Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתחיל בכך שמחר אני רוכש סיאט איביזה ספורט שנת 2010. (דגם 1.4 ידני)

היום בזבזתי שעות רבות בניסיון למצוא מחיר שפוי לביטוח הרכב הנ"ל.

בגלל שאין לי עבר ביטוחי שנותן לי משהו (רכבי ליסניג לתקופות קצרות של פחות משנה)

מחירי הביטוח שקיבלתי, מופקעים למדי.

קיבלתי הצעות של 8000-7000ש"ח לביטוח מקיף + חובה.

חשוב לציין שאני בן 24, ללא שלילות ואף לא עבירת תנועה אחת, מתוך 6 שנים שיש לי רישיון.

בסוף סגרתי בלית ברירה, ביטוח מקיף + חובה בביטוח ישיר, בעלות של 6500 ש"ח, ל11 וחצי חודשים.

האם המחירים האלו הגיוניים? גם ללא עבר ביטוחי מוכח? נשמע לי מוגזם ביותר.

בנוסף, נדרשתי להתקין כספת למחשב הרכב, בעלות של 450 ש"ח באחד מהחנויות שביטוח ישיר עובד עמם.

האם התקנת כספת עלולה לפגוע במערכות החשמל ברכב? אני קצת חושש מהתעסקות לא רצויה של חאפרים למינהם.

מישהו במקרה מכיר מקום מומלץ שאפשר לסמוך עליו, בהתקנת הכספת?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

קודם כל תתחדש.

תשלום הביטוח צץ לך בדיוק שכבר אין לך שקל. :twisted:

אני שילמתי 6100 גם בביטוח ישיר על פולו חדשה ונהג 23 +.

יש לי היסטוריה אישית של שנה אחת לכן המחיר לא משהו.

בגלל שאתה 24 המחיר אמור להיות חצי ממה שאני שילמתי. מוזר.

לגבי הכספת,

עשיתי כמה בירורים ואצל היבואן ואצל איש מקצוע שאני סומך עליו נאמר לי שאין שום בעיה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תודה על התשובות.

יקר אני מבין, אבל 5000 ש"ח למקיף בלבד, זה כבר מוגזם לחלוטין. במיוחד שאני לא נהג צעיר.

בקשר לכספת - האם בטוח לעשות את זה בכל מקום? האם יש התעסקות עם רכיבים רגישים?

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני משלם 5000 על החובה והמקיף ביחד. ב9 מיליון.

ואני בן 23 .... אז הביטוח הוא לנהג צעיר (וכל נהג ש"רקע" שלו הוא לפחות כמו שלי - לפחות בגילי ולפחות מס' שנות רישיון כמוני)

ד.א הרכב שלי הוא 3 דלתות 1.6

פורסם
שלום לכולם,

אתחיל בכך שמחר אני רוכש סיאט איביזה ספורט שנת 2010. (דגם 1.4 ידני) ....................

בנוסף, נדרשתי להתקין כספת למחשב הרכב, בעלות של 450 ש"ח באחד מהחנויות שביטוח ישיר עובד עמם.

האם התקנת כספת עלולה לפגוע במערכות החשמל ברכב? אני קצת חושש מהתעסקות לא רצויה של חאפרים למינהם.

מישהו במקרה מכיר מקום מומלץ שאפשר לסמוך עליו, בהתקנת הכספת?

תודה רבה לעוזרים!

אני אגיד לך משהו..

בזמנו, ינואר 2012, כשבאתי לבטח את האיביזה 1.4 שלי, עשיתי המון טלפונים על מנת להתקין כספת. בסופו של דבר, מתקין מטעם צ'מפיון, קוראים לו מייקל, חיפה אולי??.. אמר לי במפורש שלא מותר להתקין את זה ברכבי VAG.. אבל מה לעשות, יש אנשים שעדיין מתקינים..

בסופו של דבר התקנתי איתוראן (אתה יכול להתקין כל דבר אחר גם, פלונטר, בלה בלה בלה, כל עוד לא סוגרים, חותכים, מדביקים לך חוטים באוטו..

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לפני כשבועיים-שלוש היה כאן שירשור ארוך ומקיף, שהסביר את היתרונות/חסרונות של כספת ואיתורן מבחינת פגיעה במערכות הרכב. יש שם תשובות לכל השאלות שלכם.

השתמשו באפשרות החיפוש של הפורום.

פורסם

ביצעתי חיפוש. לצערי לא מצאתי המלצה למקומות שכדאי להתקין בהם את הכספת.

אשמח להמלצות אם מישהו מכיר.

תודה רבה

פורסם

מקפיץ.

מחפש המלצה למקום ידוע ומוכר לצורך התקנת הכספת. לאחר חיפוש נרחב באינטרנט, לא מצאתי שום דבר מיוחד.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מאיפה אתה

כספת עולה 400 ש"ח לרכב

פורסם

אני לא ממש מבין במיגונים האלה אבל לפי דעתי הכי טוב ללכת לאיפה שהיבואן שולח, ואת המכוניות היותר יקרות שלהם הבנתי שהוא שולח לclass-a

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
איזה שנה הרכב שלך? אני אתקשר אליהם מחר לבדוק - תודה.

הוכחת איזשהו עבר ביטוחי?

כן, הוכחתי עבר ביטוחי והרכב שלי שנת 2011 (ינואר), עשיתי את הביטוח מן הסתם כשקניתי את האוטו וכשחידשתי השנה המחיר אפילו ירד טיפה.

מוזר אני מתחיל להרגיש כאילו משהו אצלי לא בסדר.. אין לי שום אמצעי מיגון חוץ מהקודנית\עלוקה שהתקינו לי כשקניתי אותו.

• תוכן חדש...