Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הג'יפ החדש באתר טויוטה עולה קרוב ל 316 אלף שקל.

מה השוני בין הג'יפ הארוך לקצר, עזבו מבחינת הנפח - נוחות, משקל, דלק, הכל... אשמח לדעת כי אתר טויוטה לא נתמך אצלי במחשב משום מה. בכלל , יש לי בעיה עם הפלאש.. בנוגע לרכישת לנד קרוזר 2012 אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות.

באמפרים מרגישים? בורות? כי כרגע בקורולה אני מרגיש כל תזוזה.

זיו.

פורסם

היה לי לנדקרוזר 2008 קצר דיזל, מבחינת משקל/דלק הבדל מול ארוך לא כ״כ גדול. עשה אצלי בערך 1 ל 10, שזה נתון מעולה לצעצוע עם משקל 2 טון. מה שכן - 3 דלתות זה לא נוח בכלל, זה ההבדל הכי משמעתי מבחינתי. 5 דלתות הרבה יותר נוח. בשטח כמובן, לגרסה קצרה יש יתרון מסויים.

במפרים/בורות ? לא בדיוק שמתי לב שהם בכלל קיימים :) אלא אם כן בור בעומק של חצי מטר :)

פורסם

הבעיה היא שאני מחפש ג'יפ חדש בגלל שלבן משפחה נורא קשה לשבת באוטו הנוכחי, אנחנו ממש מרגישים כאילו אנחנו אלה שנמצאים על הכביש ולא האוטו. יש לי ניסיון עם 4x4 וזה דבר כיפי אבל לא ניסיתי טויוטה בג'יפ - חשבתי לערוך נסיעת מבחן

אני לא חושב שזה מספיק כדי להבין את היתרונות באוטו.

אני צריך חוות דעת וטוב שאתה אדי נגשת ונתת את החוות דעת שלך! תודה.

פורסם

שלום

אני עם לנדקרוזר 2002.

אבא שלי עם לאנדקרוזר 2005.

עם הבעיה שלך היא נוחות נסיעה, גי'פ בטח ובטח לא יענה על דרישה זאת.

כמעט כל פריווט משפחתי, ובטח שרכב מנהלים במחיר שקרוב ל-300 אלף ש"ח, היה הרבה הרבה יותר נוח מכל גי'פ.

אולי Q7, קאיין וכו', יתנו איזה שהיא נוחות נסיעה, גם אז לא בטוח שהשווה לרכב פרטי מאותה חברה.

אם זה תירוץ עבור האישה, זה כבר משהוא אחר.

אני נוסע ביום יום עם הגאלאנט, שנת 2001 במחיר של 17000 ש"ח, והיא הרבה יותר נוחה משני הגי'פים יחד.

בקיצור אם אלו הדרישות שלך אתה לגמרי לא בכיוון.

בהצלחה

פלג_

• תוכן חדש...