסך) אם תשים את הרכב בהילוך וכשאתה עוזב את הברקס ונותן נגיעה קלה בגז והרכב מעלה טורים ורק אז מתחיל לזוז אז לימוד גיר יפתור את זה.בדרך כלל כשאני הייתי נוהג הייתי עוזב את הגז ולוחץ שוב לפני עברת הילוך ואז לא היו את הבעיות האלו.

אני אישית מאוד אוהב את הרכב, הוא נוסע טוב וחזק יותר מהדגם האוטומטי וכאשר לומדים את הרכב אז גם העברות הילוך חלקות יותר.

גם לחבר שלי קרה המקרה שפותח השירשור העלה וזה היה כתוצאה מחימום גיר או קלץ באילון. והיה צריך לחכות בערך שעה עד שהרכב חזר לנסוע.

• תוכן חדש...