Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אכלני האוריאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה נמצא בדיוק הבורקס בלווינסקי? אני זוכר במעורפל שיש שם יותר מאחד.

נמצא בול על הפינה הדרום מזרחית של לוינסקי, אני רק לא משוכנע אם זו הפינה של החלוצים או זבולון (הראשונה או השניה כאשר אתה מתחיל מרחוב העליה).

איזה בורקס!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אוהב כשמדברים אליי ברוחות השמים. תבורך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס מה הסיפור של באגירה נגד אמיל ככה?!

ועוד דיקטים, נשמע מוזר..

אולי הוא חושב שזה אמיל אבל זה מקום אחר?

עימאד? מול האיצטדיון? אצלו מצאנו עצמנו 4 חבר'ה + בנות הזוג בשבת בבוקר לפני כמה שבועות, טוחנים שווארמות וחומוס ב 10:00 בבוקר.

Same same, רק שאצלי זה שווארמה נטו :)

השווארמה שלהם מעולה.

ואז קינוח במאפיה ליד..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אין לי שום דבר ספציפי נגד אמיל, יש לי נגד הקונספט המוזר הזה של שווארמה עגל שעשויה להיות עסיסית ומענגת ובאותה מידה עלולה להיות שבבי עגל נוקשים ומגעילים ואחרי כמה נוקשים כאלה החלטתי להרים ידיים ולחזור לחיק הפרגית (השווארמה כן? אני לא קורא לאישתי פרגית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והנה ניסוי חברתי שמוכיח איך כל הדיונים פה בסופו של דבר מגיעים לסקודה פאביה.

זה לא שהיא כ"כ טובה, פשוט אנחנו מאווווווד אוהבים Hijacking וככה אוריאו הופך לבורקס... והנה הפאביה נכנסה לעוד שרשור, רואים? נראה לי ש"פאביה" תחזיר יותר תוצאות חיפוש בפורום מאשר "כוחות סוס":lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אין לי שום דבר ספציפי נגד אמיל, יש לי נגד הקונספט המוזר הזה של שווארמה עגל שעשויה להיות עסיסית ומענגת ובאותה מידה עלולה להיות שבבי עגל נוקשים ומגעילים ואחרי כמה נוקשים כאלה החלטתי להרים ידיים ולחזור לחיק הפרגית (השווארמה כן? אני לא קורא לאישתי פרגית).

זאת הבעיה, בגלל זה לא אוכלים שווארמה עגל\כבש בכל מקום.

קפוץ לאחת מהשווארמות שהזכרתי מקודם , תתמקד באמיל ותאמין לי שלא תתאכזב!

יש לציין שאני לא נוגע בשווארמת ציפורים (פרגית\הודו)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

דיון שהתחיל באוריאו והגיע לדוכני בורקס כמטאפורה לדיון שהתחיל בX והסתיים בסקודה פאביה...:lol:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם אני לא הבנתי מה הקשר פתאום בורקסים ושווארמות לנושא, אבל זה ידוע שאנחנו אלופים בלהכניס מיליון נושאים לנושא אחד, ואיכשהו הכל יהיה קשור :-D

אגב שווארמה, לא טוען שהוא הכי טעים בארץ, אבל אני אוכל רק ב"צחי צמרת" בבת ים (רחוב הרצל פינת בלפור).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שווארמה זה רק במבינו. חדרה, בכל הכבוד, זה פשוט לא זה.

מאור, סליחה על חטיפת השרשור, אבל אוראו מצד אחד ומשופרת בצלחת מצד שני - המשופרת לוקחת , אין מה לעשות ;-)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב נו, אתם יודעים מה הפתגם אומר, "עדיף לאפה שווארמה ביד מאשר וולוסטר בחניה"

:wink:

פורסם

עזוב אוראו, אני יותר בכיוון של נוטלה

401695_10150757936784390_734639389_9211861_1691468484_n.jpg

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...