Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כעצמאי,אני מדווח על הוצאות הרכב שלי (טיפולים,דלק,ביטוח וכו) אך לדוגמא על דלק מקבלים החזר של רק 66 אחוז ,לעומת רכב שרשום על חברה ושם ההחזר הוא 100% אחוז.

בגירה התכוון,זאת העבירה בעליל! לדווח על הוצאות שיקריות!א-ב-ל לך תוכיח שאתה לא נפגש לפגישות עסקים בבורגר ראנץ' וקנית פליי סטשיין כי אתה מאמין שצוות העובדים שלך צריך להנות בהפסקות.

Porsche 944 turbo

פורסם
לבאגירה: התגובה שלך נוסחה מתוך בורות.

גם אני עצמאי, אני עו"ד במקצועי, ישנם רכיבים שאני זכאי לקבל עליהם החזר, גם כאשר הרכב בבעלות פרטית.

שים לב, שלבעלי מקצוע שונים יש התייחסות שונה במס הכנסה ומע"מ.

מציע לך להתייעץ עם רו"ח ולהיווכח שהדברים שכתבת אינם נכונים.

עו"ד אתה אומר? :shock:

אני מקווה שללקוחות המשלמים שלך אתה נותן יעוץ קצת יותר איכותי מהקשקוש פה בציטוט.

ועוד קורא לי בור! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לבאגירה: אני חושב שההתנפלות שלך על העו"ד אינה במקומה.

קראתי את מה שהוא כתב, הדברים משקפים היטב את מה שמקובל.

מציע לך לקרוא שוב את מה שהוא כתב.

אגב, זה שהוא עו"ד זה לא אומר שהוא אמור להיות מומחה לענייני מסים.

תקרא טוב את מה שהוא כתב, הוא הציע להתייעץ בכל מקרה עם רו"ח, שלהם בד"כ ישנה מומחיות בתחום המסים.

פורסם
כעצמאי,אני מדווח על הוצאות הרכב שלי (טיפולים,דלק,ביטוח וכו) אך לדוגמא על דלק מקבלים החזר של רק 66 אחוז ,לעומת רכב שרשום על חברה ושם ההחזר הוא 100% אחוז.

בגירה התכוון,זאת העבירה בעליל! לדווח על הוצאות שיקריות!א-ב-ל לך תוכיח שאתה לא נפגש לפגישות עסקים בבורגר ראנץ' וקנית פליי סטשיין כי אתה מאמין שצוות העובדים שלך צריך להנות בהפסקות.

אחוז הכרה בהוצאות נגזר מסוג הרכב, לא מאופן הרישום.

הכלל המנחה שאסור להיות חזיר. אל תגזים. אל תחשוב שאתה הכי חכם.

פורסם

אני אעזוב לרגע את הויכוח שפיתחתם פה, מה שאתם אומרים לי שהקניה היא בעצם כדאית ושאין לי ממה לחשוש במידה והבדיקה יוצאת תקינה?

פורסם

היי עומרי,

מצטער, לא התכוונתי לעורר ויכוח בוועדת חוק חוקה ומשפט אך יש כאן אנשים שזה פשוט בוער בעצמותיהם והם לא יכולים לעבור לסדר היום.

כמו שכתבתי למעלה - לדעתי קניה כדאית ואין לך ממה לחשוש.

אני מאמין שעד יעבור זעם :evil:, גם שאר המשתתפים יתנו דעה ביומיומיים הקרובים

לילה טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כל עוד ה"חברה" היא מצב רישומי בלבד ולא מדובר במובן השלילי של "רכב חברה" אז זאת דווקא הזדמנות לקנות רכב יקר במחיר זול יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בא נעשה סדר ונסגור סופית את הפינה הזאת.

האדון מודה שהוא מבצע הונאה של רשויות המס ע"י כך שמדווח על רכב של אשתו שגם הרכב וגם אשתו לא קשורים כלל לעיסוקו.

אני, בצירוף של סמיילי, ציינתי שלא יצעק (הערה בהומור למי שלא מבין) כי יש מי שמאזין.

אדון אחר שהוא במקרה עו"ד, ככל הנראה לא שם לב לעובדה שמדובר ברכב של האשה שלא היא ולא הרכב לא קשורים בכלום לעיסוקו העיר לי שאני טועה ואני אפילו בור.

אז פעם הבאה, שהעו"ד יקרא היטב לפני שמגיב או שהוא יתיעץ עם רו"ח כי מדובר פה חד משמעית בהונאת רשות המיסים.

ובזה סיימתי את הנקודה הזו.

שאו ברכה.

פורסם

לעומרי: הוא התכוון לומר לך שכל עוד זה מדובר במקרה שזה לא רכב חברה שהרבה נהגים נוהגים בו- אלא זה רכב אישי של איש עסקים שעל מנת לזכות בהטבת מס רשם את הרכב ע"ש חברה- במקרה כזה כדאי לקנות.

לגבי באגירה: נראה לי שההתנפלות שלך לא במקומה.

פורסם
לגבי באגירה: נראה לי שההתנפלות שלך לא במקומה.

כשהיינו קטנים בגיל הגן המשפט לגננת היה הוא התחיל.

אז טול קורה מבין עיניך העו"ד המלומד התחיל!! והא גם שוגה עיניינית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ZVIT,

לא בדיוק הבנתי מה שאמרת, מזתומרת כל עוד זה במצב רישומי בלבד ולא במובן השלילי,אשמח אם תסביר לי.

אני אסביר לך את זה הכי פשוט.

אתה יוצא עם בחורה והיא אומרת לך שהיא זונה. מיד תעזוב את הפגישה, נכון?

אפשרות שניה היא שאתה יוצא עם בחורה והיא אומרת לך שלבן דוד שלה יש מכון ליווי וכדי לקבל דמי אבטלה, היא רשומה שם כעובדת שלו אבל אין לה שום קשר למקום ומעולם לא הייתה שם, סביר להניח שתמשיך לשבת, לא?

(בהנחה שלזונות יש תלוש משכורת :lol: )

אותו דבר עם מכוניות, רכבי חברה שכל מי שרוצה עולה עליו ונוסע לאן שהוא רק רוצה הם בד"כ נבלות שבקושי נשאר מהן משהוא.

מצד שני, תמיד יש רכבי בכירים שהם ממש רכב פרטי לכל דבר רק שהוא רשום בבעלות של חברה.

על שניהם חלה אותה הנחה בתאוריה במחיר וכמו שאמרו, זה מאפשר לך לקנות רכב שכזה שהוא גם שמור וגם זול (יחסית).

למה יחסית? כי רכב מנכ"ל שכזה יקבל בד"כ הנחה סימלית יותר למרות שגם הוא רכב חברה.

היית בצבא? זה כמו ההבדל בין רכב ת"ש/ מנהלה לבין רכב של מפקד הבסיס/ אלוף.

בכל מקרה, אין סיבה להרתע, ברר מה המחיר, קח את הרכב לבדיקה וחזור לדווח מה הממצאים.

בהצלחה.

פורסם

בגירה אתה ענק, אהבתי את ההשוואה בין הזונה לרכב, ישבתי ונקרעתי מצחוק.

אני אדבר היום על השכן ואבקש ללכת לבדיקה ולקבוע מחיר שיתאים לי( מקווה שזה יילך כמו שצריך).

תודה.

פורסם

שמחתי לעזור ולהצחיק.

רואים, אני לא רק פוץ ובור! :lol:

• תוכן חדש...