Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוקיות מובחרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על פירוקיות טובות באיזור גוש דן?

יש אפשרות שהם יואילו בטובם להסיר צינורות בלם מרכב מסוים,או שהדבר לא כדאי להם?

בתודה מראש,

נועם.

פורסם

פעם נכנסתי לפירוקיה בכביש גהה, קצת לפני מחלף בר-אירן (זה בכוונה כתוב ככה), ושאלתי לגבי איזשהו חלק מסויים, והבנאדם שם

אמר לי שהם מוכרים רק גרוטאות שלמות, ולא חלקים בודדים.

:puzzled:
פורסם

תמורת מצלצלין כל חלק וחלף ברכב יפורק בשבילך(כמובן אם הוא נמצא במלאי).

מישהו יכול להמליץ לי על פירוקיות טובות באיזור גוש דן?

בכדי למצוא חלק מסויים יש לעיתים צורך בכיתות רגלים(טוב, נסיעה ברכב) ממקום למקום עד שתבוא הגאולה.

פירוקיות:

(1)רח' המסגר בת"א ורחובותיו המצטלבים אליו.

(2)כביש יפו-צריפין.

(3)א.ת. הישן ראשל"צ, ה"מאגר", "האחים-יזדי", א.ש. חלפים.

(4)ק.מ.ר-בכניסה לקיבוץ נצר-סרני.

ועוד כהנה וכהנה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בסיבוב פירוקיות שערכתי שבוע שעבר בכל המקומות הללו לא ממש נתקלתי ביחס "חם". ק.מ.ר בדר"כ מעונינים למכור רכבים שלמים בעוד שב"מאגר" ומקומות אחרים מוכנים למכור רק חלקים קטנים ובשום פנים לא רכב שלם!(והצעתי), אפילו סט גאנטים לא רצו למכור לי שם והציעו לי מחיר מופרך על סט ומחיר נורמלי לבודד.

חיפשתי גם מוטות טלסקופים למכסה מנוע , בשום מקום לא הסכימו למכור לי אותם גם שהצעתי ממיטב המצלצלין ,מוזר ובקיצור מרגיז.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

מישהו יכול לאסוף את הטלפונים של כל הפירוקיות שהוזכרו ?

כל מי שהמליץ על פירוקית , תנו בבקשה טלפון כי במקום לנסוע שעות על שעות להתקשר יהיה זול יותר :)

פורסם

בתוספת לדברי עמית, עוד פירוקיה טובה נמצאת במושב מצליח, שמה מצאתי חלקים לגולף שלי,

בנוסף הם מחזיקים ג'אנטים להמון סוגי רכב בכניסה, וכנ"ל מושבי עור וכאלו דברים. 08-9222214.

OpelGT (אורן, נכון?) - מספרי טלפון של פירוקיות אתה יכול להוציא מכל דפי זהב של איזור ת"א.

אני ממליץ כשיצא לך להיות בת"א לקפוץ לדיסקל (רח' תושיה 17, ליד המסגר).

ולקחת חוברת גלגלים 2002 עם כל הטלפונים והכתובות של בעלי העסק שקשורים לרכב בארץ.

מתן - איפה הפירוקיה (סוחר?) שדיברת עליה נמצאת בדיוק? כביש גהה לכיוון דרום לפני המחלף? אני יבדוק את זה.

ושאלה כללית - ברחוב שמקביל לטיילת ת"א מכיוון יפו לכיוון מגדל האופרה, יש חניון רכב נטוש של עיריית ת"א.

לא בדקתי אם יש שמה משהו מעניין (ואני מאמין שכן), אבל יש בכלל סיכוי שהעירייה תסכים למכור רכב שנמצא שם?

No worries 8)

פורסם
מתן - איפה הפירוקיה (סוחר?) שדיברת עליה נמצאת בדיוק? כביש גהה לכיוון דרום לפני המחלף? אני יבדוק את זה.

ושאלה כללית - ברחוב שמקביל לטיילת ת"א מכיוון יפו לכיוון מגדל האופרה, יש חניון רכב נטוש של עיריית ת"א.

לא בדקתי אם יש שמה משהו מעניין (ואני מאמין שכן), אבל יש בכלל סיכוי שהעירייה תסכים למכור רכב שנמצא שם?

הפרוקיה ליד מחלף בר-אילן נמצאת מייד אחרת צומת קוקה-קולה כשנוסעים מכביש גהה

מצפון לדרום מצד ימין.

אין מצב לקנות משהו מהרכבים הנטושים שבחניון עיריית תל-אביב, אחרי שנתיים או שלוש שהרכבים אינן נדרשים, אחת דינם - להיגרס, בגלל שמשפטית הרכב אינו שלהם הם לא יכולים למכור אותו, או חלקים ממנו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתוספת לדברי עמית, עוד פירוקיה טובה נמצאת במושב מצליח, שמה מצאתי חלקים לגולף שלי,

בנוסף הם מחזיקים ג'אנטים להמון סוגי רכב בכניסה, וכנ"ל מושבי עור וכאלו דברים. 08-9222214.

OpelGT (אורן, נכון?) - מספרי טלפון של פירוקיות אתה יכול להוציא מכל דפי זהב של איזור ת"א.

אני ממליץ כשיצא לך להיות בת"א לקפוץ לדיסקל (רח' תושיה 17, ליד המסגר).

ולקחת חוברת גלגלים 2002 עם כל הטלפונים והכתובות של בעלי העסק שקשורים לרכב בארץ.

הפירוקיה במצליח נקראת "אוטו סנטר"

יש עוד כמה פירוקיות באיזור רמלה - הטובה שביניהן - "רווח" , באיזור המוסכים.

פירוקיה נוספת היא ""בירגר" , א.ת. דרומי של נס ציונה.

עוד אחת , לבאים מראש העין /גבעת השלושה לכיוון פ"ת מצד ימין.

פורסם

http://www.iljp.cjb.net/

חברה עם רעיון מבריק

מפרקים ביפאן ושולחים לפי הזמנה מה שצריך, יש להם מלאי לחלקים נפוצים.

אני מאד מרוצה מהם, ולכן בניתי את הדף הזה.

תמסרו ד"ש חם ממני, מגיע להם.

פורסם

אני מקווה שאתה לא מדבר על הצינורות הגמישים!

אם כן, אז תוציא מהראש את הרעיון של לקחת משהו ששכב בשמש ובגשם מי יודע כמה זמן, ומי יודע כמה ק"מ עשה לפני כן, ולהרכיב אותו כאביזר בטיחותי ברכב שלך!

צינורות ישנים נוטים להתנפח/להסדק/להקרע ומה לא!

לא רק שלא מומלץ - פשוט אסור!

פורסם

חס וחלילה :)

אני צריך את הצינורות ,כדיי ליצור רפליקה עבור צינורות מפלדה שזורה.

אני רק צריך את הקוטר,האורך וסוג המתאמים הנכון.

נועם.

פורסם

מישהו פה יכול לתת לי רשימת פירוקיות כדי לאסוף את הפרטים ולהכניסם לספר טלפונים של הפורום?

אני צריך שם של העסק, אם יש לו התמחות בסוג מסויים של רכבים שהוא מחזיק, כתובת שלו וטלפון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא החניון גרירה עירוני?

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...