Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 206 מול יונדאי גטס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. האם מישהו יכול לתת לי מידע לגבי 206 שנת 07 ידני כמובן one line pk 1.4 מבחינת אמינות התנהגות וכמובן דלק. איך היא לעומת גטס 1.4 ידנית? האם עדיף להשקיע עוד קצת בדגם xs ? תדה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אישית הייתי מעדיף את ה-206, ואם כבר אז את ה-1.6. אוטו די מהנה לנהיגה, מבלי להיות נוקשה מידי, הכיסאות מאוד נוחים העיצוב פנים ואיכות החומרים ברמה מאוד גבוהה (ביחס למחיר), הרמקולים, קומפוננט, מצויינים (שוב ביחס לרמקולים מקוריים).

 

לגבי אמינות, סבירה, הגאטס תהיה כנראה אמינה יותר, אבל כשאתה קונה רכב משומש זה יותר פונקציה של איך טיפלו בו מכל דבר אחר.

 

זה מנהיגה על 1.6 אוטומטית (של אמא שלי) לפני 10 שנים, במשך כשנתיים. נדמה לי שהיא היתה XS (הגימור הגבוה יותר). אם אני לא טועה ה-206 אח"כ השמינה באיזה 100+ ק"ג, מה שרק מחזק את ההמלצה על 1.6 ולא 1.4.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בעקרון,

ה206 יותר רגישה לתחזוקה לקויה, ויותר צריכה אהבה ותחזוקה נכונה.

לעומת זאת, הגטס פחות רגישה, למעט נוזל רדיאטור שהיא חייבת שיהיה מקורי.

 

מאידך, רוב הגטסים נמכרו ברמת גימור GLF, שלא כוללת אבזור בטיחותי הגיוני (רק כרית אוויר אחת, אין ABS), מה שאומר של206 יהיה יתרון עצום בתחום הבטחון מול רוב האקזמפלרים של הגטס.

זה לא אומר שלא ניתן למצוא גטסים ברמות גימור GLX וGLS שכוללים 4 כריות אוויר, ABS ואפילו ESP.

 

ה206 יותר "מתנהגת" ויותר מהנה.

הגטס הוא יותר רכב שיביא אותך מA לB.

מבחינת נוחות נסיעה ל206 יש יתרון.

מבחינת מודרניות, הגטס מודרנית יותר, מודל שתוכנן ב2003 לעומת מודל שתוכנן ב99 או 98 (נוגע ל206 כמובן).

בצריכת דלק - אין לי מושג למי היתרון, כיוון שלא נהגתי או שמעתי על צריכת הדלק, מה שכן אני יכול לומר לך שבגטס אוטומטית הייתה לי צריכה לא רעה, ומאמין שבידנית הצריכה תהיה אפילו טובה יותר.

אם אינני טועה, ל206 בגרסת 1.4 יש מנוע של 75 כ"ס, לגטס יש 97 כ"ס ואת זה אני זוכר בוודאות בתור בעלים של גטס לשעבר. מבחינת זמני תאוצה, אין לי מושג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

×
×
  • תוכן חדש...