Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע על פולקסווגן פולו, אני יודע שהמנורה הרגילה היא H7, אורות גבוהים H1, ויש עוד מנורה :x

2utrexg.jpg

וזאת המנורה (מצטער שזה מטושטש)

efglqu.jpg

JL Audio

פורסם

המנורה נקראת מנורת תקע או באנגלית wedge והסימול שלה בדרך כלל W5W.

12V/5W.

ראה תמונה מצורפת (מומלץ למדוד את הקוטר והאורך של המנורה שמותקנת אצלך ברכב).

41MpRc8fM8L__SL500_AA300_.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
המנורה נקראת מנורת תקע או באנגלית wedge והסימול שלה בדרך כלל W5W.

12V/5W.

ראה תמונה מצורפת (מומלץ למדוד את הקוטר והאורך של המנורה שמותקנת אצלך ברכב).

תודה רבה!

אני כרגע מעוניין להחליף את הפנסים שלי (H1 והH7) לXENON, האם זה ישפיע עליהם (הגוון) אם לא אחליף? האם צריך \ מומלץ להחליף גם את המנורה הזאת לקבלת גוון מושלם?

מה שאני קונה זה : h1 + h7 של PHILIPS X-Treme Vision

JL Audio

פורסם

אתה מחליף את המנורות למנורות שהם כאילו קסנון.

אני לא מתעסק בדברים מסוג זה לכן תמתין לתגובה של אנשים שהתקינו מנורות 'קסנון'.

איזה כייף לי :)

פורסם

הצבע שלהם המקורי הוא צהוב אתה יכול לשים במקומם נורת לד בגוון לבן/כחול ואז זה לא יהרוס את האפקט של

המנורה בצבע כחלחל/לבן יש גם נורות כאלה שמגיעות במקור בסקודה סופרב ובמרצדס שהזכוכית שלהם צבועה

בכחול בהיר ואז במקום אור צהוב הם נותנות אור לבן יפה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כשמחליפים נורות מקדימה לנורות בגוון לבן רצוי גם להחליף את האורות חניה (הקטנות שדיברת עליהם) שלא יהרסו את הגוון הלבן.

אני קניתי סט של philips blue vision והנורות הקטנות האלה (w5w) מגיעות איתם בסט. הם נותנות אור לבן והם יתאימו לך.

אגב הנורות מעבר של הסט הזה (philips blue vision) לא כל כך לבנות כמו שמציגים אותם. יש להם אור חזק וגוון לבן אבל הם עדיין קצת צהובות.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

• תוכן חדש...