Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי פסאט 2007 TDI 140 כוח גיר DSG 6. המחלה שהלם זה האינגקטורים. החלטתי לקנות 4 חדשים מקוריים!

אז אם מישהו יכול לעזור לי לחפש באיבי, או יש חנות באזור המרכז שמוכרים את זו, או משהו שיכול לעזור לי בנושא זה, נא לפנות אלי בפרטי תודה רבה !

פורסם

שמחליפים מזרקים מחליפים גם את הצמה שלהם,

מניסיון שלי תקלה שנרשמה במחשב כאינגקטור 3 תקול , לאחר החלפת צמה הכל הסתדר.

תתחיל מהצמה שעולה בערך 600 שקל כי המזרקים יקרים מאוד.

• ספונסר פורום
פורסם

בנושאי הזרקת דלק אני ממליץ לך בחום להתייעץ עם אלכס חשמל לרכב בהרצליה.

בנוסף לפני שאתה מחליף מזרקים כדאי לבדוק את הספיקה שלהם (ניתן לעשות את זה דרך התחברות למחשב או פירוק ובדיקה שלהם על מכשיר מיוחד).

פורסם

ספק רב אם יש מכשיר "עמדת בדיקה" בארץ שיכל לבדוק אינג'קטורים כאלה מסוג מזרק משאבה PD שגם לא משפצים אותם בארץ.

שם יש מנגנון משולב עם הקמשפט שלוחץ על המזרקים מלמעלה ומפעיל אותם.

משפצים את המזרקים האלו רק בגרמניה, מניסיון שלי על רכב עם מזרקים עם אותה טכנולוגיה החלפת צמה פתרה את כל התקלות, בחברה רצו על כל מזרק לפני מע"מ 6000 שקל.

שוב קודם תחליף צמת מזרקים ותראה אם זה יפתור את הבעיה, החלפת הצמה עלתה לנו 900 שקל +מע"מ. כולל הכל.

בהתחלה בחברה אמרו שזו בעיה במזרק 3 ולאחר שכבר הבאתי את המזרק הם גם אמרו שמחליפים גם צמה, אז התעקשתי שיחליפו רק את הצמה ואז נראה מה יהיה, הם אמרו שמחליפים גם מזרק וגם צמה כי ככה "תוקפים את התקלה מכל הכיוונים" וחבל שתשלם "פעמיים עבודה" , לקחנו את הסיכון ובסוף הבעיה היתה בצמה. המזרק תקין!!

חסכנו כסף רב.

בהצלחה

פורסם

בבקשה

http://www.ebay.co.uk/itm/Siemens-Fuel-Injector-VW-AUDI-SEAT-SKODA-2-0-TDI-140-BHP-03G130073S-03G130073D-/221035934457?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3376c4b2f9

המוכר אינו שולח לישראל אך אם המחיר והחלק מתאימים לך שלח לו mail ובקש ממנו לשלוח לישראל לרוב הם מסכימים.

כדאי לבדוק לפני ההזמנה את מה שהציעו לפניי (הצמה...) אחרת אתה תבזבז כסף גם על צמה וגם על אינגקטור(חפש מוסך שיכול להחליף צמה מרכב אחר בכדי לבדוק זאת) .

בהצלחה

פורסם

תברר בדיוק לפי מספר שלדה וקוד מנוע איזה מזרקים מורכבים ברכב שלך

יש הרבה גרסאות כגון אוטומט, ידני, ועוד ועוד גם סדרות ייצור!!!, מאוד חשוב שזה יתאים אחד לאחד ולרוב יש להם מספר מקט "מחליף" שהם תואמים אחד לשני , שוב אם זה לא תואם מבחינת ETKA אל תתן שירכיבו לך, אתה חייב מוסך מורשה ושיקבלו בעין טובה שאתה רוצה להביא את האוכל למסעדה.

הפירוק מתבצע באמצעות שולף מיוחד שיש במוסכים מורשים , ההרכבה צריכה להיות מדוייקת עם כיוון נכון (יש מכשיר כיוון מיוחד) כך שהמזרק ייתן את מלא הלחץ אבל לא ידפק , יש שם כיוון שמאוד דומה לכיוון שסתומים רק ששם לא משתמשים ב FILLER GAUGE אלא כאמור במכשור ייעודי.

תתחיל מהצמה ותקנה חדשה, כי גם אם תחליף מזרקים אז תצטרך צמה חדשה!!!

להחלפת הצמה יש לפרק את מכסה השסתומים.

בהצלחה, 8)

פורסם

תראו תודה רבה על התגובות ועל היחס. אז ככה צמה חדשה יש, עדיין אחריות מצמפיון. החלפתי כבר מזרק 2-4 ומראה שיש עדיין תקלה. החברה הציעה לי להחליף 4 במכה, ככה זה לא יבלבל את המחשב ויראה שאחד מהם לא טוב. הצעה חדשה עכשיו מה שהבאתם לי מאיבי המזרק שלי הוא בלי קפיץ למעלה, יש בו קפיץ אבל לא רואים אותו פשוט.

פורסם

אם החלפת צמה ומזרקים 2 ו 4 ועדיין נותן לך תקלה ב 1 ו 3 תחליף גם אותם , המנוע שלך הוא

bkp והמזרקים שהציעו לך מאי ביי מתאימים , דרך אגב המחיר בחברה ירד ל 2000 ש"ח למזרק ,

לצערי במקרים מסויימים צריך להחליף את כל הארבעה כדי לפתור את הבעיה .

• תוכן חדש...