Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא חשבתי לעולם שתהיה לי בעיה לבחור רכב ליסינג. אבל כנראה שטעיתי. זוג +2, חובב הגה וכוח זמין.

האופציות באותה רמת תשלום:

פוקוס חדשה

קורולה I35

I30

מזדה 3

לנסר

פלואנס

אופציה בשדרוג :

טויוטה אוונסיס - יקרה ב 300 שח בחודש.

הונדה סיוויק החדשה יקרה ב 150 שח בחודש.

פלואנס 2.0 יקרה ב 150 שח בחודש

מזדה 6 - יקרה ב 500 שח לחודש.

אשמח לחוות דעתכם. היה לי את הסיוויק החדשה ליומיים סך הכל די נהנתי ממנה מבחינת כוח ויופי חיצוני - קצת חסר לי אופציות בתוך הרכב (אין בקרת שיוט, USB עובד עקום לגמרי..) והביקורות שקטלו אותה...

תודה,

אורן.

פורסם

בדוק אפשרות לפוקוס 2 ליטר מאובזרת, אסטרה טורבו או אולי אפילו ולוסטר.

אם אלה האפשרויות היחידות אני הייתי בודק את הפוקוס שהוצעה כבר ב-1.6.

פורסם

מבין ה1600 כרגע לI35 ולפוקוס החדשות יש הכי מה להציע מבחינת אבזור יופי(לטעמי) ומבחינת נסיעה.

הI35 קצת יותר זריזה ומרגישה יותר קלילה מהפוקוס ומאובזרת בכל טוב- קרוז קונטרול, דוושות אלומיניום, הגה מעור, שליטה מההגה, USB AUX מערכת שמע טובה.

כמו כן גם הפוקוס מאובזרת בדברים האלו , מגיעה עם גיר 6 הילוכים מחודש, הרכב נוסע בהרבה יותר טוב מהפוקוס הקודמת אך טיפה פחות זריז מהI35 ומרגיש גם יותר צפוץ אם זה שיקול.

פלואנס- לא להתקרב, חוץ מגודל ובטיחות אין לו מה להציע. הרכב הזה עגלה בצורה שלא תאמן ופשוט גם כן בצורה שלא תאמן.

מבחינת מנועי ה2000. אתה צריך להחליט האם שווה ההוספה, בעקרון האוונסיס לא נוסעת מדהים ודיי עצלה ביציאה מהמקום (גיר רציף) המזדה 6 מרגישה ומתנהגת יותר טוב אך גם שם אין לך חיבור USB למרות האבזור המכובד.

• תוכן חדש...