Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני נוהג על גולף מודל 2001 מנוע 2.0 אוטומט בתור הרכב הפרטי שלי.

אתמול לראשונה נהגתי על רכבים אחרים חוץ מהגולף שלי, נהגתי על גולף 2010 עם גיר DSG ומנוע 1600, ואיביזה 2012 מנוע 1400 גם עם DSG.

המנוע שלהם היה פשוט חלק, העברת הילוכים ביקושי מורגשת והסלד פשוט מטפס למעלה במהירות בהדבקת דוושת הגז לרצפה בחוסר האצה, כאילו הסלד פשוט טס למעלה והאוטו ביקושי מאיץ.

פשוט לא נהנתי מהנסיעה, זה היה חלק מידיי והכל פשוט צפוי מידיי.

ואז שחזרתי לגולף שלי המנוע הרבה יותר מחוספס, הרבה יותר מהנה לטעמי, הסלד מטפס יותר לאט אבל עם האצה הרבה יותר חזקה (אולי בגלל שבDSG יש 7 הילוכים?)

ושאני חושב על זה, מתישהו בעוד כמה שנים אני אצטרך להתקדם לרכבים חדשים יותר, שמהם אני לא נהנה מהם בכלל עכשיו, אז מה יהיה עוד כמה שנים שהבלאי בהם יהיה אפילו גדול יותר?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני אישית גם לא מרגיש כל כך תאוצה ברכבים חדשים, יכול להיות שבגלל מתלים לא שחוקים וחזקים יותר מלכתחילה אתה לא מרגיש את ה"התרוממות" של הרכב, ובנוסף בידוד רעשי הרוח ברכב חדש גם מפחית את ההרגשה של המהירות אני חושב.

בכל אופן הסל"ד מטפס במהירות כמובן כי אלו רכבים עם 7 הילוכים לעומת 4 בשלך, ודווקא באוטומט יש "החלקה" של הסל"ד לא בהתאם למהירות, כשבDSG לא יהיה את זה.

פורסם

אני יכול להבין על מה אתה מדבר, ברכבים עממיים זה המצב, ברוב המקרים, המגמה היא כזאת.

כמה שיותר שקט, כמה שיותר קל לפתעול, כמה שיותר נוח, נגיש, עם הרבה אלקטרוניקה וגדג'טים.

וכמובן, בטיחות, שמטרת ברורה ומצילת חיים, אין כל ספק, אבל מה לעשות, על הדרך "גונבת" המון מהכיף.

מחפש ריגוש ? חפש אותו בדגמים הספורטיביים - אני בטוח שישנה אלטרנטיבה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

גולף 1.6 ואיביזה 1.4 מעולם לא נחשבו והתיימרו להיות מכונות תאוצה,

ממליץ לכם לעשות סיבוב על רכבים קצת יותר חזקים

ורק אז תעשו הכללה אם אתם מרגישים או לא תאוצה ברכבים מודרניים.

פורסם
גולף 1.6 ואיביזה 1.4 מעולם לא נחשבו והתיימרו להיות מכונות תאוצה,

ממליץ לכם לעשות סיבוב על רכבים קצת יותר חזקים

ורק אז תעשו הכללה אם אתם מרגישים או לא תאוצה ברכבים מודרניים.

כוונתי הייתה רכב מודרני בתקציב סביר שכחתי לציין.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

תנסה לנהוג על מנוע TSI לפחות 1.4 ברכב חדש משודך לתיבת DSG ואז תרגיש יותר.

מנוע 1400 אטמוספרי באיבזה(אני משער שזה אכן היה אטמוספרי), אתה לא תרגיש. ובצדק.

מה שגם כמו שנאמר, כל הבידודים, וכל הטכנולוגיה באמת מונעת מההרגשה, תכלס אתה לא באמת שולט ברכב, אתה שולט במחשבים ששולטים ברכב, מה שנקרא FLY BY WIRE.

פורסם

יותר הילוכים משמע חלוקת כח טובה יותר ועומס נמוך יותר על הערכת התמסורת מה שמביא גם לביצועים טובים יותר וצריכת דלק טובה משמעותית.

אכן מסכים עם נושא ההרגשה!

בבעלותי מאזדה 3 מנוע 2000 עם 5 הילוכים ובעבר נהגתי במאזדה 3 מנוע 2000 עם 4 הילוכים.

כשרכשתי את הרכב הנוכחי אכן הייתה הרגשה שהרכב מתאמץ על ריק אבל נתוני 0 - 100 זהים לחלוטין, העברת ההילוכים טובה יותר וצריכת הדלק השתפרה אבל לא משמעותית.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

לפותח השרשור: אני לא מבין. אתה שואל בכותרת או מצהיר?

הגולף שלך מעט מהירה יותר מגולף 1.6 DSG ואיביזה 1.4 DSG. הסל"ד בהן עולה מהר יותר כי חלוקת ההילוכים שונה, אבל הן מאיצות מעט לאט יותר משלך כי יש להן פחות הספק ומומנט. סע על מכונית חדשה עם מנוע נורמלי ותבין על מה כל המהומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...