Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

נתקלתי ברשת בסרט הדוקומנטרי Thrive.

http://www.imdb.com/title/tt2063834/

זהו סרט "קונספירציות" על הממשל ואיך שאנשים עובדים, כתבתי "קונספירציות" בכוונה עם "-" כי אני מאמין שחלקים בסרט הזה מ-א-ד נכונים.

אשמח לפתח דיון על הסרט והנושא הזה כי לדעתי זה נושא מעניין שאנשים בכלל לא שמים לב מה קורה, לפני שבכלל ראיתי את הסרט הייתה לי תאוריה בראש על איך הדברים "מתנהלים" ולא באמת מסתכמים ב-עבודה-משכורת-הוצאות וכמה שקלים בצד לחסכון, זה בדיוק מה שהרגילו אותנו ולימדו אותנו - הרי למה זה בכלל צריך להיות ככה? מי קבע שזו המסגרת\המעגל שצריך לחיות לפיו?

אני תמיד חושב לעצמי איך אפשר לשפר את המצב, איך אפשר להעלות את איכות החיים, תמיד הייתה לי מחשבה בראש שכמו שהמצב כרגע זה לא ברירת מחדל וזה מה יש, אלא כל המצב (אני אפילו לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מצב) הוא נקבע בשבילנו, איך נחיה ואיך נתנהל עם כסף וכמובן ממה נחיה.

יצא לי לדבר עם אנשים על העבודה שלהם, חלק אמרו לי: "מה אכפת לי, אני שכיר, בית-עבודה-אוטו קטן ממוצע יפני בחניה, משכנתא לא כבדה ופעמיים בשנה לחו"ל" ואני אמרתי להם WTF?! אתם נורמלים? זה מה שאתם שואפים בחיים? ואז הבנתי שזה מה ש"חינכו" אותם והסבירו להם וככה זה כבר עובד שנים.

*אני באופן אישי שואף להפסיק לעבוד בכלל ולחיות באיכות חיים הגבוהה ביותר - עדיין לא מצאתי לזה פתרון.

בסרט מדובר על זה שהמציאו "אנרגיה חינם מהאוויר" נכון זה נשמע דבילי, אני גם זלזלתי בזה, אבל דובר שם שהמציאו את זה עשרות שנים אחורה, יש הוכחות שאותם מדענים נפגשו עם ממשלים שונים בעולם (בוש-האב אם זכור לי נכון) ובסופו של דבר הכל נגנז בגלל תאגידים ששולטים, פה אני יכול להבין, אם הייתה לי חברה ענקית לנפט שהופכת אותי למיליארדר ככל הנראה "הייתי מוכן" להרוג איזה "מדען" משוגע שלא יוציא את זה החוצה.

דובר שם גם על תרופה לסרטן ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.

בקיצור מה דעתכם?

אוהד.

פורסם

לפני מס' חודשים פרסמתי המלצה בפורום הזה שכדאי לראות את הסרט.

אני פחות התייחסתי לכל הקטע של האנרגיה שעליה מתבסס היקום ויותר לכל עניין קשירת הקשר ובעלי השליטה.

הדבר אמיתי ללא ספק. העולם נשלט על ידי קומץ של אנשים שבבעלותם הדברים הבסיסיים ביותר שאנו צריכים(אנרגיה, מזון, תרופות, כסף).

אכן אנשים עלו על פריצות דרך בתחומים שונים החל מכלכלה ועד תרופות והשתיקו אותם היות ופריצות הדרך האלו הן פגיעה רצינית בבעלי ההון.

על מנת להצליח להגיע להצלחה ושגשוג לדעתי עליך לחשוב בצורה שונה מכל השאר.

החברה העולמית עוצבה על ידי אנשים עם אינטרסים מסויימים להשאיר אותנו 'בתוך הקופסא' ולא לתת לנו לחשוב מחוץ לה.

על מנת להצליח צריך לחשוב שונה מכל השאר. לא ללכת על פי מה שלימדו אותך, על פי הנורמות אלא לקבוע בעצמך מה טוב ומה אתה רוצה ועל פי איזה נורמות אתה רוצה לחיות. נורמלי זה רגיל, כמו כולם. כדי לחיות באופן שונה ולהגיע להישגים לא נורמליים צריך להיות בעצמך שונה ולחשוב שונה.

פורסם

אוהד,

אני שותף לדעות שלך וכדוגמת החשמל יש כל כך הרבה דוגמאות שאפשר לדון בהם שהם אפופי עשן קונספרציוני .

דוגמה קטנה ומיידית שאני מעלה בדעתי היא "מי הרג את החשמלית הראשונה".

משפט שאמרת : *אני באופן אישי שואף להפסיק לעבוד בכלל ולחיות באיכות חיים הגבוהה ביותר - עדיין לא מצאתי לזה פתרון.

זה לא יקרה !אני יכול לומר לך את דעתי האישית והעצובה שזה המחיר שאתה משלם עבור חיים קפיטליסטים.אתה תעבוד סביב השעון כשכיר או עצמאי אתה תעשיר מישהו אחר שזה בעל התאגיד,הממשלה. בתמורה אתה תקבל את מה שהחבר שלך תיאר ותמשיך בשגרת חייך כי אתה לא יודע משהו אחר.

הממשלות הגדולות והקטנות לא שמים קצוץ על האזרח,הם מונעים מיצרים כלכליים נטו,הם לא שמים קצוץ על שמירת המשאבים הטבעיים של כדוה"א (תראה את מפעלי ים המלח דוגמה קטנה ).

מלחמות הם קונספרציה-כניסתם של האמריקאים לעיראק\אפגניסטן כדי לייצב את המשטר המקומי מיי אס!נפט נפט נפט!

הם זורעים בנו פחד כדוגמת "האיום האיראני" כדי להסיח את דעתנו מהכלכלה הפנימית.

יש מצב גדול שהאמריקאים כבר כמה עשורים מתכתבים באס אם אסים עם חייזרים אבל אסור שהציבור ידע כי אז תתחולל פאניקה!

אבל הם בעצם מפחדים שתעצור את שיגרת חייך כעבד ותסתכל על הכוכבים לחפש את אי.טי ,כי אז מי יעבוד?!

Gn'f'R

פורסם

קודם כל אני שמח שיש כאן אנשים שמבינים על מה אני מתכוון - חבל שיש רק 2, ציפיתי מקהל בפורום כזה להיות יותר פעיל על נושאים כאלה, מקווה שיגיבו בהמשך.

אני לא מצפה שמכאן תבוא הישועה (או שכן?) וממש נשב כאן בפורום פתוח עם מחשבות פתוחות ונמציא פיתרון, מה שאני כן מצפה זה לשמוע מה אחרים חושבים.

לי באופן אישי - אין שום כוונה (גם בלי קשר לסרט שראיתי) להמשיך את חיי כמו שהם ממשיכים כרגע, אז נכון - אין לי פתרון להפוך אותי לעשיר ומרוצה בין רגע, אני גם מאמין שזה לא יקרה תוך רגע, אבל זה בטוח יבוא.

מה שכן בעצם כל הסיפור הזה גורם לי לחשוב, ועכשיו זה יותר התחזק - הצתרף אליהם או תביס אותם, במקרה שלי תביס אותם זה תברח.

אם אני מצתרף לדברים האלה - (מה זה הדברים האלה, מצתרף לתאגיד? כאילו לחברה ענקית? ואז מה? עולה ב"שרשרת הפיקוד" מתפקיד זוטר?) ונהיה חלק מהם, או עוזב את הכל - מנסה (סתם בגדר רעיון די ריאלי) את מזלי בחו"ל במקום שהוא אחר לגמרי או שפשוט קונה לי אי באיזה חור וחי ומנהל אותו עד שארית חיי (סוג של חלום שלי מגיל ילדות).

אני פשוט לא מוכן להשלים עם העובדה שאני יצתרך לעבוד כל החיים - אולי אם הייתי זמר כהה עור בארה"ב היה לי בית ושטח עצום ואז "מאכפתלי", אבל בנתיים זה לא ככה.

אולי פתרון נוסף זה להתחיל לקחת משכנתאות על ימין ועל שמאל - על חשבון צבירת הון עצמי כל כמה שנים, לרכוש דירות להשקעה ולחיות מהשכירות? ברור שזה יקח עשרות שנים אבל זה צעד.

עוד דעות?

אוהד.

***אגב מה לגבי מה שאמרו בסרט על החשמל החופשי, אתם רוצים להגיד לי שאף מהנדס (ואני מכיר המון כאלה) שסיימו תואר ראשון בחשמל\אלקטרוניקה או איזה מרצה בכיר בטכניון לא יכול לפתח משהו כזה בעצמו?

פורסם

עוד לא ראיתי את הסרט, אז לא אוכל להגיב בכנות על חשמל חינם.

אבל, אם אתה לא רוצה להיות שכיר ולחיות בתוך המסגרת כל החיים, תצטרך או לצאת מהמסגרת, או לזכות בלוטו.

יותר פשוט (מהיר) לצאת מהמסגרת.

נסה להפוך לעצמאי. אם יש לך ראש, תוכל להצליח.

אם לא, תדע שאין לך יותר מיי ברירות...

ובכל מקרה, תוכל להמשיך למלא לוטו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני פשוט לא מוכן להשלים עם העובדה שאני יצתרך לעבוד כל החיים

(אזהרה: מתובל בסרקזם)

כמעט נתקעה לי הפיתה עם החומוס בגרון כשהגעתי למשפט הזה. :lol:

אנא קרא אותו שוב.

מעבר לכך שתצטרך לעבוד קצת על הכתיב (עם ת' וט' ועם א' תחילית עתיד :evil:, 3 טעויות במילה אחת!)

צר לי לבשר לך שבשביל לחיות צריך לעבוד.

גם חיות בג'ונגל שאינן עוסקות בהימורים בבורסה נאלצות לצוד את טרפן.

הקדמה המודרנית מנעה ממך את הסיוט הזה (נראה אותך צד משהו)

ובאופן כללי מנעימה עליך את החיים מאוד בהשוואה לכל תקופה אחרת,

אבל עדיין תצטרך לעבוד. אה, כן, ובשביל לעבוד במקום טוב יותר,

ככל הנראה שתצטרך גם ללמוד. בלי קשר, ללמוד זה טוב,

זה מקדם אותך גם בתחומים שלא נמדדים בכסף.

לגבי חשמל חופשי, אתה מוזמן ללמוד קצת אנגלית ולבדוק במקורות אמינים ברשת

על מה המהומה, אם בכלל. קשה להיות מבוגר בעולם, צריך גם ללמוד,

גם לעבוד, גם להפעיל שיקול דעת וגם לבחון כל דבר שאתה קורא או שומע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

duty_calls.png

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94_%D7%A9%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%A8_%D7%90%D7%AA_%D7%9B%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%AA_%D7%92%D7%9F

http://www.safeksavir.co.il/shows/show-87/

להקשיב מדקה 21

לקרוא גם פה אפשר

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=166893&postdays=0&postorder=asc&start=0

בהצלחה :)

אוהד , אני משער שאינך "בן של" , לכן כדאי שתבין כמה שיותר מהר ותפעל בהתאם - אתה תעבוד , ותצטרך לעבוד , גם ראפרים שחורים עבדו ועובדים קשה מאוד , ולא כל מי ששחור אוטומטית ראפר , וגם מארק צוקרברג עבד קשה עד שפייסבוק נהייתה מה שהיא , וגם סטיב ג'ובס , כולם עובדים , חלק יותר חלק פחות קשה אבל כולם עובדים, לא כל החיים (לא כולם) אבל עובדים עד שמגיעים למשהו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

פעם האדם צד, צד עד שהוא מת מזקנה בגיל המופלג של 40, או עד שאיזו ממוטה מחצה אותו.

היום האדם עובד וצד כסף, את הסיפוק המיידי שלו הוא מקבל מקניות.

העיקרון זהה.

בזמנו בחור גרמני אחד אמר "מצא עבודה שאתה אוהב ולא תעבוד עוד יום בחייך", יותר הגיוני מ"אני רוצה להיות עשיר, לחיות על אי ולא לעבוד".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קודם כל בקשר לסרט - מצטער לאכזב אותך. (וזו רק דוגמא אחת מני רבות שניתן למצוא).

*אני באופן אישי שואף להפסיק לעבוד בכלל ולחיות באיכות חיים הגבוהה ביותר - עדיין לא מצאתי לזה פתרון.

כי אין.

***אגב מה לגבי מה שאמרו בסרט על החשמל החופשי, אתם רוצים להגיד לי שאף מהנדס (ואני מכיר המון כאלה) שסיימו תואר ראשון בחשמל\אלקטרוניקה או איזה מרצה בכיר בטכניון לא יכול לפתח משהו כזה בעצמו?

כן, זה מה שאנחנו רוצים להגיד לך. הסיבה היא שאנרגיה בחינם זה משהו שנוגד את חוקי הפיזיקה. בנוסף, וזה אולי יגרום לך לשוק אמיתי, העולם אינו נשלט על ידי חייזרים זוחלים משני-צורה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנס וסרוניס, אתם טועים.

אפשר לחיות מבלי לעבוד, זה ענין של גיאוגרפיה.

בדנמרק עד לא מזמן, על שנת עבודה אחת היית זכאי ל 4 שנות דמי אבטלה.

בדרום צרפת באיזור הריביירה עד כמה שזכור לי, חוקי הרווחה שם נדיבים באופן מופלג, אפשר לחיות מביטוח לאומי לכל החיים.

הבעיה שלא הגדרתם אילו חיים, אז אם מדובר בקורת גג צנועה, אוכל השכלה ובריאות, יש מדינות רווחה (בתנאי שלא התמוטטו עדיין)

בהן זה אפשרי, אבל אם מדובר בסגנון חיים של המעמד הבינוני הגבוה ומעלה שכח מזה.

פורסם

רוני צודק,

זה בלתי אפשרי לחיות ולא לעבוד,

ע"ע דוגמת הציד בטבע.

אתה חייב להיות יצרני כדי להמשיך להתקיים,

בין אם בעזרת כידון ובין אם בעזרת מקלדת באיזו חברת הייטק :)

מה שאתה מתאר, הוא לא פתרון שנותן אפשרות לחיות ברמת חיים איכותית בלי לעבוד,

אלא התעלקות על אחרים שעובדים.

ואז, לא מצאנו תשובה אמיתית לשאלה, אלא רק "קיצור דרך" אפשר לקרוא לזה כך.

צורת המחייה היחידה שעולה בדעתי המספקת איכות חיים גבוהה, מבלי "עבודה" במונחים הסטנדרטיים,

היא חיים קרוב לטבע.

כשמישהו חיי בבקתה שנמצאת בתוך נופים עוצרי נשימה,

וכל מה שמעניין אותו הוא צרכי הקיום האמיתיים שלו,

מדובר בחיים שורשיים בהרבה, איכותיים בהרבה, וכאלו שאינם מצריכים ממך להיות "עבד" של אף אחד.

השאלה היחידה היא, האם גם בעיניך זה ראוי להיקרא "איכות חיים".

יש אחד שבשבילו איכות חיים זה להיות קרוב לטבע,

ויש אחד שבשבילו זה פלזמה 60" full hd עם xbox ופרארי בחנייה.

הכל תלוי בנקודת המוצא שלך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לי באופן אישי - אין שום כוונה (גם בלי קשר לסרט שראיתי) להמשיך את חיי כמו שהם ממשיכים כרגע, אז נכון - אין לי פתרון להפוך אותי לעשיר ומרוצה בין רגע, אני גם מאמין שזה לא יקרה תוך רגע, אבל זה בטוח יבוא.

מה שכן בעצם כל הסיפור הזה גורם לי לחשוב, ועכשיו זה יותר התחזק - הצתרף אליהם או תביס אותם, במקרה שלי תביס אותם זה תברח.

אולי פתרון נוסף זה להתחיל לקחת משכנתאות על ימין ועל שמאל - על חשבון צבירת הון עצמי כל כמה שנים, לרכוש דירות להשקעה ולחיות מהשכירות? ברור שזה יקח עשרות שנים אבל זה צעד.

עוד דעות?

אוהד.

***אגב מה לגבי מה שאמרו בסרט על החשמל החופשי, אתם רוצים להגיד לי שאף מהנדס (ואני מכיר המון כאלה) שסיימו תואר ראשון בחשמל\אלקטרוניקה או איזה מרצה בכיר בטכניון לא יכול לפתח משהו כזה בעצמו

כוונת המשורר היא להיות עשיר או יותר נכון להגיע למצב שבו הכסף עובד עבורך,מצד שני יש סתירה מסוימת בדבריו כשהוא מדבר על בריחה לאי בודד -דבר המעיד על תסכול -תסמין שמאפיין התפכחות של אדם שמתחיל להבין שהוא בעצם "עבד מודרני בחברה הקפיטליסטית"

אוהד : בשביל להרוויח כסף והרבה ממנו אתה צריך דבר אחד - ביצים מפלדה! כסף נמצא בכל מקום אתה רק צריך לקחת אותו אבל זה מצריך שוב פעם ביצים חסונות מפלדה!

למה ? כי כדי להצליח אתה צריך לקחת סיכונים,ליצור התחייבויות,ליפול מס' פעמים כדי להפיק לקחים ולהמשיך הלאה מחוזק,ותוך כדי התהליך אתה צריך להמשיך להתקיים בשוטף.

אבל מצד שני לפעמים דברים טובים קורים "בטעות" דוגמה : אתה מכיר את המוצר "שטוחים" של בייגל ? זה מוצר שפותח בטעות ע"י מפעיל מכונה שמשתכר במינימום שלא הצליח לנפח את הבייגלה לפי סטנדרט הייצור ,ותוך כדי שהוא מנסה לתפעל את המוצר החבר'ה מסביב טעמו את "הפסולת" ונדלקו על זה.

Gn'f'R

פורסם
הנס וסרוניס, אתם טועים.

אפשר לחיות מבלי לעבוד, זה ענין של גיאוגרפיה.

בדנמרק עד לא מזמן, על שנת עבודה אחת היית זכאי ל 4 שנות דמי אבטלה.

בדרום צרפת באיזור הריביירה עד כמה שזכור לי, חוקי הרווחה שם נדיבים באופן מופלג, אפשר לחיות מביטוח לאומי לכל החיים.

הבעיה שלא הגדרתם אילו חיים, אז אם מדובר בקורת גג צנועה, אוכל השכלה ובריאות, יש מדינות רווחה (בתנאי שלא התמוטטו עדיין)

בהן זה אפשרי, אבל אם מדובר בסגנון חיים של המעמד הבינוני הגבוה ומעלה שכח מזה.

בדנמרק עד לפני כמה שנים הייתה אבטלה מזערית אז 4 שנות האבטלה לא באמת היו בשימוש. בנוסף, מס ההכנסה שם הוא גבוה מאוד והממשלה מוצאת די מהר עבודה לאלו הנזקקים לה, כך שלא פשוט "לנצל" את הכל. חוצמזה, הוכחה שזה לא עובד נמצאת בכך שהחוק שונה וכעת מותר עד שנתיים אבטלה - גם הם הבינו שעם המצב הכלכלי הלא פשוט של אירופה כולה, אי אפשר לפנק את האזרחים הפרזיטים בצורה כזו ולשמור על התקציב.

ועדיין אני לא מבין איך זה קשור לסרט שמראיין אנשים שמאמינים במעגלי תבואה, בכוחן האנרגטי של צורות גיאומטריות, בספינות של חייזרים מהחלל, באנרגיה מהאוויר, בעיקור המוני של אנשים ע"י השולטים בכדור הארץ, ובזוחלים חוצניים שמתחזים לבני אדם. ויותר מזה - סרט שלא מביא שום הוכחה לדברים שלו למעט "אני מאמין ש..." הנאמרים על ידי המגיש בכל הזדמנות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה שבגללה אנחנו חייבים להמשיך לעבוד היא שאנחנו חיים בעולם מאוד חומרי, הכל סובב סביב הכסף.

יש כמה שהצליחו למצוא נוסחה לחיים שקטים ללא עבודה, הם לרוב חיים בקראוון על איזו גבעה באמצע המדבר, מגדלים 4 תרנגולות, 3 כבשים ועז ובערב יושבים לראות שקיעה עם רעש פעמוני רוח ברקע.

זה בסדר גמור להיות חומרי ולרצות בית יותר גדול עם דשא יותר ירוק, אישה עם חזה יותר גדול, רכב חזק יותר, כלב גזעי יותר ופלזמה שאפשר לראות מהירח.

זה גם בסדר גמור לחיות במדבר.

כל אחד עושה את הבחירות שלו בחיים, כל אחד מחליט מתי ה"מירוץ לחיים" שלו הגיע לכדי מיצוי ועכשיו אפשר לנוח ולקטוף את הפירות.

בכל אופן, להגיע למצב שאתה גר ברמת חיים גבוה מבלי לעבוד לאורך זמן- מצב שהוא די בלתי אפשרי בעולם המודרני שכבר המציאו (כמעט) הכל וכדי להרוויח כסף צריך לעבוד קשה- והרבה.

בדיוק ישבתי עם מישהו שנמצא בעסקי היהלומים כבר 35 שנה, הוא מספר שלפני 20 שנה יכולת להגיע להונג קונג עם חצי מליון דולר (המון כסף אז) ותוך 3-4 ימים למכור את כל הסחורה ברווחים גבוהים ולחזור לארץ עם תיק ריק.

היום אם תגיע להונג קונג עם חצי מליון דולר סחורה (מעט מאוד כסף יחסית לזמנים היום) יכול להיות שאחרי שבועיים תחזור לארץ עם 350,000$ וגם על ה-150,000$ שמכרת קיבלת אחוזי רווח מאוד קטנים.

זה פחות או יותר מייצג את מה שקורה בכלל בעסקים, אחוזי הרווחים קטנים היום מבעבר, קשה יותר לעלות היום על פטנטים חדשים- גם כי כבר המציאו כל כך הרבה דברים וגם כי אם כבר מצאת פטנט בשניה שתשווק אותו יעתיקו אותו ותוך חודש תמצא 1000 ווריאציות סיניות של הפטנט שלך (והסינים לא שמים ז' על זה שהפטנט שלך רשום).

פעם יכולת להתעשר בקלות יחסית אם היית עם חוש עסקי וחוש יזמות, היום יכול להיות שתתעשר, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צורת המחייה היחידה שעולה בדעתי המספקת איכות חיים גבוהה, מבלי "עבודה" במונחים הסטנדרטיים, היא חיים קרוב לטבע.

כשמישהו חיי בבקתה שנמצאת בתוך נופים עוצרי נשימה, וכל מה שמעניין אותו הוא צרכי הקיום האמיתיים שלו,

מדובר בחיים שורשיים בהרבה, איכותיים בהרבה, וכאלו שאינם מצריכים ממך להיות "עבד" של אף אחד..

בין אם הוא בוחר להיות לקט-צייד ובין אם הוא בוחר להיות חקלאי שיתכונן לעבוד קשה כמו שלא עבד מעולם בעולם המודרני.

שם אתה לא עבד של הכסף, אתה עבד של הקיבה שלך ואתה צריך לעבוד קשה מאוד בכדי לדאוג לתזונה ראויה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...