Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרטוקונוס\ניתוח לייזר כושל?

אם אתה מתכוון אלי אז לא. פשוט לפני20 שנה היו רק 2 סוגי עדשות. קשות ורכות.

עד היום אני עם הקשות ומבחינתי זה מצויין. המספר לא עלה ומאחר שהן מקבעות את הקרנית גם נמנעת תופעת זוקן ראיה.

החסרון הוא הסרה שלהן כל ערב והרכבה בבוקר.

מאחר ואני לא אחד שממהר לאנשהו בבקרים לי זה לא מפריע.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, לא ברור למה אתה קורא "זוקן ראיה", אבל קושי המיקוד שחווים החל מגיל 40-50 נובע מאבדן הגמישות ואולי חולשת השרירים של העדשה, ואין כל קשר לקרנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אייל, לא ברור למה אתה קורא "זוקן ראיה", אבל קושי המיקוד שחווים החל מגיל 40-50 נובע מאבדן הגמישות ואולי חולשת השרירים של העדשה, ואין כל קשר לקרנית.

זה בדיוק זה. אולי לא דייקתי במינוח קרנית - התכוונתי שהעדשה הקשה "תופסת" ומשמרת את מבנה גלגל העין ומונעת ממנו להתעוות וע"י כך עוזרת בדחיית התופעה לעוד כמה שנים טובות.

אמא שלי משתמשת בעדשות מגע קשות קרוב ל 40 שנה ועד היום (בגיל 60+) לא חווה עדיין בעיות של קושי במיקוד מקרוב. (בעיית רוחק ראיה - מספר חיובי לעומת קוצר ראיה - מספר שלילי)

פורסם

גם אני משתמש בעדשות כאלה של אופטיקנה. אני קונה רק יומיות והמחירים שלהם ממש זולים (לפעמים יש דילים ממש טובים אצלם על כמות). מצד שני הם לא העדשות הכי טובות שניסיתי אבל בשביל פעמיים-שלוש בשבוע זה שווה את זה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

בניגוד לקוצר הראיה של צעירים, רוחק הראיה של מבוגרים אינו קשור כלל למבנה גלגל העין, אלא רק לאובדן היכולת לקמר את העדשה, בשל התקשות שלה, ויתכן גם חולשה של השריר הציליארי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי גם יש קשות כבר שנתיים, בגלל קרטוקונוס.

כמה העדשות יציבות לכם על העין?

כל כמה זמן אתם מחליפים?

מה המספר שלכם?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ - מישהו יכול לשתף לינק לאיזה עסקה נחמדה לעדשות ?

כל קשור אחר לאיביי ודומיו יעזור גם כן

חן חן

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחיל לקרוא בתחילת השרשור. אחד המוצרים הבודדים שלא הייתי מזמין ברשת אלא רוכש בבית מרקחת או חנות אופטיקה מוכרים עם שרשרת אספקה מבוקרת.

פורסם
מקפיץ - מישהו יכול לשתף לינק לאיזה עסקה נחמדה לעדשות ?

כל קשור אחר לאיביי ודומיו יעזור גם כן

חן חן

יומיות? חודשיות?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יומיות,סליחה על האיחור.

ספריאל אני בדעתך,אך לעיתים כפי שאתה רואה ישנם הפרשים לא הגיוניים בעליל.

לא שאני אומר לנטוש לחלוטין ויאללה לנסות (בכל זאת עיניים...אי אפשר לעשות נסיונות) אך לא מן הנמנע לגשש מסביב במקום לרכוש דרך קבע במחיר מופקע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מקפיץ לרגע עם זוג שאלות.

1. עדשות לילה - מישהו התנסה? מהיכן קונים?

1. עדשות עם צילינדר גבוה יחסית - המחיר אמור להיות בשמיים? קיבלתי הצעה של כ340 לחודש. נשמע לי המון. המוכרת גם טוענת למשלוח ארוך כי כנראה מזמינים מידה מיוחדת מחו"ל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תודה!

הסתכלתי ואכן יש הבדל עצום בין עדשות רגילות לעדשות עם צילינדר. :-(

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
יומיות,סליחה על האיחור.

אני משתמש כבר כמה שנים טובות בעדשות מגע של Life (סופר פארם).

בהתחלה הייתי סקפטי לגבי העדשות האלו אבל חבר המליץ אז נתתי לזה צ'אנס ומאז אני רק איתם. ניסיתי עוד כמה חברות ולא התחברתי.

כמעט תמיד יש עליהם מבצע שמוריד את המחיר לקופסה לסביבות ה-80₪. אם אין מבצע באותו רגע, כנראה שיהיה שבוע אחרי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הבעיה שבמחיר הזה אתה קונה עדשות של ג'ונסון שהן טובות בהרבה מנסיוני.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...