Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול נסעתי ברכבי(626 שנת 99) ופתאום על השטיח של מושב הנוסע ליד הנהג אני רואה מים.

מהן הסיבות לכך? האם זה המזגן?

אם כן מה המחיר של תיקון כזה?

פורסם

אולי מישהו שישב שם קודם לכן שפך משהו ? אולי החלון היה טיפה פתוח והשפריצו מים מבחוץ? תמוה לחשוב שזה המזגן

פורסם

אבל אם אכן לא גורם חיצוני גרם לבעיה....אלא הרכב...יתכן מאוד ומדובר ברדיאטור פנימי של חימום הרכב (פנים הרכב....לא קירור מנוע)

פורסם

ייתכן מאד ש"ברחה" לך צינורית יציאת המיים של מזגן,ובמקום לטפטף כלפי הכביש,היא פשוט מטפטפת על השטיח...בדוק בעת הפעלת המזגן לאן יוצאים המיים,הסיכוי שפקע רדיאטור החימום די קלוש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אבל אם אכן לא גורם חיצוני גרם לבעיה....אלא הרכב...יתכן מאוד ומדובר ברדיאטור פנימי של חימום הרכב (פנים הרכב....לא קירור מנוע)

נראה לי דווקא שאתה צודק.

מהו הנזק במקרה כזה? מהי עלות התיקון?

האם עקב זה גם המדחס יכול ללכת או משהו אחר?

פורסם

היתה לי בעיה דומה בפורד סיירה עם מזגן לא מקורי.

המזגן היה מקפיא את תעלות האיוורור (ככל הנראה הלחות שבאוויר) ודפנות התעלה היו מיתמלאות קרח (ממש, פעם היה אפשר לראות את הקרח מהפתחים של האוורור עמוק בתעלה).

כשבקרח היה מפשיר (כשמכבים את המזגן) המים היו נוזלים...

בדר"כ על השטיח...

נדיר למצא מישהו שיעשה כיום כזו עבודה "חרא". אבל לך תדע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

626 ...

לאמא שלי יש אונו .. רכב עם רמת גימור על הפנים היה לה את אותה הבעיה נזל לה מיים על השטיח... באונו זה לא בעיה ב-כ-ל-ל ..

פשוט השכבתי את המושב שכבתי על הגב עם הראש לכיוון השטיח פתחתי את האזיקון ברזל שהיה שמה חיזקתי את הצינור וסגרתי את האזיקון ...

במזדה שלך אני משער שהכל שמה מכוסה עם פאנלים ופלסטיקה מעוצבת...

אם יש לך את החוש.. פרק הפנלים בדוק את מקור המיים וטפל בו .. אם נראה לך מסובך תשאיר את זה לאנשי מקצוע וכך תהיה בראש שקט אבל עם

סכום של ... 100~ שקלים פחות בכיס (משער)... בהצלחה

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
ייתכן מאד ש"ברחה" לך צינורית יציאת המיים של מזגן,ובמקום לטפטף כלפי הכביש,היא פשוט מטפטפת על השטיח...בדוק בעת הפעלת המזגן לאן יוצאים המיים,הסיכוי שפקע רדיאטור החימום די קלוש.

אני עם חן.

רדיאטורים פנימיים ביפניות עמידים למדי , בוודאי במודל כזה.

מעבר לכך ,עם בריחת נוזל שכזו ,הרכב אמור היה להתחמם (נוזל מערכת הקירור הוא זה העובר גם דרך הרדיאטור הפנימי).

בדוק את יציאת עודפי המים של המזגן.

פורסם

אז בואו נסכם ככה

רדיאטור פנימי - קשה להאמין שזה מה שקרה , בגלל שלרוב כשאתה על מזגן על קור ( וקשה לי להאמין שהוא על חום היה בימים האחרונים ) המערכת די סגורה , אבל תבדוק שלא "נעלם" לך נוזל קירור , זאת אינדיקציה די טובה.

צינורית מזגן - רוב הסיכויים , פשוט ברחה או נסתמה לך ( יורדת לרוב מאחור תא הכפפות התחתון בצד נוסעה ליד הרגליים )

מעליו יושב אם אני זוכר נכון המעבה שאוסף את המים ויכול ליהיות שמשום מה נוצר לך סדק בו אז תיהיה תופעה דומה.

לבחור עם הסיירה - המעבה שלך לא פעל כי לא אמורים להצטבר שם מים.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לבחור עם הסיירה - המעבה שלך לא פעל כי לא אמורים להצטבר שם מים.

ליביו.

המעבה עבד (יצא "קור"), הבעיה היתה ככל הנראה בטרמוסטט או משהו כזה...

אחרי שהוא היה מקפיא את התעלות, הוא היה קופא בעצמו (אחרי איזה שעה ביום לא חם).

וזה לא הדבר היחידי שלא עבד באוטו :wink:

כיום, ככל הנראה, הוא שוכב לו באיזו מיזבלה :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לי בג'סטי יש בעיה שבתוך המיכל מיכל ( הזה שיוצא ממנו הצינור החוצה ) יש כנראה משהו שכל פעם סותם אותו ...

ואני נאלץ פעם בשבוע פשוט לנשוף חזק לתוכו ( לשחרר את הסתימה ) ואז 3 ליטר מים זורמים להם בכיף על דרך הצינור .

פורסם

עליך פשוט לנקות את צינורית הניקוז של המזגן. כמו שהכותב לפני כתב: לפרק את הצינורית מהחבק, לנשוף בחוזקה לתוך הצינורית כדי שהליכלוך שהצטבר יעוף החוצה. זרימת האויר צריכה להיות חופשית, אם לא בדוק אם אין קיפול בצינורית.

החזר את הצינורית, סגור את החבק וסע לשלום.

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
  • תוכן חדש...