Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתמונה הבאה מסומנים באדום שני צינורות המחוברים לקיר האש, יש לי שתי שאלות:

1. האם יש להם תפקיד נוסף מלבד להעביר חום מהמנוע אל תא הנוסעים?

2. האם ניתן לנתק אותם בעצמי, לאן הם מחוברים בצד השני ואיך אני מנתקת אותם לבד?

אני מעוניינת לנתק אותם מכיוון שכשקניתי את האוטו בקיץ הם היו מנותקים, והקירור עבד מצויין, בחורף האחרון חיברתי אותם על מנת שהחימום יעבוד ועכשיו כשחזר הקיץ הקירור פתאום לא עובד... להערכתי זה בגלל שהברז חום\קור מקולקל וכשהצינורות האלה מחוברים לא מרגישים את הקור, אני רוצה לנסות לנתק אותם ולראות אם הקירור יעבוד.

התמונה:

Ford_Fiesta_2001_Motor.jpg

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לא לגעת לבד.

אם את לא מחברת אותם ביניהם איך שהוא, או מבצעת אטימה, פשוט כל המי קירור יברחו והדרך לראש מנוע קצרצרה ביותר.

אם המזגן על קור לא עובד, תתחילי לפרט:

נורת הA\C דולקת?

מניפת החום\קור לכיוון הקור עד הסוף? (על הצבע הכחול)

המדחס עובד? (כשמדליקים מזגן, 2 המאווררים בחוץ, ליד המנוע אמורים לעבוד)

אם התשובה לכל השאלות הנ"ל חיובית ועדיין אין לך קירור, תפני למוסך שמתמחה במזגנים, אולי חסר גז במערכת.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

דווקא מה שהיא כתבה הגיוני מאוד.

אם בורר החימום תקוע על חום, לא יהיה קירור אפילו שכל מרכיבי מערכת המיזוג תקינים.

חן ורד - אם את מפעילה את המזגן מייד לאחר התנעת רכב קר- יש קירור בדקות הראשונות?

פורסם

תפעילי את המזגן ותגעי בצינורות המזגן מאלומניום.אחד מהם צריך להיות ממש קר.אם אכן זה כך אז באמת הברז דפוק

ומכניס חום לרכב ולכן את לא מרגישה בקירור.

פורסם

mimi626- התשובות לכל השאלות שלך הן: כן, כמובן.

buki- לא בדיוק קירור, אוויר קריר-פושר כזה.

shahar- צינורות המזגן זה שני הצינורות שסימנתי? אם לא איפה הם נמצאים? והאם הצינור צריך להיות ממש קר באותו הרגע שאני מפעילה את המזגן?

תודה לכל המתייחסים!

פורסם

תבדקי את הצינורות אחרי כ5 דקות שהמזגן עובד.אחד מהם צריך להיות ממש קר.אם הוא קר ואת מקבלת אויר פושר

תכבי את המזגן ותראי אם נכנס אויר חם .אם הברז החשמלי דפוק והוא נשאר פתוח את תרגישי אויר מאוד חם.

דרך אגב התמונה היא לא של פיאסטה רגילה של איזה רכב זה?

פורסם

טוב, בדקתי את הצינורות ואף אחד מהם לא קר. מה זה אומר? שחסר גז? יכול להיות שזה שילוב של חוסר גז וברז מקולקל? האם יש דרך לבדוק את זה לבד? כדאי לי פשוט לנתק את הצינורות ולשים גז חדש ולראות מה קורה?

פורסם

לא הבנתי דבר אחד.

כשהמזגן כבוי ורק מאוורר פועל, האם בורר טמפרטורה בתוך האוטו משפיע על טמפ' האוויר שיוצא?

כלומר במצב "קור" יוצא אוויר בטמפ' הסביבה ובמצב "חום" יוצא אוויר חם?

אם זה מה שקורה, אז הברז חימום תקין ויש לתקן תקלה במזגן (חוסר גז, מדחס לא תקין ועוד).

פורסם

התמונה שצירפת היא של הרכב שלך?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

buki- כן במצב קירור יוצא אוויר פושר ובמצב חימום יוצא אוויר ממש חם, מקווה שהתקלה לא רצינית אם כך...

התמונה שצירפתי היא לא של הרכב שלי, סתם תמונה שמצאתי בגוגל.

תודה על העזרה

פורסם

זאת לא תמונה עם המנוע הנכון, סתם לידיעה.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...