Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקת בכל חברות הביטוח דרך סוכנים שונים?

במידה ואין שום אפשרות להוזיל את הביטוח, פנה לאודי. ממליץ לך לעשות זאת בעזרת מכתב תקיף ומנוסח היטב ולצרף כל הוכחה שיש ברשותך: מכתב מהביטוח שאין צורך באיתוראן, תצלום של ההזמנה עם האיתוראן וכו'.

שלח המכתב לשירות הלקוחות של צ'מפיון ודרוש פיצוי קונקרטי.

אגב, גם טיפול או שניים חינם שווים כסף, קח זאת בחשבון.

נ.ב. הייתי מתקשר כלקוח מתעניין לאותה סוכנות בא ביצעת את ההזמנה ומקליט את הסוכן הרלוונטי בהתעקשותו על התקנת איתוראן, לצורכי הוכחה.

בהצלחה!

בדקתי ברוב חברות הביטוח, מן הסתם לא בכולן. אבל הכי זולה הייתה זו שלא דרשה איתוראן.

אני אעשה כהמלצתך.

תעזוב אותך, אם כבר קניתה ושילמתה אז סע ברכב ותהנה,

כי גם ככה האיתוראן לא יזיק, הוא רק לטובה ותאמין לי שאתה תרגיש מוגן ברגע שיש לך איתוראן,

אם זה היה דבר באמת מיותר או פוגע באיכות הרכב אז כן היתי אומר לך לך תתבע אותם או תבטל את העסקה, אבל זה לא,

עכשיו רק תהנה מהרכב ותכנס לרכב תמיד עם חיוך ולא לבכות על 2000 ש"ח.

זו גישה של לקוח פרייאר, שמכרו לו משהו שהוא לא צריך והוא נכנע לזה.

זה מיותר אם הביטוח לא דורש כי תגיד לי אתה האם היית רוצה לקבל בחזרה רכב שעבר טיפול אצל גנבי רכב שהרסו את כל המערכת החשמלית ומי יודע מה עוד דפקו בנסיון הגניבה?

עדיף שכבר יקחו אותו ולקבל חדש/כסף מהביטוח.

אני מאמין שבתביעות קטנות תוכל לקבל לפחות חלק מכספך חזרה.

תתחיל קודם לנסות לפנות אליהם דרך תלונות הציבור/עיתונאי רכב כלשהם כמו מדור רכב או צרכנות של YNET.

יש לך איש קשר לפנות אליו בתקשורת?

תודה.

פורסם
...החשמלית ומי יודע מה עוד דפקו בנסיון הגניבה?

עדיף שכבר יקחו אותו ולקבל חדש/כסף מהביטוח.

כאשר קונים רכב חדש, את האיתוראן מתקינים בשביל הביטוח, במידה וזו דרישת מינימום או שזה יוצא משתלם כלכלית בהשוואה לרכב ללא איתוראן. הלקוח מבחינתו, למעט אם קנה אלפא רומיאו 8C, פורשה קאררה GT או דומה, יעדיף בכל מצב לקבל רכב חדש.

כמובן שיש לסייג זאת, רכבים בעלי ערך סנטימנטלי גבוה או רכבים מיוחדים (לעיתים כאלו שאינם מיוצרים עוד), במקרים אלו קיימת הצדקה להתקנת איתוראן.

נ.ב.

יוסי1234, ברכב הקודם שלי היה איתוראן, זה לא גרם לי להרגיש מוגן. לכל היותר, המערכת מעצבנת בחוסר סנכרונה עם השלט המקורי של הרכב ובשיחות סרק באמצע הלילה ממוקד איתוראן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
האם כתוב בחוזה כי אתה מחוייב להתקין איתוראן?

האם היבואן עדיין טוען כי יש חובה להתקין איתוראן?

האם הפרמיה של ביטוח הרכב שלך (ללא איתוראן) זהה לפרמיה שמשלם מי שמותקן ברכבו איתוראן?

אם אתה סבור שהייתה כאן הטעיה , אתה יכול לתבוע השבה של כל כספך ופירוק של מערכת איתורן.

השאלה היא האם זה צעד כדאי מבחינה כלכלית.

מסכים ומוסיף שגם אם רכשת משהו שבדיעבד לא היית צריך, זה בטח לא מזיק לך. לא הייתי רץ לפרק את זה. שנה הבאה פתאום יחליטו שכן צריך איתוראן אז שוב תרכיב?!

פורסם

רציתי רק לעדכן את סוף הסיפור:

לאחר פניה שלי לשירות הלקוחות של אודי, הם לא הודו בטעות אבל כמחווה של רצון טוב העניקו לי 2 טיפולים ראשונים חינם. לא ביקשו להחזיר את האיתוראן שלא נמצא בשימוש.

שווי ההטבה משהו כמו 1500 ש"ח שזה פחות מעלות האיתוראן (2770 ש"ח) אבל סה"כ הם יצאו בסדר.

• תוכן חדש...