Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

כפי שבטח חלקכם זוכרים,

לפני כשלושה חודשים בערך היה מבצע למנויי ידיעות אחרונות ובמסגרתו נמכרה פיגו 207 במחיר של 85,990(לפני אגרה).

לאחר כשבועיים בערך של הלתבטויות, החלטתי לבצע הזמנה לרכב,כשאמרו לי שהאספקה של הרכב תיהיה לקראת סוף אפריל תחילת מאי.

אני בעלים של פיגו 206(1.6,2006), וכמובן שתכננתי למכור את הרכב שלי ולממן חלק מהעסקה באמצעות הכסף שאקבל מהמכירה שלו.

לצערי, עד עכשיו לא הצלחתי למכור את הרכב(במשך כל התקופה הזו היו כ-4 טלפונים!!!, למרות שהרכב במצב טוב עם נסועה נמוכה) ועכשיו הגיעה ה-207 ועליי להחליט מה לעשות.

בינתיים, שלשום התקשר מישהו שבא לראות את הרכב שלי ובעיקרון רוצה לקנות אותו ב-30,00 כפוף לבדיקה במוסך(במחירון לוי יצחק המחיר שלה הוא 35,000 ובמחירון יד-2 המחיר הוא 38,500).

העניין הוא שלאורך השבועיים שלושה האחרונים, מכיוון שלא הצלחתי למכור את הרכב שלי, "התגבשה" אצלי החלטה שלא למכור לבינתיים את הרכב שלי ולבטל את הקנייה של ה207(הבנתי גם שהמחליפה של ה-207, ה-208 תגיע לקראת הקיץ,אבל סביר להניח שתימכר במחיר גבוה הרבה יותר).

מה דעתכם?? מה עליי לעשות??

האם לבטל את הקניה וכמובן גם את המכירה??

תודה רבה.

פורסם

בודאי שילמת מקדמה 2000 ש"ח לא?

לפי מה שהבנתי ה207 תמשיך להמכר,עד מתי בדיוק אני לא יודע.

כמה ק"מ יש ל206 שלך? יד 1?

פורסם
בודאי שילמת מקדמה 2000 ש"ח לא?

לפי מה שהבנתי ה207 תמשיך להמכר,עד מתי בדיוק אני לא יודע.

כמה ק"מ יש ל206 שלך? יד 1?

בוודאי ששילמתי את הסכום הנ"ל.

מקווה שאם אבטל את הרכישה אקבל אותו בחזרה.

הרכב שלי יד-2 75,000 ק"מ(אבל אני לא רוצה לעשות עליו "פרסומת סמוייה", כדי שלא יחשבו בטעות שבגלל זה פתחתי את התרד, אז לא אמסור כאן עוד פרטים נוספים).

פורסם

ה208 שתגיע לא תעלה כזה מחיר,לפחות לא עם מנוע 1.6 כמו ה 207 הנוכחית,לדעתי אם כבר שילמת מקדמה 30K זה מחיר סביר,היום מחירון נותנים אם יש לרכב נתונים ממש טובים,יש לך נתונים ממוצעים+,קח בחשבון שהעתיד המחירון יפול עוד ולכן תאלץ להוסיף יותר לרכב החדש,אני הייתי מוכר ב5 מתחת למחירון.

אבל זאת רק דעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי אם אתה מרוצה מה206 והיא מספקת את הצרכים שלך הייתי נשאר איתה.

75 אלף זה ק"מ לא גבוה.

לא נראה לי שיחזירו את ה 2000 ש"ח אבל אם בעתיד תזמין רכב אחר מלובינסקי יורידו לך כנראה את הסכום הזה.

יש או היו לך בעיות עם ה 206?

פורסם

ה 207 לא מתקרבת לכיף של הנהיגה ב 206, ואני אומר את זה מנסיון של שנתיים ב 206 ו 3 שנים ב 207.

גם המזגן של ה 207 לא מקפיא כמו ה של ה 206.

שלא לדבר על הצורה החיצונית של ה 207 שלטעמי מזעזעת.

אם הייתי במקומך הייתי בודק אם יש דרך שאתה יכול לצאת מהעסקה ללא קנסות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אולי תנסה למכור את הזכות לרכב הז במחיר הנ"ל. או שתעביר אפילו חינם.

 

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הייתי במצב דומה לפני חודש, בסוף חשבתי שאם קשה כ״כ למכור רכב שלי עכשיו (גם יד 2, 2007), אזי בעוד שנה-שנתיים זה יהפוך לבלתי אפשרי בכלל, ומכרתי הרבה מתחת למחירון (25%). ברור שהחלטה קשה, להוריד 14% מהמחירון על רכב תקין זה כואב, אבל לא בטוח שהמצב של מוכרים רכבים משומשים ישתפר בקרוב. רק אם אנף הליסינג ייפגע קשות, ללקוח פרטי יהיה יותר קל, גם לקנות וגם למכור.

פורסם

ה-207 רכב מצויין, ולמרות הטענות לפחות הנאה מנהיגה לעומת 206 אני אומר לך שזאת עסקה מצוינת.

המנוע שלו ממש זריז וגמיש, האבזור מעולה, בטיחות גבוהה, נוח, מרווח, אחלה תא מטען. ב- 86K אין לו תחרות.

לעניין מחיר המכירה של ה- 206, הייתי מתפשר על כמה אלפים בודדים ומוכר על מנת ליהנות ממחיר הרכישה הזול של ה-207.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון של חודשיים (רכשתי במבצע ידיעות אחרונות).

מרוצה מאוד מהרכישה, ברשות אישתי נשאר הפיג'ו 206 משנת 2006.

ההנחה של 18,000 ממחיר המחירון

מאפשרת לך להיות גמיש במכירת הרכב הישן.

 

המחיר הנמוך שבו נרכשה הפיג'ו 207 במבצע הנ"ל

נמוך ממבצע "חבר" שהתקיים לאחרונה.

 

מאחל לך מכירה מוצלחת ומקווה שתהנה מהפיגן 207 החדשה.

 

איל

פורסם

מדובר ברכב מיושן מאוד שהיתרון היחידי שלו הוא המחיר. כדאי לחסוך את הכסף ולהמתין למחליפה/ לרכוש רכב טוב יותר.

פורסם

מציע גם אני לוותר על התענוג המפוקפק לקנות רכב חדש שאוטוטו יפסיק להיות מיוצר.

 

למי שיודע, כאשר רכב מפסיק להיות מיוצר, לוי יצחק מכסח אותו די חזק במחירון.

 

 

יוצא דופן לכך הם רכבים שמסיבה מסוימת יש להם ביקוש חזק, גם כאשר הם אינם מיוצרים עוד.

 

דוגמה לכך היא המזדה אם.פי.וי.

 

 

השנה האחרונה בה הרכב שווק בישראל היא שנת היצור 2007.

 

נתקלתי בלוח ידיעות במקרה במזדה אם.פי.וי שנת 2007 שגמאה בסך הכל 41,000 ש"ח, מכונית מיד ראשונה בבעלות פרטית.

 

הרכב נמצא בסוכנות טרייד-אין.

 

טלפנתי מתוך סקרנות. איש המכירות אמר לי שהמחירון של הרכב הינו 104,000 ש"ח וכי הם מוכנים למכור את הרכב ב- 99,000 ש"ח.

 

התפלאתי כיצד רכב שהוא למעלה מ- 5 שנים על הכביש, עדיין לא התרסק במחירון.

 

 

התשובה לכך היא ברורה: מדובר ברכב שהוא להיט בקרב משפחות דתיות וחרדיות או משפחות ברוכות ילדים.

 

 

לרכב זה יש שם טוב בשוק המשומשות ועל כן הביקוש לרכב זה הינו קשיח, כי המכוניות שירשו את הדגם הזה באותה הנישה כנראה לא מספיק אטרקטיביות, דוגמת פורד טי מאקס וכו'.

 

 

לסיכום: ממליץ שלא לרכוש רכב שהמודל שלו עומד להיות מוחלף.

פורסם

אני לא ממש מסכים, במחיר מלא לא תמיד בטוח שיש הצדקה לקנות דגם שעומד להתחלף אבל במקרה של הפיג'ו מדובר ברכב שפשוט עושה את העבודה ולא נופל בהרבה מהמתחרות החדישות יותר. ה-207 מרווחת, נוחה, בעלת ביצועים טובים, תא נוסעים איכותי, איבזור סביר ובטיחות טובה. במתחת ל-90 אלף שקלים זאת הייתה הסופר מיני האוטומטית הכי זולה בישראל ובפער של כ-15 אלף שקלים כך שמדובר בפער דיי גדול ובהמון כסף.

×
×
  • תוכן חדש...