Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
107 עולה 65 אלף. סיטרואן עוד פחות. למיטב ידיעתי(כך היה לפני 3-4 חודשים) אין חיוב על צבע מטאלי או שעון סל"ד. מרימי שמשות+קודנית+ חיישנים משיגים בד"כ במו"מ אבל נניח שתשלם עליהם- זה יוצא קצת יותר מאלף ש"ח. טיפול ראשון שווה עוד 950 ש"ח

אחריות לשנה רביעית עולה כ600 ש"ח.

יכול להיות שהמבצע שיש/ היה עד לא מזמן הוריד עוד3K מהמחיר.

אין לי פה מחשבון :) אבל שילמת יותר אלף-אלפיים עד 5 K (תלוי במחיר המבצע).

אם שילמת אותו הדבר או רק אלף ש"ח יותר אז יכול להיות שזו עסקה משתלמת רק בשביל הסמל של טויטה. בכל מקרה- עשית כבר את העסקה אז עזוב אותך מביטולים והחזרים ולרוץ כעת לסוכנות של פג'ו (זה לא ממש תענוג).

אם אתה יודע, תרשום פה כמה עולה טיפול 15K בטויוטה, זה מעניין.

איתן, אתה קצת מערבב בין המספרים והדגמים... אני מדבר על הדגם האוטומטי (אלקטרוני) בלבד.

אייגו 70000 (אחרי הנחה 3000 בחודש יוני)

פיגו 107 71000 (אחרי הנחה)

סיטרואן 68000 (אחרי הנחה)

אם נוסיף את החיוב על צבע+שעון סל"ד יוצא הטויוטה 71500 (כלומר, 500 שקל יקרה יותר מאשר הפיג'ו).

כמו כן, בפיג'ו אין שנה נוספת חינם ואין טיפול ראשון חינם...

מחיר טיפול אייגו יהיה כ- 450 ש"ח. לא ניתן לקבל מחיר מדוייק כי הדגם מגיע לראשונה לארץ החודש, אך לצורך השוואה, מחיר טיפול של יאריס או של קורולה הוא כ 500 שקל, לכן אני מניח שטיפול של אייגו יהיה מעט זול יותר, אך בטוח לא יקר יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איתן, אתה קצת מערבב בין המספרים והדגמים... אני מדבר על הדגם האוטומטי (אלקטרוני) בלבד.

אייגו 70000 (אחרי הנחה 3000 בחודש יוני)

פיגו 107 71000 (אחרי הנחה)

סיטרואן 68000 (אחרי הנחה)

אם נוסיף את החיוב על צבע+שעון סל"ד יוצא הטויוטה 71500 (כלומר, 500 שקל יקרה יותר מאשר הפיג'ו).

כמו כן, בפיג'ו אין שנה נוספת חינם ואין טיפול ראשון חינם...

מחיר טיפול אייגו יהיה כ- 450 ש"ח. לא ניתן לקבל מחיר מדוייק כי הדגם מגיע לראשונה לארץ החודש, אך לצורך השוואה, מחיר טיפול של יאריס או של קורולה הוא כ 500 שקל, לכן אני מניח שטיפול של אייגו יהיה מעט זול יותר, אך בטוח לא יקר יותר.

צודק. חשבתי על מחירי הידני.

• תוכן חדש...