Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מניח שכולם מכירים את הבעיה עם מנועי ה DIRECT INJECTION, הצטברות פחם בINTAKE MANIFOLD שמורידה את הביצועים מכל דרך שתסתכלו [הספק, ק"מ לליטר, עמידה במקום וכו']

יש מקום שיודע לעשות את זה?

מדובר על BMW 135I

אני יודע שמנועים של אאודי סובלים מכך אפילו יותר.

אני שואל כרגע כהכנה לעתיד הטיפולים ברכב.

תודה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מבין שכולם בארץ נוסעים עם מנועים מוזנחים

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
אהלן חברים, אני מניח שכולם מכירים את הבעיה עם מנועי ה DIRECT INJECTION, הצטברות פחם בINTAKE MANIFOLD שמורידה את הביצועים מכל דרך שתסתכלו [הספק, ק"מ לליטר, עמידה במקום וכו']

יש מקום שיודע לעשות את זה?

מדובר על BMW 135I

אני יודע שמנועים של אאודי סובלים מכך אפילו יותר.

אני שואל כרגע כהכנה לעתיד הטיפולים ברכב.

תודה.

דרך אגב סתם לידע כללי, הצטברות הפחם בסעפת היניקה נוצרת לא בגלל שזו הזרקה ישירה (DI) אלא בגלל ה-EGR(שסתום מיחזור גזי הפליטה) וזה קיים גם במנועים שהם לא הזרקה ישירה.

לדעתי הדרך היחידה לנקות סעפת יניקה היא לפרק אותה ולנקות אותה עם כימיקלים שונים.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אם אתה מתכוון לניקוי ע"י חומרים של חברת BG כל מוסך שעובד איתם ומחזיק מכשיר ריסוס בלחץ שלהם יוכל לבצע את הניקוי.

ממלאים k-44 למיכל הדלק ו ISC למיכל ריסוס בלחץ ישירות לסעפת יניקה.

פורסם

זכריה, תודה

רועי, אני מבין שאתה לא יודע איך עובד מנוע הזרקה ישירה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
אם אתה מתכוון לניקוי ע"י חומרים של חברת BG כל מוסך שעובד איתם ומחזיק מכשיר ריסוס בלחץ שלהם יוכל לבצע את הניקוי.

ממלאים k-44 למיכל הדלק ו ISC למיכל ריסוס בלחץ ישירות לסעפת יניקה.

המוצרים האלה לא יעילים במקרה של סעפת יניקה, וגם לא בריאים למנוע כי אם תשתוף/תנקה את הסעפת כשהיא מורכבת על המנוע ובנוסף גם המנוע עובד כל הפיח יגיע למקומום שלא צריכים להגיע.

K44 זה לאינג'קטורים ולממיר.

כמו כן אם פעם ראית איך סעפת יניקה נראית אחרי 100K ק"מ היית מבין שהדרך הנכונה והיעילה היא לפרק סעפת ולשטוף אותה.

מדובר על שכבת פיח בעובי רציני.

פורסם

אני הבנתי שצריך לפרק ולנקות בעזרת בלאסט כלשהו, כמו WALNUT\SODA או משהו שיותר עדין מחול.

במכוניות ה BMW וה AUDI הדבר הזה כבר מצטבר לכמות רצינית אחרי 30 אלף קילומר, וזה משפיע ברמה מורגשת על הביצועים.

ככה זה נראה באודי אחרי 25 אלף קילומטר.

Audi_RS4_Carbon_buildup_Avalon_Motorsports.JPG

ושוב אני שואל, יש מקום שמכיר ועושה את זה טוב?

חבל לאבד ברכב ספורט הספק ואמינות בגלל דבר כלכך זניח

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

עניין הניקוי במנוע הזרקה ישירה הוא יותר ניקוי אזור מעברי היניקה ותושבות השסתומים ולבצע ניקוי שכזה אף אחד לא הולך לפרק ראש מנוע.

השיטה הכי יעילה חוץ מפירוק החלקים מהרכב היא הדרך שהסברתי למעלה.

פורסם

זה אחד החסרונות הכי גדולים של מנועי DI שהולכים ונהיים נפוצים מאוד בעולם. אין את המזרק שישתוף את השסתומים.

האם ניסית לברר במוסכי היבואן מה עושים כדי לטפל בזה?

פורסם

אני רק יכול לשתף מידע אישי של-PSA יש קיט ש"בנה" היצרן עבור תקלות במנועים עם הזרקה ישירה (כל מנועי הטורבו החדישים 1.6 של "BMW"), מדובר בחומר שבא בתרסיס ומאוד מזכיר "ספריי קרבורטורים" ויש לו צינורית פלסטיק (יחסית קשיחה, אך עדיין גמישה) עם "מרסס" בקצה שלה. צריך לפרק את אחד מצינורות הפלסטיק בין הפילטר אויר לסעפת, ומשם להשחיל את הצינור עד למרחק מסויים ולרסס לסרוגין כאשר המנוע עובד על טורים בינוניים (2000-3000 סלד בערך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...