Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה,

מכרתי את הרכב שלי, וביקשתי מחברת הביטוח לבטל את ביטוח החובה וצד ג שהיו עליו ואז התחילו צרות.

את ביטוח צד ג הם ביטלו בלי בעיה

לגבי ביטוח החובה הם דרשו שאני אשלח להם את התעודה המקורית בדואר, אבל בצורה מוזרה התעודה הלכה לאיבוד (או אצלי או אצלהם) ועכשיו הם לא מוכנים לבטל לי את הביטוח.

הבחור שקנה ממני את האוטו לא עשה עדיין ביטוח על הרכב (עברו כבר שבועיים מאז המכירה)

מה עושים?

פורסם

אתה שולח תצהיר בפקס, שתעודת ביטוח חובה הלכה לאיבוד, ואתה דורש לבטל את הביטוח.

האם אתה מבוטח דרך סוכן או חברה ישירה?

גם לי קרה אותו המקרה בדיוק, לקח שעתיים לבטל את הביטוח (דרך סוכן).

הוא שלח לי טופס הצהרה, מלאיתי ושלחתי לו בחזרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי הבחור שרכש את הרכב - אם העברת בעלות בצורה מסודרת - זב"שו. והאמת - זו עלולה להיות בעיה גדולה. אבל לא שלך.

אם הרכב עדיין רשום על שמך מוטב שהביטוח לא יבוטל, כולל צד ג'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...