Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה אני נוסע ברכב גיר ידני הכל בסדר

נעצר ברמזור לצורך הדוגמא פתאום מנוע רועד ונכבה,אני מניע עובד בסדר ונכבה שוב לאחר דקה+ -.

אם אני מחכה 10 דקות מנוע מתקרר קצת מניע הכל עובד תקין .

תופעה זו לא קוראת תמיד יכול לקרות פעם בשבוע ,חודש וכו" מזגן כבוי דולק לא משנה את התופעה.

יש לציין פילטר דלק חדש,פילטר אוויר חדש אחרי טיפול 15000 גם פלגים חדשים,מנוע עבר 202000 ק"מ

מנוע לא אוכל שמן ,בוצע ניקוי מצערת ,ממיר קטליטי הוחלף נבדק 4גזים תקין .

מנוע לא אוכל דלק ,מצבר חדש,מנוע לא מתחמם(הוחלך גם ראדיאטור+נוזל קירור חדש) נבדק עם מחשב לא נמצא כלום

מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תשובה\השערה מידע כמובן

בתודה מראש MRE

פורסם

אז ככה סל"ד תקין 700+- אם מזגן 800-850

מנוע START STOP מצחיק אבל לא מועיל בבקשה בדיחות יותר מועילות

פורסם

האם זה קורה רק כאשר אתה מחזיק את הרגל על דוושת הברקס? במידה וכן תעבור על הצינור המיתחבר מהבוסטר (מגבר בלם) אל סעפת היניקה יש מצב שהוא קרוע ומאבד מתת הלחץ שאמור להיות שם.

פורסם

תעשה ניקוי מצערת, מחלה ידוע בבלנו.

עוזר מניסיון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...