Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי בעיה אחרי ששטפתי ת (את ה)אוטו שלי (סובארו אימפרזה 95') שמתי לב שאורות בראקס דלוקים כול הזמן אפילו שאוטו לא מונע.

אמרו לי שזה קצר ויש איפושהו מים אז ניתקתי בתניים ת(את ה)מצבר וניראה מה יהיה מחר.

אבל אני ממש דואג ורוצה לשמוע מה דעתכם בעניין זה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אולי מיקרו סויץ' בדוושת ברקס?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום רב !

כפי שצבי פפר רמז, בדוק אפשרות של חדירת מים למיקרו סוויץ הנמצא מעל דוושת בלם, הוצא את התקע י,בש, בעזרת סמרטוט, או ספרי מגעים, ובדוק האם הבעייה נפתרה, או בצרוף מקרים מוזר, גומיה מעל המיקו סוויץ, התנתקה ונפלה, וומונעת מהמיקרו סוויץ, לסגור מעגל חשמלי.

בכל מקרה לדעתי הבלתי מוסמכת גם במקרה של קצר, או מיקרו סוויץ תפוס, עם הוצאת המפתח ממתג ההצתה, הזרם מיתנתק לקונקטור, או נשאני טועה.

המתן לתגובה נוספת ומוסמכת בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין מצב שהגיעו מים למיקרו סויץ הזה שמעל לדוושה כי שטפתי ת (את ה) אוטו רק חיצונית ובפנים לא הגיעו מים.

אבל בכול זאת אני יבדוק את זה. אתם יכולים להסביר לי איך ניראה המיקרו סוייץ'? כי יש שם מעל הדוושה מלא חיבורים איך אני ידע להבדיל?

פורסם

בדרך כלל הבעיה היא במיקרו סויץ' של הבלמים.

אני לא בטוח שזה קשור לשטיפת הרכב, אך גם אצלי כשהוא הלך לעולמו אורות הבלמים נשארו דולקים - אני

כמובן גיליתי זאת כשבאתי להניע אחרי עבודה וגיליתי שהמצבר מת....

זהו חלק זול יחסית אך מאוד חשוב מכיוון שהוא גם קשור למערכת ABS כך שאין טעם להמשיך ולנהוג עם הבעיה.

פורסם

תשים את היד על דוושת הבלם ותעקוב עם היד על הדוושה למטה עד שתגיע למפסק לחיצה קטן או לבליטה קטנה שלוחצת על מיקרוסויץ שמורכב על הרכב מתחתיה (אני פשוט לא יודע איך זה בדגם הזה).

אחרי שתמצא את הרכיב - בדוק את המגעים שלו, טוב לרסס WD40, ובדוק האם חסרה גומיה שנותנת לו קונטרה ללחיצה.

בשום אופן אל תיסע בלי אורות בלם!!! גם אם אתה מוכן לסכן את עצמך, אין לך זכות לסכן אחרים שנוסעים אחריך.

תחזור לעדכן עם איתור ופתרון התקלה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
בבקשה תעזרו לי דחוףף. מחר אני צריך לנסוע רחוק וככה לנסוע מאוד מסוכן..

כדי לנסוע, אתה חייב לסדר את התקלה. אם אתה לא מצליח לסדר את התקלה לבד, עליך לגשת למוסך ולא לנסוע עם הרכב ככה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום,יש לי בעיה אחרי ששטפתי ת (את ה)אוטו שלי (סובארו אימפרזה 95') שמתי לב שאורות בראקס דלוקים כול הזמן אפילו שאוטו לא מונע.

אמרו לי שזה קצר ויש איפושהו מים אז ניתקתי בתניים ת(את ה)מצבר וניראה מה יהיה מחר.

אבל אני ממש דואג ורוצה לשמוע מה דעתכם בעניין זה.

תודה רבה לעוזרים.

היי אלכס

אני ממליץ לך לגשת למרכז השרות הקרוב לביתך לטפל בבעיה ולא לחכות!

הנה רשימה של מרכזי שירות: http://bit.ly/wEUJ3o

אייל מסובארו.

פורסם

תודה לכולם!

הבעיה פתורה. הבעיה היתה בזה שדוושת בראקס לא היתה עולה עד הסוף. אז השפרצתי לחיבורים של הדוושה שמן והכול עובד כמו שצריך. :)

• תוכן חדש...