Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים אמרו לי שלשים קסנון בלי פנסים עם עדשה [או מה שזה לא יהיה החלק הזה שגורם לכך שהקסנון לא יסנוור] זה ממש לא טוב והמון פעמים יעצרו אותי שוטרים ושזה מושך את העין ושאפשר להוריד אותי מהכביש על זה.

ממה שהבנתי, בפנסי אנג'ל אייז אפשר לשים קסנון וזה לא יסנוור, ימשוך פחות תשומת לב ויהיה "חוקי".

האם זה נכון?

אם כן, מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לרכוש פנסי אנג'ל אייז באיזור הצפון? לא חייב חדשים אפשר גם יד שנייה.

תודה.

פורסם

שום התקנה של קסנון לא תיהיה חוקית , עם אנג'ל אייז זה פחות יהיה בולט .

בפנסים ללא פרוג'קטור יש (לרוב) רפלקטור ולכך יש מנורות מיוחדות שמתאימות ולא תסנוור איתם .

עדיין ללא פרוג'קטור לדעתי זה הרבה יותר בולט למשטרה:roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ולפנסי אנג'ל אייז יש פרוג'קטור?

איך אני יודע איזה קיט קסנון מתאים לרכב שלי?

אם היום אני משתמש במנורות H7 אז אני צריך קיט של H7?

עוד שאלה, אני רואה הרבה תמונות של אנשים שבפנסי ערפל יש להם אור כחול, הבנתי מכמה אנשים שזה לא קסנון, אז מה זה כן? מנורת לד מיוחדת לפנסי ערפל?

• תוכן חדש...