Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אאתה חושב על זה פעמיים, כנראה שאתה יותר חושב על למה לא מלמה כן. אתה מתכוון לעשות שאוול כתף עד לקראת מפרק היד? או שמא מדובר על חצי שרוול או 3/4? ירידשה עד לגובה פרק היד תמיד יבצבץ צבע כלשהו, 3/4, כל חולצה ארוכה תסתיר.

בקשר ללמצוא דוגמאות. תסלח לי על הבוטות אבל:

מה אתה ילד? מי עושה שרוול מספר/פלאש/משהו שכבר נעשה? לא מדובר על קעקוע שטות כלשהו. תעשה משהו יחודי שיהיה יוצא דופן (לא שדרקון זה יוצא דופן). לך למקעקע שזורם לך איתו או שראית עבודות שהתרשמת ותתחיל לעבוד איתו על סקיצה.

אני לא אתווכח על טעם בקעקועים, אבל אם אתה רוצה דרקון אוריינטלי,

תסתכל בפורטפוליו של:

שניר רוזנסל מויז'ן קעקועים

אבי וענונו מפסיכו

החברה של קיפוד קעקועים

אריק מון

שניר זלמן - כרגע בארץ, חוזר לקולון שבגרמניה, לא יודע מתי.

אבישי טנא - על ת"א לוקסמבורג.

אני אישית חושב שהסגנון האוריינטלי כבר נטחן עד דק. שניר רוזנסל ואבי וענונו הם הכי אולדסקול שיש שכזה מגיע לאוריינטלי, כל השאר כבר מביאים טאצ' אישי עם העבודות שלהם.

יש לו עבודות שקשה להאמין פשוט.. חבר שלח לי קעקוע שהוא עשה תוך כמה דקות כבר עברתי על כל הקעקועים שהוא העלה לפייסבוק ונשארתי פעור פה.

ואם כבר בגדים, אז מי לובש חליפה ? אני הייתי עובד בשד' רוטשילד (שם שוכנים כל חברות הביטוחים, בנקים, היי טק, משרדי עו"ד ורו"ח) ושמתי לב ש98% מהאנשים לובשים נעלי עור, מכנס אלגנט וחולצה מכופתרת. עניבה לפי הטעם ;) .

אלא אם כן זה עו"ד שצריך בגדים רישמיים למשפט, אני לא רואה סיבה ללבוש חליפה בישראל - במיוחד בקיץ ולפי דעתי האישית זה קצת הזוי ליום יום.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...