Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

שאלה בפי: לאחרונה נגנב הרכב החדש שרכשתי בינואר - סיאט איביזה 2012. מחיר הרכישה הוא 69,900 (או 71,000 כולל רישוי). מחיר המחירון שלו ע"פ יצחק לוי הוא 84,000, פלוס מינוס. האם אני מקבל פיצוי ע"פ מחיר הרכישה או ע"פ מחיר המחירון? בפוליסה נכתב במפורש שמחיר המחירון ביום הגניבה הוא הקובע, אך קשה לי להאמין שחברת הביטוח תגרום לי "להרוויח" מהגניבה... חשבתי גם על אפשרות שהם יתנו לי איביזה חדשה - ככל שידוע לי המבצע ממשיך, "למהירי החלטה" עאלק..

מה דעתכם? מכירים מקרים דומים? אשמח לשמוע.

פורסם

אתה מקבל את מחיר המחירון לפי יצחק לוי אבל תהיי בטוח שאם יגנב לך שוב רכב בשנה הקרובה יתחילו לתחקר אותך ולעקם פרצוף

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני לא מכיר מקרה דומה ולא יודע מה החוק אומר בנושא אבל ממה שאני מכיר את חברות הביטוחים האלה, קשה לי להאמין שהם ייתנו לך להרוויח שקל. עדכן אותנו מה נסגר בסוף. מקרה מעניין.

פורסם

חברת הביטוח צריכה להחזיר את המצב לקדמותו , ואם יש לך בפוליסה סעיף שעד ל X זמן אתה מקבל חדש אז תקבל חדש .

ואם המבצע קיים ובמחירון הוא 100 ובמבמצע הוא 90 תקבל 90 או רכב איביזה חדשה לבחירתך.

כבר הרווחת , עוד פעם לקרוע את הניילונים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הביטוח אמור לתת לך את מחיר המחירון שנקבע ביום גניבת הרכב , מזה תמיד מורידים

קצת כי הם חארות

שביטחת את הרכב התבקשת לתת להם הוכחה על כמה שילמת ? זה לא אמור לעניין אותם כמה שילמת על הרכב

פורסם

כתוצאה ממצב השוק היום בהחלט לקוחות מרוויחים מגניבה או טוטלוס

לקוח באובדן גמור יקבל מחירון יום הנזק או יום גניבה

מחירון כולל את כל שקלולי הרכב בגין בעלויות קודמות קילומטראז וכדומה

אף אחד לא יוריד שקל אחד בניגוד לחוק תאמינו לי

למה לקוחות מרוויחים כי בשוק המשומשות יש רכבים שהמחירון 40000 ש"ח לדוגמא ונרכשים ב 25,000 ש"ח

ולפעמים הרכב נגנב וחברת הביטוח כאמור תשלם מחירון בלבד !!!!

פורסם

וכמובן שכל ציבור המבוטחים מממן את החגיגה הזו בפרמיות גבוהות יותר.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

דורון

למה לשלם X כאשר אפשר לשלם X מינוס 13 ולתת למבוטח רכב חדש ,למעשה שיפרה את מעמדו של המבוטח.

חברות הביטוח עד כדי כך פראייריות.

ולגבי רכבים ישנים יותר

הפרמיה נגבית לפי 40K אז ישלמו לפי 40K כדאי להם , מאשר לגבות לפי 25K ולשלם 25K

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כשביטחתי את הרכב לפני ארבעה חודשים שאלתי במפורש האם אני מבטח אותו ע"פ מחיר מחירון וציינתי שרכשתי אותו במחיר נמוך יותר, והפקידה אמרה שזה מבוטח ע"פ המחירון ושלא מעניין אותם בכמה קניתי אותו. זה עשוי לסייע לי (למרות שממש לא בא לי להגיע איתם לבית משפט, אין לי זמן ולא כסף לזה). השאלה אם הם באמת יהיו יצירתיים ויקנו לי רכב חדש מהחברה או שישלמו לי את מלוא הסכום. במקרה הכי גרוע הם יתנו לי את מחיר הרכישה (69,900) בניקוי החודשים שעברו מאז, ואז באמת לא תהיה ברירה אלא להגיע לבית משפט.

מה דעתכם?

פורסם

ההגיון אומר שהם צריכים לתת לך או מחיר מחירון או שיקנו ויתנו לך רכב חדש במידה והם חושבים שמחיר מחירון גבוה ממה שמחיר הקנייה היום. בכל מצב אחר לדעתי לך לבית משפט. לא הגיוני שהם יתנו לך כסף אבל לפי מחיר המבצע כי יש סיכון שעד שהכסף יגיע אליך המבצע יגמר.

פורסם

עפ"י החוק,

הפיצוי צריך להיות במכיסמום להחזיר המצב לקדמותו ולא שיהיה רווח כל שהוא למפוצה.

הבעיה עם הנבלות מחברות הביטוח, במעמד רכישת הפוליסה הם לא מתעניינות במחיר הראלי או בהפחתות עקב

מצב הרכב (תאונה בעבר, ליסינג וכו ..). כך שהפרמיה והחיוב נעשית עפ"י המחיר המכסימלי שהוא המחירון (כך הן מרוויחות יותר).

כשאתה תובע פיצוי (טוטאל לוסט, גניבה), הם מוציאות ממאגר הנתונים (משותף לכול חברות הביטוח) כול מה שהן יכולות כדי להוכיח שערך הרכב פחות מהמחירון ובהתאם מפצות את בעל הרכב.

הם מוכנות להיגרר לבית משפט (ברגע שלא מסכימים לפיצוי שהם מציעים) כי הם יודעים ש 99.9% מוותרים על הסחבת ומוכנים לפיצוי המופחת.

וב 0.1% אין להם סיכון כי במכסימום השופט יפסוק (אם לא הגיעו לפשרה בדרך) לפצות מלא+ריבית, הצמדה והוצאות משפט.

אין איזה קנס תקדימי דרקוני של כמה מיליונים שהם יפחדו, כך שמבחינתם שיטת "המצליח" עובדת וחוסכת להם בגדול.

רענן

פורסם

הפיתוי חייב להיות במחיר המחירון ולא על המחיר שבו נרכש!

ואם אבא שלך נתן לך את הרכב בחינם, ויום למחרת גנבו אותו, אז חברת הביטוח לא צריכה לתת לך שקל?

דרוש מהחברה רכב חדש או מחיר מחירון מלא נכון ליום שבו נגנב הרכב, ואם צריך גם תלך למשפט ותפרסם במייל האדום או משהו, כולם אוהבים לזמבר את חברות הביטוח (נקמה קטנה של נהגים עך כך שהן מזמברות אותנו), כולל שופטים בבית-משפט.

בהצלחה, ואנא עדכן אותנו במתפתח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה לכולכם.

אעדכן אתכם בקרוב, ע"פ הפוליסה הפיצוי אמור להינתן קצת יותר מחודש מיום הגשת התביעה - תחילת חודש יוני. נקווה לטוב...

פורסם

חוק חוזה ביטוח מחייב תשלום על פי מחירון לוי יצחק

ככה קבעה מדינת ישראל

גם אם הרכב התקבל במתנה

פורסם

דורון

אבל למה במקרה הזה חברת הביטוח לא תעמיד רכב חדש למבוטח. הוא יהיה מבסוט שיפר את מצבו ,היא שיפרה את מצבה ,משלמת פחות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...