Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 6 בערב בערך, נסעתי על כביש 1 לכיוון י-ם. הכביש לא צפוף. תנועה זורמת.

פתאום שומעים צרחות מאחורה. הקטנה צועקת: "פיפי! פיפי!". (אנחנו בתהליך של גמילה. רק הורים יבינו למה זה מכניס ללחץ :-))

אני מחפש מקום עם שוליים לעצור. למזלי, הייתי אחרי הירידה לנתיב המהיר, כל שהצלחתי לעצור כשביני לבין נתיבי הנסיעה מפריד גם קו צהוב וגם נתיב האצה.

לא עברו 5 דקות, מופיעה ניידת. יורד ממנה שוטר. (ואפילו שם כובע!!!) מגיע עד לרכב ומתעניין בדאגה:"הכל בסדר? לא קרה כלום?"

הסברנו את הבעיה. (הוא גם ראה שהקטנה מתחילה להשתולל ולא רוצה שיקשרו אותה בכסא...)

הבחור לא ויתר. "אנחנו לא זזים עד שאתם לא זזים!". ואכן, רק כשאישתי, שתחיה, סגרה את הדלת, הם נסעו.

לא הספקתי להתחיל לזוז, מגיעה עוד ניידת מאחורי. כשהוא ראה שאני מתחיל נסיעה, הוא פשוט פינה לי נתיב להאיץ בצורה רגועה ולהשתלב בקלות.

לא יודע מאיפה ההנחיה הזו לשוטרים. אבל אני אומר תודה! אמנם היה אור, היה מרחק גדול ביני ולבין נתיב הנסיעה, אבל רואים את האכפתיות! יש לי עונג גדול לכתוב תודה ענקית לשוטרי ישראל!

פורסם

טוב לשמוע גם דברים טובים,אני הייתי עד לכך שרכב עם פנצ'ר שחצי מרכב היה על הכביש היה מבטוח ע"י ניידת מאחור ושוטר שהיה בחוץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא מתרבים המקרים של עזרה לרכבים, למרות הציניות המובנת מאליה כאן:|

היום, סביבות 3 בצהריים, מחלף גלילות, רכב תקוע מסיבה שלא הצלחתי לראות, אבל מסתייע בניידת מתנ"א ובג'יפ מתנדב.

פורסם

עצוב כשמשטרת ישראל עושה מעשה טוב זה כלכך מפתיע את הציבור...

טוב לשמוע כשגם שיש טוב במעשים של משטרת ישראל מפרסמים זאת, הרי יותר קל/נוח ונגיש ללכת ישר אל הצד הרע מאשר הצד הטוב :lol:

פורסם

משטרה שעושה את עבודה, לא דבר של מה בכך בימינו, כל הכבוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

משהו קרה לאחרונה השוטרים כבר לא מניאקים אלה באמת משרתים את האזרח ומגנים עליו!

אתמול היה מחסום לבדיקת אלכוהול עצרו כל רכב - כל הכבוד ככה אוכפים את החוק בלי אפליות.

הלוואי שהם ימשיכו ככה ויעשו את עבודתם בנאמנות !

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפי הכותרת כבר הייתי בטוח ששוטר גנב לך את הרכב, דרס הולך רגל ובתגובה שלל לך את הרישיון (או כל סיפור הזוי שאנחנו שומעים פה)..

פורסם

זה לא חכם לפרסם התנהגות כזו בפורום ציבורי.

עכשיו מח"ש יתלבשו עליהם וירדו להם לנשמה על ההתנהגות הזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
משהו קרה לאחרונה השוטרים כבר לא מניאקים אלה באמת משרתים את האזרח ומגנים עליו!

אתמול היה מחסום לבדיקת אלכוהול עצרו כל רכב - כל הכבוד ככה אוכפים את החוק בלי אפליות.

הלוואי שהם ימשיכו ככה ויעשו את עבודתם בנאמנות !

אני וחבר הלכנו לפאב, ושתיתי חצי בירה כשאני יודע שזה עדיין בגדר המותר (על סמך נסיון ינשוף של חבר), אבל כשיצאנו מהפאב וראיתי ניידת עושה מחסום בדיקת אלכוהול לא הסתכנתי, הלכתי לשוטר ברגל וביקשתי ממנו לעבור בדיקת אלכוהול כדי להיות בטוח והוא לא היסס ונתן לי לעבור את הבדיקה.

אלה גם היו מתנדבים ככה שאני מרוצה שהם לא באו רק כדי "לדפוק דוחות"

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני מתנדב מזה שש שנים , אלפי שעות.

מידי יום שוטרים עושים עבודת קודש למען הציבור.

יש לנו תקשורת מאוד יפה, שמחפשת להוציא את המשטרה בצורה דוחה בכל פעם.

ראיתי את זה על בשרי לא אחת.

וכשהתקשורת מוציאה את המשטרה בצורה מכוערת, אין פלא שהאזרח הפשוט מרגיש שהגוף שאמור לגונן עליו לא עושה את עבודתו.

אבל דעו לכם, באמת הם עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר, כי באמת אכפת להם.

בתקופה שאני מתנדב, אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים הלא אכפתיים.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...