Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. האם מישהו יודע אם ישנם הבדלים משמעותיים במנועים / אבזור בין השנים 03-06 ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם אתה מתכוון לרכוש ראנקס עם מנוע 1.6L קוד מנוע 3ZZ-FE תחפש רק דגם שיצא לשוק באמצע שנת 2005 או לקראת סוף שנת 2005.

בדגמים משנת 2005 הייצרן הכניס שינויים במערכת השימון של המנוע וקירור של הבוכנות בגלל צריכת דלק גבוהה והיווצרות בוצה במנועים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אתה מתכוון לרכוש ראנקס עם מנוע 1.6L קוד מנוע 3ZZ-FE תחפש רק דגם שיצא לשוק באמצע שנת 2005 או לקראת סוף שנת 2005.

בדגמים משנת 2005 הייצרן הכניס שינויים במערכת השימון של המנוע וקירור של הבוכנות בגלל צריכת דלק גבוהה והיווצרות בוצה במנועים.

איפה אני יכול למצוא את הפרט שציינת ? אם יצא לשוק באמצע שנה או לקראת סוף שנת 05 ?

אני מתכוון לרכוש אחת משנת .05

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השינוי נכנס לתוקף במנועי ראנקס החל מאפריל 2005.

ממה שראיתי בראנקס של ידידה שלי מתאריך ייצור סוף 2005 הייצרן שינה את המספר הסידורי של המנועים שעברו את התיקון שציינתי קודם לכן, ניתן לזהות מנועים אלה לפי מספר סידורי בין 6 ספרות שמתחיל בסיפרה 8 או 9.

פורסם
השינוי נכנס לתוקף במנועי ראנקס החל מאפריל 2005.

ממה שראיתי בראנקס של ידידה שלי מתאריך ייצור סוף 2005 הייצרן שינה את המספר הסידורי של המנועים שעברו את התיקון שציינתי קודם לכן, ניתן לזהות מנועים אלה לפי מספר סידורי בין 6 ספרות שמתחיל בסיפרה 8 או 9.

סליחה על הבורות אבל המספר סידורי מופיע ברישיון רכב נכון?

פורסם

ברישיון הרכב אכן מופיע קוד מנוע וגם מספר סידורי.

לדוגמא מנוע 1.6L המותקן בראנקסים נראה ככה.

3ZZ-FE- קוד מנוע

123456- מספר סידורי רץ

3ZZ-FE 123456

• תוכן חדש...