Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 2 שנת 2004. אני חובב מוזיקה אבל אין לי כסף להשקיע יותר מידי. חשבתי לשים 4 רמקולים בלי סאב ומגבר.

כרגע יש לי 2 רמקולים קדמיים המקוריים של הרכב ורדיו דיסק שקניתי עכשיו של kewnood kdc 3054 ury

גודל הרמקולים 5.25. לא מוכן לחתוך.

בדגם הזה של הרנו מקדימה יש בעיה לא כל רמקול נכנס. יש מקום למגנט קטן. שמעתי שהמורל מתאימים מקדימה.

אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח. יש הצעות לרמקולים? אולי כאלה שיתאימו גם מקדימה. אולי במחיר הזה אולי להביא מגבר קטן. אני מאריאל. איפה אפשר לקנות את הרמקולים באיזור ובמחיר סביר וחנות אמינה?

פורסם
יש לי רנו מגאן 2 שנת 2004. אני חובב מוזיקה אבל אין לי כסף להשקיע יותר מידי. חשבתי לשים 4 רמקולים בלי סאב ומגבר.

כרגע יש לי 2 רמקולים קדמיים המקוריים של הרכב ורדיו דיסק שקניתי עכשיו של kewnood kdc 3054 ury

גודל הרמקולים 5.25. לא מוכן לחתוך.

בדגם הזה של הרנו מקדימה יש בעיה לא כל רמקול נכנס. יש מקום למגנט קטן. שמעתי שהמורל מתאימים מקדימה.

אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח. יש הצעות לרמקולים? אולי כאלה שיתאימו גם מקדימה. אולי במחיר הזה אולי להביא מגבר קטן. אני מאריאל. איפה אפשר לקנות את הרמקולים באיזור ובמחיר סביר וחנות אמינה?

יש רמקולים 6.5, שהבנה שלהם מאפשר להתקין אותם ב מקום של 5.25, לפחות כך אמרו אל דגם של בוסטון אקוסטיק SC60, ראיתי אותם במחיר 1800 ש"ח

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
יש רמקולים 6.5, שהבנה שלהם מאפשר להתקין אותם ב מקום של 5.25, לפחות כך אמרו אל דגם של בוסטון אקוסטיק SC60, ראיתי אותם במחיר 1800 ש"ח

אני לא במצב להשקיע 1800 ש"ח על זוג רמקולים.

פורסם

הציעו לי סאב אקטיבי של חברת בזוקה. (הוא אמר שיש שם מגבר מובנה) ב500 ש"ח. מישהו מכיר את הסאב הזה? כי זה יכול לחסוך דיי הרבה וגם יכול להתאים למערכת קטנה ונחמדה.

עם הסאב הזה חשבתי לשים מאחורה קומפוננט בערך ב600 ש"ח וטוויטרים של מאק אודיו ב250 ש"ח.

כדאי? המלצות אחרות?

פורסם

מגבר יד שנייה ,ומורל טמפו חדשים (עם הגבהה בעזרת טבעת עץזה ייכנס בלי בעיה ) ,מגבר יד שנייה , התקנה וחיווט , תוכל לסגור את העניין ב 1500 ,בעתיד תוכל להוסיף סאב בקלות (רק לחבר אותו למגבר)

SCANSPEAK

פורסם
מגבר יד שנייה ,ומורל טמפו חדשים (עם הגבהה בעזרת טבעת עץזה ייכנס בלי בעיה ) ,מגבר יד שנייה , התקנה וחיווט , תוכל לסגור את העניין ב 1500 ,בעתיד תוכל להוסיף סאב בקלות (רק לחבר אותו למגבר)

+1

הסאב לא יתאים לך לכל סטאפ אם תרצה לשדרג בעתיד וסתם חבל.

עדיף להתקדם עם המערכת בשלבים אם חסר תקציב, ולא לסגור פינות עם רכיבים זמניים.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

אז ככה מצאתי 2 סאבים. האם כדאי לשים אותם?

VEGA122 Cerwin Vega

JBL דגם GTO1202D

מה כדאי מהם אם בכלל? פשוט מצאתי אותם בזול.

איתם לשים רמקולים אחורה קומפוננט של מורל או משהו בסגנון.

ועוד איזה מגבר.

שווה?

• ספונסר פורום
פורסם

לשים את הסאבים סתם ככה בלי מגבר לא יתן לך כלום.

הדגמים שציינת הם אומנם לא מפלצות ומדובר בדגמי הכניסה (הכי נמוכים) של החברות שציינת אבל הם בהחלט יכולים לספק את העבודה. הבעיה שתצטרך להשקיע עוד כאלפייה ברכישה של מגבר מתאים, חיווט והתקנה (אם אין לך ידיים טובות להתקין לבד).

אני הייתי יורד מעניין הרמקולים מאחורה אם התקציב שלך מוגבל.

פורסם

אני לא יודע מה יש ב 1202D של JBL אבל הוא בהחלט עושה עבודה.

הוא סה"כ 300RMS והוא מצליח להרעיד לי את הפיאט קופה, שהיא לא בדיוק רכב קטן.

בשביל סאב בהספק כזה, לפי דעתי כל מגבר 4 ערוצים נורמלי יתן לך בגישור באזור ה 200RMS אם לא יותר ולפי דעתי זה עדיין מספיק כדי לגרום לו לזוז.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
לשים את הסאבים סתם ככה בלי מגבר לא יתן לך כלום.

הדגמים שציינת הם אומנם לא מפלצות ומדובר בדגמי הכניסה (הכי נמוכים) של החברות שציינת אבל הם בהחלט יכולים לספק את העבודה. הבעיה שתצטרך להשקיע עוד כאלפייה ברכישה של מגבר מתאים, חיווט והתקנה (אם אין לך ידיים טובות להתקין לבד).

אני הייתי יורד מעניין הרמקולים מאחורה אם התקציב שלך מוגבל.

אם המצב כזה אני אחרוג קצת מהתקציב

אז איזה מבין הסאבים עדיף? אני כניראה אשים רמקולים של מורל ואז ישאר לי רק מגבר. יש המלצות למגבר למערכת הזאת? השאלה היא אם הרמקולים המקוריים לא יפריעו ויהרסו?

פורסם

סאב לא צריך להורעד רכב, הוא צריך למגן, עדיף שינגן בתיזמון עם הרמקולים מקדימה...

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

חברה אני לא יכול להגיב עדיין על הודעות בפרטי.

לכן כל אלו ששלחו לי הודעה בפרטי אין לי איך לענות.

אשמח אם תפנו אליי פה בשרשרת או תשאירו לפחות מספר שאוכל לחזור אליכם אם זה יהיה רלוונטי

פורסם

הצעה שלי תקנה מגבר יד שניה קומפוננט של מורל או משהו אחר ששמעת ואהבת לך איתם למתקין, תתקין אותם ואז תתחיל לחבר סאב אחד אחרי השני עד שתאהב משהו שיתאים למערכת.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם
הצעה שלי תקנה מגבר יד שניה קומפוננט של מורל או משהו אחר ששמעת ואהבת לך איתם למתקין, תתקין אותם ואז תתחיל לחבר סאב אחד אחרי השני עד שתאהב משהו שיתאים למערכת.

מצאתי מקום שמוכר אותם בזול לא ניראה לי שאפשר לחבר אותם ולשמוע. וגם זה דיי רחוק לי אני מאריאל והסאב באשדוד.

מתי את ה JBL ב400 עם תיבה ואת הקרווין ב450 עם תיבה. לכן ביקשתי חוות דעת על 2 הסאבים.

אולי במחיר המגוחך הזה יש משהו אחר ?

• תוכן חדש...