Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע במותר לעשות בשתי דלות האחורית 100%

עכשיו אמרו לי שמותר בשתי דלתות הקדמיות 30 % השחרה זה נכון ?

ולגבי השמשה האחורית הגדולה, מותר להשחיר אותה?? ואם כן בכמה %

פורסם

שמשות קדמיות אסור להשחיר, אפשר לקבל קנס והורדה.

כן יש נהגים שמשחירים, אבל ברגע שיפגשו בוחן יקבלו קנס והורדה.

שמשה אחורית מותר להשחיר, בתנאי שיש לך 2 מראות תשקיף תקינות.

אבל טסט לא תעבור במכון הרישוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שמשות קדמיות אסור להשחיר, אפשר לקבל קנס והורדה.

כן יש נהגים שמשחירים, אבל ברגע שיפגשו בוחן יקבלו קנס והורדה.

שמשה אחורית מותר להשחיר, בתנאי שיש לך 2 מראות תשקיף תקינות.

אבל טסט לא תעבור במכון הרישוי.

ל'

לא הבנתי את המשפט האחרון,רשמת שמותר להשחיר שמשה אחורית בתנאי שיש 2 מראות תקינות,בסוף רשמת שלא תעבור טסט? תוכלי להסביר לי למה התכוונת בבקשה?

פורסם

בדיוק.

שוטרים אינם נותנים דוחות על שמשה אחורית מושחרת בתנאי שיש מראות תשקיף תקינות.

הבוחן בטסט לא יעביר את הרכב טסט.

לכן לדעתי הפתרון הטוב ביותר כדי לא להדביק ולהסיר כל פעם מחדש, הוא וילון מחורר שנמכר בכל רשת של אביזרי רכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בדיוק.

שוטרים אינם נותנים דוחות על שמשה אחורית מושחרת בתנאי שיש מראות תשקיף תקינות.

הבוחן בטסט לא יעביר את הרכב טסט.

לכן לדעתי הפתרון הטוב ביותר כדי לא להדביק ולהסיר כל פעם מחדש, הוא וילון מחורר שנמכר בכל רשת של אביזרי רכב.

ל'

אז השאלה כאן כרכב שברשותי מגיע עם חלון מושחר אחורי ו2 הנוסעים וגם השחרה בחלונות הקדמיים לפי הזמנה שנעשתה בקנית הרכב (מהיצרן) אין שום ציון ברישיון הרכב, את רוצה להגיד לי שהרכב לא יעבור טסט?

פורסם

אינני יודעת לומר לך מה המדניות ומה נעשה במכון הטסטים כאשר רכב מגיע מקורי מהחברה,

וללא ציון ברשיון הרכב.

ל'

פורסם

היו ברשותי מספר רכבים שהחלונות מושחרים מהיצרן ללא שום רישום ברישיון,כך גם לגבי תאורת הקסנון מקורית שיש ברכבי אך ללא רישום ברישיון הרכב.

זה קצת מוזר שהרכב מגיע כך ללא רישום ברישיון ולכן הוא לא יעבור טסט? אחרת אני רץ לתבוע את היבואן

• תוכן חדש...