Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הABS שלי לא תקין כבר המון שנים ואף פעם אפילו לא הזכירו את הABS בטסט, זה נכון שעכשיו יש חוק חדש שקובע שהוא חייב להיות תקין?

פורסם
הABS שלי לא תקין כבר המון שנים ואף פעם אפילו לא הזכירו את הABS בטסט, זה נכון שעכשיו יש חוק חדש שקובע שהוא חייב להיות תקין?

יש חוק (לא כ"כ חדש) לפיו, רכב שנבחן בבחינת רישוי שנתי, חייב להיות תקין על כל החלקים והאביזרים המותקנים בו.

(באופן תיאורטי, אם התקנת ברכב מערכת מולטימדיה, והיא לא פועלת, יש מצב שיכשילו אותך בטסט)

כאן יש קישור לאתר של משרד התחבורה, ובו מופיעה התקנה הנ"ל (תקנה 306) וכן ישנה התייחסות לנוריות בלוח-השעונים כגון נורית ABS

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1832:mivhan-snati&catid=64:rishayon-rechev-c&Itemid=91

עמיחי

פורסם

תודה!

עד עכשיו לא שמו לב אף פעם שהיא דולקת, חשבתי פשוט שזה אופציונאלי כי יש גם רכבים שאין להם ABS

עכשיו מה שבאמת חשוב ומעניין הוא עד כמה ABS באמת חשוב מבחינה בטיחותית? ועד כמה מסוכן לנהוג כאשר הוא תקול? (הבלמים כמובן עובדים בסדר גמור)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש זה צריך לעבוד. ABS מונע נעילת גלגלים בבלימת חירום ומאפשר לך שליטה על הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ABS יכול להציל את חייך בזמן תאונה,אינטרס שלך שיהיה תקין.

בדרך כלל תקלה,או אפילו לכלוך על אחד החיישנים בגלגל,הם

הגורם להדלקת הנורה וניטרול המערכת.

לא צריך לחכות לטסט,לתקן מיד כשנדלקת הנורה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

כמה בערך אמורה לעלות בדיקה של התקלה בABS במוסך סביר? (פולו מודל 99' כאמור) ומה היא העלות הסבירה של החלפת כלל מערכת הABS?

תודה

פורסם

הלכת קצת רחוק עם החלפה של כל המערכת וחבל על הכסף, זה ייצא המון. כמו שנאמר כנס למוסך שיעשו לך ניקוי ואיפוס התקלה והכל ייפתר אני מאמין. לא צריך לעבור את ה-300 ש"ח.

פורסם
הלכת קצת רחוק עם החלפה של כל המערכת וחבל על הכסף, זה ייצא המון. כמו שנאמר כנס למוסך שיעשו לך ניקוי ואיפוס התקלה והכל ייפתר אני מאמין. לא צריך לעבור את ה-300 ש"ח.

הוא לא הלך רחוק בכלל.

אני עם גולף 2001 ורשום במחשב שחיברנו שבסה"כ הכל חיישן בגלגל הקדמי שמאלי.

מבירור אצל רון בד"כ הבעיה היא לא בחיישן, אלא בכל המחשב ABS שדרוש החלפה, ואכן הוא צדק.

1200 ש"ח.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...