Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום האייפד 2 שנרכש בדצמבר, סירב לפתוח משחקים- פתח אותם וישר סגר. היעוץ הטלפוני של איי דיגיטל.... נו...

בחנות נאמר לי לעדכן תוכנה וכך עשיתי.חלק מהמשחקים- כמו סי סטרס עדיין לא ניפתח. בעידן הקרח- ניפתח אך הלכו לאיבוד מיליוני נקודות, כפר שלם טבע מתחת לעדכון התוכנה, צער עצום [ואמיתי] לשחקנים.

מה צריך עוד לעשות כדי שהמשחקים יפתחו?

האם ניתן להחזיר הכפר לקדמותו?

אם יש רעיונות, אבקש בצורה ברורה, ללא מושגים לא ברורים, כך שיסייעו למי שהבנתו בתחום מוגבלת.

גורל הכפר על כתפיכם, הצילו. משחקים אחרים נפתחים ונסגרים. הצילו.

תודה

פורסם

[פנדוב האגדי - לכבוד הוא לי לעזור לך!

אם סינכנרנת אי פעם את המכשיר עם אייטונס, אז אמור להיות לך גיבוי של מידע האפליקציות.

בכל מקרה, תנסה להתנתק מהחנות דרך הגדרות-חנות (במכשיר עצמו), ולאחר מכן התחבר שוב.

אם זה לא עזר, תעשה ריסטור אבל הפעם בלי להעלות גיבוי, זאת אומרת לפתוח אייפד חדש.

ובסופו של דבר, תפרוץ את המכשיר. אם זה נשמע לך סינית, שלח ה"פ ונמשיך בסיוע מרחוק.

Stay Dirty

פורסם

היי אספסף התמנוני

מבקע האייפונים

פורץ המחסומים ועוקר ההרים

שימעך הגיע עד אליי

לוקח את העזרה בשתי ידיי

יחד עם זאת, אני מבקש לתקן טעות

כפי שתראה בתמונות איני [פנדוב אגדי אלא [פנדוב דיי גמדי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431695&page=6

אליך נשלחה בפרטי הודעה, אקווה שתחזור במהרה. תודה.

פורסם

המון המון תודה לאספסף על הזמן שהקדיש, הידע הרב ומעל הכל- הרצון הטוב.

אספסף, בסוף בת זוגי עוד תבין מדוע אני קורא ומבלה כאן בפורום כל כך הרבה.

• תוכן חדש...