Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

 

זו אינה הפעם הראשונה שאני פותח שרשור בנושא ועדיין לא קיבלתי החלטה בנושא , זאת מכיוון שהתקציב שלי הוא בדיוק המדרגה הראשונה לרכבים החדשים יותר .

 

אז ככה , יש ברשותי סיאט קורדובה 2002 , שמורה מאוד שאני רוצה להחליף ברכב חדיש יותר .

הסיבה שבגללה אני רוצה להחליף היא מכיוון שאני לא צריך את כל הגודל של הרכב הזה + פשוט בא לא להשתדרג .

 

הסתובבתי לא מעט ולא מצאתי יותר מידי במגרשים, מעבר למזדה 2 (לא מעוניין) עוד כמה לא בדיוק זוכר .

 

מה אתה הייתה עושה עם תקציב שכזה ? מוסיף ? מחכה שהשוק ירד מעט?

חשבתי על סוזוקי אלטו , אבל הרכב לא בטיחותי בכלל (לפי מה שרשום 3 כוכבי בטיחות).

אולי אפילו חדשה מהחברה ?!

 

 

מעבר לכך מחפש רכב צעיר (ממש דלוק על האיביזה 1.4 SC- התקציב לא מאפשר) , שווה להוסיף לרכב הזה?

האם השוק שלו יחזיק ?

יש רכבים נוסיפים שכדי לחפש ? (אולי פיאט 500 ? פונטו ? )

 

אשמח לקבל את דעתכם האישית , אפילו להמליץ על מקום/רכב בפרטי .

 

מפחד לקבל החלטה פזיזה ...

תדה לעוזרים

 

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

למען האמת השוק של האיביזות באופן מפתיע די מחזיק, המחירון של איביזות מתחילת שנות ה2000 עולה על 20K ולא יורד דראסטית מתחת ל10 אלף כדוגמאת השרייד וכל הגרוטאות האחרות, האיביזה מאוד קרובה בשנים ה2000-2002 למחירים שבהם האודי A6/A4 נמכרות בהם.

 

אם אנחנו נוכל להשליך את זה על העתיד, כמובן שאינני נביא אך ניתן להסיק שהמחירים ישארו גבוהים ותוכל למכור איביזה שמורה במחיר די טוב.

העובדה שהסיאט לא הגיעה לליסינג עושה לה רק טוב, אמנם היא נמכרת כעת במחיר כל כך נמוך לרכב חדש שזה יגרום לי דווקא לחשוש לשוק שלה בעתיד.

 

לצערי אין לי רכב להמליץ לך עליו, האיביזה מבחינת חיסכון וכוח תיראה כאופציה מעולה, מה שאני עשיתי לאחר שחלום האקורד שלי נעלם (שנתון + מחיר חלקים גבוה) זה ללכת למגרשים, למצוא דגמים שאולי לא חשבתי עליהם מלפני כן, פחות לחשוב על הדגם הספציפי שהסוחר מראה לך אלא על הרכב כנתון להשוואה לקנייה או מהסוחר, או מיד2 וכ'ו, בלעדי מגרש הרכבים לא הייתי קונה סיאט איביזה שכן לא היה לי מושג באיזה רכב לבחור.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תודה רבה לך בחור יקר .

 

העניין הוא שהשוק היום גדול מאוד , המחירים נמוכים לרכבי הליסינג ושם לא נמכר כמעט של דגם שאני חשק בו .

 

איך האלטו לפיתרון ? אולי עם תוספות נחמדות ? או חדש מהחברה ?

דגמים מיוחדים ?

 

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

האלטו תרגיש איומה ונוראה לעומת מה שיש לך עכשיו.

 

ממליץ לך לבדוק את הגרנדה פונטו בגירסא הידנית, 1250 סמ"ק.

 

כמו כן יש גם יונדאי I10 אוטומטית, שהיא גם נחמדה והרבה יותר "אוטו" מהאלטו.

פורסם

האלטו עושה דבר אחד, חסכונית בדלק.

הרכב נחמד ואני לא יודע אם יש תוספות שכן הרכב נמכר לפי מה שאני יודע בלבד - בגירסא אחת, אולי עם ניקלים כתוספת כמו בכמה מהאלטואים שראיתי אז יכול להיות שיש כמה תוספות לדגם הבסיסי.

למעט הניקלים או לא ניקלים, אין לי מושג.

 

אני מאמין שחברי הפורום יוכלו בקלות למצוא כמה דגמים שיוכלו לעניין אותך, 45K זה לא סכום מבוטל.

 

מכיוון שמעולם לא חיפשתי רכב חסכוני, קשה לי להמליץ לך על אחד, אבל בסגמנט החסכוניות יש מספר מאוד נחמד של רכבים שחברי הפורום מכירים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שאלות: הסיבה לרצון למכור, ה- "אני לא צריך את הגודל הזה", נובעת מרצון לקנות רכב קטן יותר ומן הסתם שיהיה גם חסכוני יותר בדלק וביטוח? או שזה בגדול שפשוט נמאס מהרכב ואתה רוצה רכב חדש במקום?

 

האם ביצועים ואבזור זה משהו שחשוב לך ברכב לעומת הסיאט שלך?

פורסם

היי ,

לגבי הגודל של הרכב , לא באמת יהיה אפכת לי אם הוא יהיה יותר גדול ,התכונתי שבדר"כ החסכוניות הן קטנות ...

הביצועים זהו לא נושא שחשוב לי כ"כ , ידוע לי שהאלטו הוא מקום שלישי מהסוף ברשימת הרכבים המהירים בארץ .

לאלטו יש גם סאן רוף וגאנטים :x, נחמד במעט - יכול לתת הרגשה טובה יותר ;) ניקלים גם רעיון לשפר את ההרגשה שאתה לא בBMW.

 

הI10 לא תודה , לא באמת רכב מעניין משהו, דיי מכוער לדעתי , רק בגלל העיצוב אני מעדיף את האלטו ומה גם שהיה לי יונדאי אלנטרה (05 GLS)עד ינואר השנה שנגנבה - הייתה נחמדה מבלבד צריכת הדלק .

 

על הפונטו שמעתי דברים לא ממש טובים כסטיגמה - מעבר לכך שהמחירים שלהן יחסית בריצפה , יש מה לחפש ברכב הזה ?

 

האם כדאי לעשות נסיעת מבחן על האלטו ? או לשלול בעקבות הבטיחות וחוסר כוח מבטיח ?

אשמח לשמוע על עוד כמה רעיונות ואפשרויות לנושא ...

 

תודה רבה לכולם.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אל תשלול, יש לי מישהו שאני מכיר שעשה את המעבר מ-קורולה 2000 לאלטו חדשה, והוא מרוצה בסה"כ חוץ מבסעיף של הכוח(אבל הסעיף של הדלק מעודד אותו מאוד :) )

 

רק מה שכן, למרות שהרכב חסכוני יותר, הוא גם ירד יותר בירידת ערך, אז ככה במידה והקורדובה שלך לא נכנסת כול יומיים למוסך, חסכון כלכלי ככול הניראה, לא תיראה(אלא אם עכשיו תגיד לי שאתה נוסע 30-40 אלף בשנה)

פורסם

נוסע 120 ק"מ ביום X 4 לפחות , כ30K בשנה ...

עדיף לקנות אחת יד שניה וככה לפספס את הירידת ערך - מה שכן אם תסתכלו באתרי המכירות, נוכל לראות שהרכב מפורסם במעל המחירון .

אני מכיר שבמגרשי מכוניות הרכב נמכר במחירון.

 

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

×
×
  • תוכן חדש...