Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעת מחיר שקיבלתי (נראה לי שמוגזמת מעט) :

יישור דלת + יישור סף מדרכה + צבע

סה"כ 1500 ₪ +מע"מ

פורסם

זה נשמע סביר בהחלט, יש כאן שתי מכות, אחת בדלת, השניה בסף הרכב. כולל צביעה של שני החלקים זה מחיר טוב לחלוטין.

אני בטוח שתמצא גם ב1000 אבל פחח שימלא בחומר ולא ימשוך החוצה את השפשוף, תזכור, מה זול יקר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קיבלתי עוד 2 הצעות שלא עברו את ה-1000 ש"ח,

ההצעה של ה-1500 היא ממוסך מורשה (אם כי יש אצלו מחלקה לטיפול בפחחות וצבע) שאני בדרך כלל עושה אצלו טיפולים, ולא ממוסך המיועד במיוחד לפחחות,

המוסך טוען שהוא יקר יותר מכיוון שאצלו הצבע הוא מקורי (נו באמת.. האוטו הזה מיוצר בהודו) ולכן הוא יקר יותר, והצבע התחליפי עולה פחות

מה מומלץ יותר ?

פורסם

צביעה מקומית תעלה 300-500 ש"ח אבל אני לא יכול להמליץ על דבר כזה-כי לא ניסיתי.

"מוסך סבנה-כהן" נמצא ברחוב שלבים פינת רחוב הפלך(ליד בלומפילד).

עשה לי עבודה על איביזה לפני שנים ויצא יפה, המחירים שלו זולים יחסית והוא מבצע צביעה מקומית.

• תוכן חדש...