Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 320Ci - קופה סדרה 3

עידן18
שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

החלטתי לבדוק את העניין יותר לעומק, ונראה לי שאני ילך על ב.מ.וו חדשה בסוף.

מאחר ונסיעות מבחן הם לגילאי 24 ומעלה (אידיוטי לחלוטין לפי דעתי אבל בסדר...) אז הייתי רוצה חוות דעת של אנשים שנהגו/היו בב.מ.וו סדרה 3 320Ci קופה וכן התרשמות כללית של האוטו.

וגם האם אפשר לשדרג את הרכב על ידי קניית חבילות כמו שאפשר בארה"ב ובאנגליה למשל...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הרבה מה להגיד, היא נחשבת לטובה בקבוצה, וזה תמיד היה ככה.

כן, אפשר להזמין חבילות כמו בחו"ל. שים לב שחבילות ספורט למיניהן זה לא בדיוק המתכון לנסיעה נעימה בארץ.

מנוע נהדר, אגב. עף בסל"ד, חלק, וחזק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד עידן מה התקציב שלך?

לא עדיף לך ליקנות EVO8 או STI??

הוא חייב רכב אוטומטי... :(

אגב, הייתי מציע לך לחשוב שנית על האופציה הזאת שנית או ליתר דיוק לברר את תעריפי הביטוח של נהגים צעירים לרכב הנ"ל...יש לי הרגשה שאחרי שתדע מה גובה תעריפי הביטוח תוותר על הרעיון.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד עידן מה התקציב שלך?

לא עדיף לך ליקנות EVO8 או STI??

הוא חייב רכב אוטומטי... :(

אגב, הייתי מציע לך לחשוב שנית על האופציה הזאת שנית או ליתר דיוק לברר את תעריפי הביטוח של נהגים צעירים לרכב הנ"ל...יש לי הרגשה שאחרי שתדע מה גובה תעריפי הביטוח תוותר על הרעיון.

אכן אני חייב אוטומטי לצערי... :(

שכחתי לגמרי מהנושא הזה, אתה יודע כמה בערך תעריפי הביטוח ל320Ci? בהשוואה למאזדה 3 2000 4 דלתות למשל?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ירים אליו טלפון מחר על הבוקר למרות שאם אני לא טועה הביטוח הנוכחי הוא בסביבות הסכום הזה אז לא נראה לי שתיהיה בעיה בנושא הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע בחור, לא קונים אוטו בלי ליסוע בו קודם, אז או שתשכנע את החמודי מקמור רכב שיתן לך לנהוג, או שתנסה ליצור קשר עם מישהו שיש לו אוטו כזה.

אחרת לא כדאי לך לקנות, לא קונים אוטו בלי נסיעת מבחן.

נכון זה אוטו מעולה, אפילו יותר מזה, אבל לך תדע מה יכול לצוץ שלא יראה לך באוטו. אתה חייב נסיעת מבחן.

אני מציע לך להגיע לקמור עם אבא שלך או משהו כזה, דברו איתו שיחה רצינית, תתעניינו באמת במכונית ואחרי זה תבקש לערוך נסיעת מבחן, אם הוא יגיד לך שהוא לא מסכים תשאל אותו אם הוא באמת מצפה ממך לקנות אוטו מבלי לנהוג בו?

אני לא מאמין שהוא לא יתן לך לנהוג, אין שום סיכוי כזה בעולם.

זה כנראה נוהל כדי להעיף ילדים מעצבנים שבאים להתלהב, אם הוא יראה שאתה רציני בקשר לקניה אני בטוח במאה אחוז שהוא יתן לך לנהוג.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלטתי לבדוק את העניין יותר לעומק, ונראה לי שאני ילך על ב.מ.וו חדשה בסוף.

מאחר ונסיעות מבחן הם לגילאי 24 ומעלה (אידיוטי לחלוטין לפי דעתי אבל בסדר...) אז הייתי רוצה חוות דעת של אנשים שנהגו/היו בב.מ.וו סדרה 3 320Ci קופה וכן התרשמות כללית של האוטו.

וגם האם אפשר לשדרג את הרכב על ידי קניית חבילות כמו שאפשר בארה"ב ובאנגליה למשל...

תודה

אם יש לך את התקציב ותראה נכונות לרכוש את ה-320 אני מאמין שתקבל גם נסיעת מבחן..

לא אמורה להיות בעיה מיוחדת ואם כן אז אתה יכול לבוא עם אבא.. :wink:

כמו שכבר רשמתי, יצא לי לנסוע ב-325 ומאוד נהניתי.

שילוב מעולה של תיבת הילוכים למנוע אורכי מעולה והנעה אחורית+הרבה מאוד כוח ופעולה חלק של המנוע בכל סל"ד נתון.

אני מאמין שגם ה-320 תתן ביצועים מעולים ומספקים לחובב נהיגה.

לגבי האיבזור תשאל אצל היבואן אבל כפי שזכור לי ניתן להוסיף חבילות אבזור בתוספת תשלום (אני יודע שב07 וב-5 זה ככה..)

אני הייתי מהמר שביטוח מקיף יעלה לך מעל 10K שקל לשנה. (רק מקיף, בלי חובה).

הביטוח שלו יעלה מעל ה-10k לשנה!!!!!

עידן, גם אני מצטרף לגיא וממליץ לך לבדוק היטב את מחירי הביטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם משכונע שיתנו לי נסיעת מבחן, אין טעם לקנות רכב בלי לנסוע בו קצת במיוחד במצב שלי.

תודה רבה על התגובות, אני יבדוק את עניין הביטוח!

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...