Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הם בודקים את הרכב ואומרים "הכל בסדר, אל תדאג" - שיכתבו את זה. כמובן שאם הם מגלים תקלה, אז עדיף יום לפני שנגמרה האחריות ולא יום אחרי...

דני

לא ניתקלתי במוסך שיכתוב "שהכול בסדר". גם אם מוצאים תקלה במסגרת האחריות או תיקון שקט לרוב אתה לא מקבל שום מסמך.

איזה כייף לי :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אני מעדכן -

לקחתי את הרכב למוסך מורשה לבדיקה במסגרת האחריות, לאחר לי סיבוב על הרכב, ולא הבינו על איזה רעש אני מדבר, הציעו מיוזמתם לבצע דיאגנוסטיקה ממוחשבת למנוע, בדיאגנוסטיקה לא מצאו כלום, והביאו לי הכל מתועד על דף.

חייב לציין לטובה את המוסך המדובר - מוסך מוטור אפ בפ"ת, שלא התנערו ומיוזמתם הציעו לבצע בדיקה ממוחשבת ואף להביא לי הכל כתוב על דף, במידה ותתגלה בעיה לאחר תקופת האחריות.

חברים, שאלה נוספת -

שמתי לב שבאיביזה שלי, כאשר אני מעביר הילוך לראשון כשהקלאץ' לחוץ עד הסוף, לפעמים יש לי מעין התנגדות במזלג ההילוכים, בין המעבר מניוטרל לראשון. למשל לפני עצירה ברמזור. בתחילת נסיעה ממהירות 0, לרוב זה לא קורה, אבל מידי פעם כן, יש הרגשה שיש התנהגדות וההילוך לא משתלב חלק. ולעיתים אפילו המוט הילוכים נתקע בין הניוטרל לראשון, ויש צורך לבצע העברה מחדש, אם לא ההילוך לא משתלב.

האם זה משהו תקין, או שלדעתכם יש צורך לבצע בדיקה נוספת במסגרת האחריות? (שנגמרת לי שבוע הבא)

תודה רבה לכולם!

פורסם
טוב, אני מעדכן -

לקחתי את הרכב למוסך מורשה לבדיקה במסגרת האחריות, לאחר לי סיבוב על הרכב, ולא הבינו על איזה רעש אני מדבר, הציעו מיוזמתם לבצע דיאגנוסטיקה ממוחשבת למנוע, בדיאגנוסטיקה לא מצאו כלום, והביאו לי הכל מתועד על דף.

חייב לציין לטובה את המוסך המדובר - מוסך מוטור אפ בפ"ת, שלא התנערו ומיוזמתם הציעו לבצע בדיקה ממוחשבת ואף להביא לי הכל כתוב על דף, במידה ותתגלה בעיה לאחר תקופת האחריות.

חברים, שאלה נוספת -

שמתי לב שבאיביזה שלי, כאשר אני מעביר הילוך לראשון כשהקלאץ' לחוץ עד הסוף, לפעמים יש לי מעין התנגדות במזלג ההילוכים, בין המעבר מניוטרל לראשון. למשל לפני עצירה ברמזור. בתחילת נסיעה ממהירות 0, לרוב זה לא קורה, אבל מידי פעם כן, יש הרגשה שיש התנהגדות וההילוך לא משתלב חלק. ולעיתים אפילו המוט הילוכים נתקע בין הניוטרל לראשון, ויש צורך לבצע העברה מחדש, אם לא ההילוך לא משתלב.

האם זה משהו תקין, או שלדעתכם יש צורך לבצע בדיקה נוספת במסגרת האחריות? (שנגמרת לי שבוע הבא)

תודה רבה לכולם!

תופעה מוכרת, הגיר לא מסונכרן. זאת לא בעיה ממשית.

אל תשלב בכח לראשון. שלב קודם להילוך שני ואז לראשון.

זאת במידה והמצמד אכן לחוץ עד הסוף.

פורסם

תודה על התשובה.

אני לא בטוח אם הבנתי נכון:

בעצם זו היא לא תקלה, וזה התנהגות טבעית של הגיר כאשר אני לודגמא לקראת רמזור, מעביר לניוטרל וגולש עד לעצירה מוחלטת, ואז בעצירה המזלג נתקע במעבר לראשון, כי הוא "זוכר" שהייתי בהילוך רבעי?

האם הבנתי נכון?

תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השרשור קצת סטה מהנושא שלשמו הוא נפתח, לכן אחזור על הבעיה:

מנוע מצלצל במיוחד לאחר שלא הותנע כמה שעות, ורק כשלוחצים על הגז. שומעים זאת במיוחד בהילוך שני ושלישי.

עדכון: לפני כחודש בוצע טיפול, התלוננתי על כך ולא מצאו כלום. הוצע לי לחזור ולהשאיר את הרכב במוסך להתנעת בוקר. השבוע השארתי את הרכב במוסך, הבוחן עשה סיבוב ארוך על הבוקר ושוב אמר שלא מצא כלום והכל תקין.

או שאני מדמיין את המנוע מצלצל או שזה הרעש הטבעי והתקין של המנוע הזה, קיצר נצתרך לחיות עם זה.

• תוכן חדש...